Morleghem-Blondiaux SA

Contactgegevens Morleghem-Blondiaux SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Morleghem-Blondiaux SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Morleghem-Blondiaux SA

Regio (region): Soignies (Naast), België

Adres (address): Rue de la Maladrie 34,7062, België

Telefoon (phone): 067 33 28 52 067 33 28 52

Fax (fax): 067 33 45 46 067 33 45 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Morleghem-Blondiaux SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Morleghem-Blondiaux SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Morleghem-Blondiaux SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Morleghem-Blondiaux SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Morleghem-Blondiaux SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Morleghem-Blondiaux SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Morleghem-Blondiaux SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Morleghem-Blondiaux SA
Products information Morleghem-Blondiaux SA

BTW identificatienummer (tax): BE08874176025
Ondernemingsnummer: 2429321289
Hoofdstad (capital): 875,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 193,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Morleghem-Blondiaux SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Morleghem-Blondiaux SA
(Get full report from official database of BE for Morleghem-Blondiaux SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Morleghem-Blondiaux SA
Addition kinds of activities for Morleghem-Blondiaux SA

1321. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
207700. Dierlijke en mariene vetten en oliën | Animal and marine fats and oils
364402. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
22960301. Snoer voor het versterken van brandstofcellen | Cord for reinforcing fuel cells
36390200. Naaimachine | Sewing equipment
37289911. Zit-ejector apparaten, vliegtuigen | Seat ejector devices, aircraft
80110517. Plastisch chirurg | Plastic surgeon
92210404. Politiebescherming, lokale overheid | Police protection, local government

Werken bij Morleghem-Blondiaux SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Morleghem-Blondiaux SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Morleghem-Blondiaux SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Morleghem-Blondiaux SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Bordenbouwer (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Veurne zoeken wij een bordenbouwer om het atelier te versterken. Je maakt hierbij zelfstandig elektrische en mechanische borden voor industriële klanten.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP (M/V) ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

  • Bouwkundig Tekenaar (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Ben jij ook zo gepassioneerd door het uittekenen van een ontwerp betreffende wegen- en rioleringswerken, de buitenaanleg van openbaar domein en de hydraulische wereld? Samen met de projectverantwoordelijke bespreek je het volledige ontwerp, maak je de meetstaat en de raming op en teken je het ontwerp uit in AutoCAD / Civil 3D. Je tracht zoveel als mogelijk creatieve en innovatieve voorstellen te doen voor elke specifiek project. Je organiseert de planafdrukken via een extern bureau en beheert tevens de digitale tekenbestanden.

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

Zoek naar antwoorden van Morleghem-Blondiaux SA in sociale netwerken
Look for responds of Morleghem-Blondiaux SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Morleghem-Blondiaux SA. Laat een reactie achter voor Morleghem-Blondiaux SA. Morleghem-Blondiaux SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Morleghem-Blondiaux SA. Leave a respond for Morleghem-Blondiaux SA. Morleghem-Blondiaux SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Morleghem-Blondiaux SA op de google maps. Adres en contacten Morleghem-Blondiaux SA
Location of Morleghem-Blondiaux SA on the google maps. Address and contacts of Morleghem-Blondiaux SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Morleghem-Blondiaux SA Morleghem-Blondiaux SA: Heylen BVBA | Van Vlasselaer & Co BVBA | Caro Design BVBA | Koninklijke RUA Brasschaat TC | Tranca, Alin Mihai

Other related companies as Morleghem-Blondiaux SA: Heylen BVBA | Van Vlasselaer & Co BVBA | Caro Design BVBA | Koninklijke RUA Brasschaat TC | Tranca, Alin Mihai

Morleghem-Blondiaux SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Soignies (Naast), België. De volledige naam van het bedrijf is Morleghem-Blondiaux SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08874176025. Het bedrijf Morleghem-Blondiaux SA bevindt zich op het adres: Rue de la Maladrie 34,7062. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 875,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 193,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Morleghem-Blondiaux SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Morleghem-Blondiaux SA is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Morleghem-Blondiaux SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Morleghem-Blondiaux SA, openstaande posities, locatie van Morleghem-Blondiaux SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Morleghem-Blondiaux SA is a company, that was registered 2012 in Soignies (Naast) region, Belgium. Full name of company is Morleghem-Blondiaux SA, company assigned to the tax number BE08874176025. The company Morleghem-Blondiaux SA is located at the address: Rue de la Maladrie 34,7062. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 875,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 193,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Morleghem-Blondiaux SA were not found.
The main activity of Morleghem-Blondiaux SA is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Morleghem-Blondiaux SA is not available. You also can look at reviews of Morleghem-Blondiaux SA, open positions, location of Morleghem-Blondiaux SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Morleghem-Blondiaux SA, Soignies (Naast): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Morleghem-Blondiaux SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Morleghem-Blondiaux SA, Soignies (Naast): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Morleghem-Blondiaux SA, employees, financial statistics.