Ganar sportcenter bad michel BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Ganar sportcenter bad michel BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Ganar sportcenter bad michel BVBA

Contactgegevens Ganar sportcenter bad michel BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ganar sportcenter bad michel BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ganar sportcenter bad michel BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Plezantstraat 264,9100, België

Telefoon (phone): 03 777 74 03 03 777 74 03

Fax (fax): 03 771 64 83 03 771 64 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ganar sportcenter bad michel BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ganar sportcenter bad michel BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ganar sportcenter bad michel BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ganar sportcenter bad michel BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ganar sportcenter bad michel BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ganar sportcenter bad michel BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ganar sportcenter bad michel BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ganar sportcenter bad michel BVBA
Products information Ganar sportcenter bad michel BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07797790527
Ondernemingsnummer: 1362823486
Hoofdstad (capital): 215,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ganar sportcenter bad michel BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ganar sportcenter bad michel BVBA
(Get full report from official database of BE for Ganar sportcenter bad michel BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ganar sportcenter bad michel BVBA
Addition kinds of activities for Ganar sportcenter bad michel BVBA

021200. Rundvee, behalve voerkrale | Beef cattle, except feedlots
357803. Bankmachines | Banking machines
14990500. Talc mining | Talc mining
20119906. Lunch vlees, van vlees geslacht op het terrein | Luncheon meat, from meat slaughtered on site
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
36630109. Radio ontvanger netwerken | Radio receiver networks
38420204. Katoen, inclusief katoenen ballen: steriel en niet-steriel | Cotton, including cotton balls: sterile and non-sterile
51439905. Ijs en ijsjes | Ice cream and ices

Werken bij Ganar sportcenter bad michel BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ganar sportcenter bad michel BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ganar sportcenter bad michel BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ganar sportcenter bad michel BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Service Technieker HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je doet onderhouden, depannages en herstellingen van HVAC installaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Raadgever wisselstukken (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Raadgever wisselstukken automotive Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een raadgever wisselstukken automotive Je staat in voor het magazijn, de wisselstukken en overige Je bent verantwoordelijk voor de stock, de bestellingen, de leveringen, ontvangst en opslag van goederen, interne verdeling, toonbankverkoop, inventaris en het stockbeheer Je rapporteert rechtstreeks aan de magazijnverantwoordelijke

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (BEVEREN-ROESELARE)

    Regio: BEVEREN-ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Jobstudent 18+ winkelmedewerker - Regio Ravels - weekendwerk (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student, ben je 18 jaar of ouder en zoek je een bijverdienste voor in het weekend doorheen het schooljaar? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde, werklustige, geëngageerde studenten die graag in de verkoop willen werken. Takenpakket Kassawerk Producten aanleveren en uitpakken Rekken aanvullen De winkel op orde houden Op verschillende afdelingen werken: Groeten & Fruit, bakkerij, charcuterie, diepvries...

  • Werkvoorbereider (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Multidisciplinaire voorbereiding van curatieve en preventieve onderhoudswerken (voornamelijk mechanisch) - Inplannen van deze onderhoudswerken - Voorbereiden van vergunningen en LOTO - Opvolgen van werken - Voorbereiding van shut-downs - Opstellen van lijsten met kritische wisselstukken

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Thuisverpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Als medewerker van de VoorZorg provincie Antwerpen tover je elke dag een glimlach op heel wat gezichten. Samen met zo’n 900 fijne collega’s bouw je aan één van de grootste zorgdiensten in Vlaanderen, actief in thuisverpleging, gezinszorg, kinderzorg, poetshulp en de verdeling van medische hulpmiddelen. Maak deel uit van het snel groeiend succes van de dienst Thuisverpleging. Start onmiddellijk! Je bent een reddende engel en biedt cliënten professionele verpleegkundige zorgen in hun vertrouwde omgeving. De omgang met cliënten staat voorop, maar uiteraard handel je volgens de normen en waarden eigen aan je verpleegkundig beroep. Je verzamelt de nodige informatie over je patiënten en brieft deze gepast door. Zo zorg je voor een vlotte omgang en verzorging.

  • Teambuilding Sales & Marketing Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales & Marketing Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging. Je bent een echte all-rounder in het digitale landschap. Je weet boeiende blogartikelen en newsletters te schrijven, tovert flitsende foto- en videoreportages uit je hoed en voert een eigentijdse social media strategie. Je beheert de verschillende websites van Moodmaker en kent goed je weg in WordPress.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • (ingenieur) Architect(e) (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: KAREN MICHIELSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    KA-architectuur is op zoek naar een (ir.) architect(e) om ons team te versterken. KA-architectuur is een jong, klein bureau, actief in een ruim gamma van projecten: private woningbouw, zowel nieuwbouw als renovatie, horeca, industrie. Het kantoor is gelegen te Kasterlee. Kennis van vectorworks 3D is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Ganar sportcenter bad michel BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ganar sportcenter bad michel BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ganar sportcenter bad michel BVBA. Laat een reactie achter voor Ganar sportcenter bad michel BVBA. Ganar sportcenter bad michel BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ganar sportcenter bad michel BVBA. Leave a respond for Ganar sportcenter bad michel BVBA. Ganar sportcenter bad michel BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ganar sportcenter bad michel BVBA op de google maps. Adres en contacten Ganar sportcenter bad michel BVBA
Location of Ganar sportcenter bad michel BVBA on the google maps. Address and contacts of Ganar sportcenter bad michel BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ganar sportcenter bad michel BVBA Ganar sportcenter bad michel BVBA: Compagnie Immobilière de Belgique SA | Dardenne J R | Belgian Air Travel | Schiettecat R | Ets. Georges Reichenberg S.A.

Other related companies as Ganar sportcenter bad michel BVBA: Compagnie Immobilière de Belgique SA | Dardenne J R | Belgian Air Travel | Schiettecat R | Ets. Georges Reichenberg S.A.

Ganar sportcenter bad michel BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is Ganar sportcenter bad michel BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07797790527. Het bedrijf Ganar sportcenter bad michel BVBA bevindt zich op het adres: Plezantstraat 264,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 215,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 661,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ganar sportcenter bad michel BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ganar sportcenter bad michel BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ganar sportcenter bad michel BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ganar sportcenter bad michel BVBA, openstaande posities, locatie van Ganar sportcenter bad michel BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ganar sportcenter bad michel BVBA is a company, that was registered 2015 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is Ganar sportcenter bad michel BVBA, company assigned to the tax number BE07797790527. The company Ganar sportcenter bad michel BVBA is located at the address: Plezantstraat 264,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 215,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 661,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ganar sportcenter bad michel BVBA were not found.
The main activity of Ganar sportcenter bad michel BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ganar sportcenter bad michel BVBA is not available. You also can look at reviews of Ganar sportcenter bad michel BVBA, open positions, location of Ganar sportcenter bad michel BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ganar sportcenter bad michel BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ganar sportcenter bad michel BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ganar sportcenter bad michel BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ganar sportcenter bad michel BVBA, employees, financial statistics.