Exmore Benelux B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Exmore Benelux B.V.B.A.
Private companiesWater Transportation • Exmore Benelux B.V.B.A.

Contactgegevens Exmore Benelux B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Exmore Benelux B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Exmore Benelux B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ketelaarstraat 8, B-2340 Beerse, België

Telefoon (phone): (014) 618666 (014) 618666

Fax (fax): (014) 618675 (014) 618675

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Exmore Benelux B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Exmore Benelux B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Exmore Benelux B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Exmore Benelux B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Exmore Benelux B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Exmore Benelux B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Exmore Benelux B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Exmore Benelux B.V.B.A.
Products information Exmore Benelux B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08839843750
Ondernemingsnummer: 3532073974
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Exmore Benelux B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Exmore Benelux B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Exmore Benelux B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Exmore Benelux B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Exmore Benelux B.V.B.A.

2679. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
27590803. Houtsneden voor gebruik bij het afdrukken van illustraties, posters, enz. | Woodcuts for use in printing illustrations, posters, etc.
30899910. Voedingshulsjes, kunststoffen | Food casings, plastics
36729901. Circuits, televisie en radio gedrukt | Circuit boards, television and radio printed
50130120. Wielen, motorvoertuig | Wheels, motor vehicle
76991600. Reparatie van huishoudelijke apparaten | Household appliance repair services

Werken bij Exmore Benelux B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Exmore Benelux B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Exmore Benelux B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Exmore Benelux B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Winkelverkoper m/v Schoenenafdeling (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling Schoenen - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • GEDREVEN CHAUFFEUR CE DAGWERK-DEINZE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je dag start tussen 5u en 7u dus ben je tussen 17u en 19u terug thuis. Later beginnen kan wel eens gebeuren, maar het is uitzonderlijk. Werkregime: 10-13u per dag. Laden en lossen gebeurt soms door de klant zelf, maar je moet ook instaat zijn om dit zelf te kunnen doen. Je hebt 4 à 6 stops per dag . Bedrijfsprofiel: Snel Logic Solutions is een grote internationale speler op de markt van logistiek en transport. Hun handelsmerk waar ze enorm trots en fier op zijn is efficiëntie en kwaliteit.

  • Group Treasurer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Vaste Job

    Adecco Experts is op zoek naar een gemotiveerde Group Treasurer voor een gekende internationale speler in volle expansie! Een ideale job voor iemand die veel verantwoordelijkheden op zich kan nemen en snel wil doorgroeien. Je maakt deel uit van het Finance&Accounting team en je rapporteert aan de CFO. Jouw takenpakket ziet er uit als volgt: Je bent verantwoordelijk voor de Trade Finance: beheer en opvolging van garantielijnen en garanties, beheer van leasing-en kredietlijnen en aanvragen + opmaken borgen en bankgaranties Je bent verantwoordelijk voor cash management: Backup/aansturen van dagelijkse cashmanagement Aankopen en hedging van vreemde valuta Internationale betalingsverkeer aansturen Working Capital beheer en cashflow forecasting Advisering inzake efficiency en kostminimalisatie Renteberekening-en totale financieringskostenbeheer Helpen bij afsluitingen Administratieve taken betreffende bankrekeningen, bankrelaties en autorisaties Mee opzetten van een treasury management system en cashpooling. Je bent verantwoordelijk voor Credit Insurance: de kwartaal rapportage van Credendo buitenlandse projecten Je bent verantwoordelijk voor Project Financiering Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van bankrelaties en relevante instanties

  • Seksuoloog (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de therapiesessies en begeleiding van koppels. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Verzorgende in de thuiszorg regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als polyvalent verzorgende sta je in voor de zorg van bejaarden en hulpbehoevenden aan huis. Huishoudelijke taken zoals koken, wassen, strijken, poetsen en boodschappen doen behoren tot je dagelijkse taken. Occasioneel kan je ook opdrachten uitvoeren als oppas zieke kinderen en kraamzorg. Een vlinder verzorgende heeft een variabel uurrooster. Je werkt doorgaans 28u/week. Flexibel zijn is als vlinder verzorgende wel een must, maar biedt anderzijds ook veel variatie en afwisseling. Er is ondersteuning door een sectorverantwoordelijke met wie je maandelijks samenkomt.

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van Exmore Benelux B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Exmore Benelux B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Exmore Benelux B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Exmore Benelux B.V.B.A.. Exmore Benelux B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Exmore Benelux B.V.B.A.. Leave a respond for Exmore Benelux B.V.B.A.. Exmore Benelux B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Exmore Benelux B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Exmore Benelux B.V.B.A.
Location of Exmore Benelux B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Exmore Benelux B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Exmore Benelux B.V.B.A. Exmore Benelux B.V.B.A.: ORTHOTECH VAN MEURS BVBA | Euro Danse | SCHOLTES-COR-GAS | Adviesbureau A. Peeters | Chaput M Ets

Other related companies as Exmore Benelux B.V.B.A.: ORTHOTECH VAN MEURS BVBA | Euro Danse | SCHOLTES-COR-GAS | Adviesbureau A. Peeters | Chaput M Ets

Exmore Benelux B.V.B.A. is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Exmore Benelux B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08839843750. Het bedrijf Exmore Benelux B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ketelaarstraat 8, B-2340 Beerse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 122,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Exmore Benelux B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Exmore Benelux B.V.B.A. is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Exmore Benelux B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Exmore Benelux B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Exmore Benelux B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Exmore Benelux B.V.B.A. is a company, that was registered 2000 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Exmore Benelux B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08839843750. The company Exmore Benelux B.V.B.A. is located at the address: Ketelaarstraat 8, B-2340 Beerse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 122,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Exmore Benelux B.V.B.A. were not found.
The main activity of Exmore Benelux B.V.B.A. is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Exmore Benelux B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Exmore Benelux B.V.B.A., open positions, location of Exmore Benelux B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Exmore Benelux B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Exmore Benelux B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Exmore Benelux B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Exmore Benelux B.V.B.A., employees, financial statistics.