Bevi BVBA

Contactgegevens Bevi BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bevi BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bevi BVBA

Regio (region): De Haan (Wenduine), België

Adres (address): de Smet de Naeyerlaan 30,8420, België

Telefoon (phone): 050 41 41 72; 0475 73 01 73 050 41 41 72; 0475 73 01 73

Fax (fax): 050 41 73 06 050 41 73 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bevi BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bevi BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bevi BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bevi BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bevi BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bevi BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bevi BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bevi BVBA
Products information Bevi BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04736175537
Ondernemingsnummer: 5381896972
Hoofdstad (capital): 270,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 103,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Bevi BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bevi BVBA
(Get full report from official database of BE for Bevi BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bevi BVBA
Addition kinds of activities for Bevi BVBA

20999908. Emulgatoren, voedsel | Emulsifiers, food
22980101. Spuitmatten, touw | Blasting mats, rope
23960205. Schouderriem, voor ondergoed van vrouwen | Shoulder straps, for women's underwear
38120107. Kunstmatige horizon instrumentatie | Artificial horizon instrumentation
79990903. Paardenshowen | Horse shows

Werken bij Bevi BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bevi BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bevi BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bevi BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Reachtruckchauffeur te Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ago Jobs&HR Gent-Zeehaven is op zoek naar een reachtruckchauffeur die in Zingem aan de slag wil in dagploeg.

  • NL en/of Fr Enquêteurs (avondshift) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant biedt een volledige service op gebied van academisch onderzoek waarbij de focus op innovatie en vooruitgang een centraal element van hun bedrijfscultuur uitmaakt. Je zal telefonische interviews (B2B) aan de hand van een computergestuurd interviewsysteem afnemen in het kader van onderzoek. Het betreft hier dus geen verkoop!

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio GEETBETS (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Geetbets en omgeving

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Beletteraar (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: GRAFOM

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket omvat het volgende: - Beletteren van wagens - Wrappen van wagens - Beletteren van panelen - Beletteren van ruiten/winkelpanden - Lamineren van de grootformaatprints - Afwerken van de spandoeken - Uitpellen van de plots - Verzendklaar maken van de paketten Functiebeschrijving Je bent in staat een grafisch ontwerp om te zetten in een volwaardige belettering. Je werkt zelfstandig of in teamverband. Je kent de werking van een vlakbedlaminator. Je kunt allerhande panelen en publiciteit beletteren. Je stuurt de printers en plotters aan. Je maakt in samenspraak met ons hoofd van de planning de grafische planning op. Je ondersteunt onze grafische ontwerpers wanneer nodig. Je gaat op locatie beletteren.

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • zelfstandig vertegenwoordiger/agent pharma (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: RAVEL BRIGITTE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voorstelling van het productgamma bij professionele klanten.

Zoek naar antwoorden van Bevi BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bevi BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bevi BVBA. Laat een reactie achter voor Bevi BVBA. Bevi BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bevi BVBA. Leave a respond for Bevi BVBA. Bevi BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bevi BVBA op de google maps. Adres en contacten Bevi BVBA
Location of Bevi BVBA on the google maps. Address and contacts of Bevi BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bevi BVBA Bevi BVBA: MURS 9 | QUADS - PIRANHA-RACING BVBA | Morleghem-Blondiaux SA | Sopravem SPRL | Aeras / LS Consulting

Other related companies as Bevi BVBA: MURS 9 | QUADS - PIRANHA-RACING BVBA | Morleghem-Blondiaux SA | Sopravem SPRL | Aeras / LS Consulting

Bevi BVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio De Haan (Wenduine), België. De volledige naam van het bedrijf is Bevi BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04736175537. Het bedrijf Bevi BVBA bevindt zich op het adres: de Smet de Naeyerlaan 30,8420. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 270,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 103,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Bevi BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bevi BVBA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bevi BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bevi BVBA, openstaande posities, locatie van Bevi BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bevi BVBA is a company, that was registered 1989 in De Haan (Wenduine) region, Belgium. Full name of company is Bevi BVBA, company assigned to the tax number BE04736175537. The company Bevi BVBA is located at the address: de Smet de Naeyerlaan 30,8420. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 270,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 103,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Bevi BVBA were not found.
The main activity of Bevi BVBA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bevi BVBA is not available. You also can look at reviews of Bevi BVBA, open positions, location of Bevi BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bevi BVBA, De Haan (Wenduine): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bevi BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bevi BVBA, De Haan (Wenduine): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bevi BVBA, employees, financial statistics.