Ets. Georges Reichenberg S.A.

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Ets. Georges Reichenberg S.A.
Private companiesApparel and Accessory Stores • Ets. Georges Reichenberg S.A.

Contactgegevens Ets. Georges Reichenberg S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ets. Georges Reichenberg S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ets. Georges Reichenberg S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Bel-Air, 118, B-1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 344 22 71 (02) 344 22 71

Fax (fax): (02) 344 89 49 (02) 344 89 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ets. Georges Reichenberg S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ets. Georges Reichenberg S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ets. Georges Reichenberg S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ets. Georges Reichenberg S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ets. Georges Reichenberg S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ets. Georges Reichenberg S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ets. Georges Reichenberg S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ets. Georges Reichenberg S.A.
Products information Ets. Georges Reichenberg S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09117797851
Ondernemingsnummer: 4324188232
Hoofdstad (capital): 504,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 618,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ets. Georges Reichenberg S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ets. Georges Reichenberg S.A.
(Get full report from official database of BE for Ets. Georges Reichenberg S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ets. Georges Reichenberg S.A.
Addition kinds of activities for Ets. Georges Reichenberg S.A.

3269. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
382203. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
17990209. Waterdicht | Waterproofing
28510212. Vinyl coatings, stripbaar | Vinyl coatings, strippable
29520200. Siding materialen | Siding materials
35230406. Cream scheiders | Cream separators
35520111. Picker machines, textiel | Picker machines, textile
59490201. Breien van goederen en benodigdheden | Knitting goods and supplies

Werken bij Ets. Georges Reichenberg S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ets. Georges Reichenberg S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ets. Georges Reichenberg S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ets. Georges Reichenberg S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Lokeren doet het transport van frituurolie, zowel leveren als ophalen. Omdat zij een snelgroeiend bedrijf zijn, zijn ze op zoek naar een productiemedewerker. Functie als productiemedewerker: - Helpen met laden en lossen van de vrachtwagens - Vaten rollen naar een van de warmte kamers. - Onderhoud van magazijn of warmte kamer - Container legen De uren zullen verlopen in 2 shifts.

  • tapijtafwerker/ster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een klant in waregem zijn we op zoek naar een tapijtafwerker/ster.

  • Keukenhulp dagopdrachten - ideaal voor studenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor het UZ Gent zijn wij op zoek naar medewerkers voor de cafetaria en/of broodjeszaak. Je bent beschikbaar om regelmatig in te springen. Je helpt mee in de cafetaria (aanvullen, afwassen, afruimen) of in de broodjeszaak (mis-en-place, schoonmaken, aanvullen). Je werkt tussen 7u30 en 20u. Geen mogelijkheid op een vast contract.

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • JOBSTUDENT VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Studentenjob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als student/verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer. Interesse? Kom gerust langs of stuur ons een mailtje met uw cv.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Poetspersoneel: JOBSTUDENTEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio West- en Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een allround medewerker schoonmaak. We zijn op zoek naar verschillende jobstudenten. Dit wil zeggen dat je vervangingen doet van vaste medewerkers waarbij je algemene schoonmaaktaken uitvoert. (vb afnemen van stof, dweilen,... van burelen, sanitair en gemeenschappelijke ruimten). We zoeken mensen voor de volgende periodes: - laatste week juli ? 1e week augustus - ma, di, do, vrij: 6u-9u - 27/7 ? 15/08 - 6u-11u

  • Projectleider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Functie: Als projectleider ben jij het aanspreekpunt voor onze grote klanten. Van A tot Z ben jij verantwoordelijk voor de goede afloop van het project. Jij bent er voor de klant bij elke vraag en elk probleem, waarbij je hen door je elektrische en technische kennis met raad en daad kan bijstaan.Naast onze klanten ben je ook het aanspreekpunt van onze techniekers. Je kan leiding geven, geeft de juiste richting aan en helpt hen verder met iedere vraag. We verwachten van jou dat je… ●Een diploma secundair onderwijs hebt in de richting elektriciteit of elektromechanica, bij voorkeur met specialisatiejaar Industriële Elektriciteit; ●Een ruime bagage hebt aan technische kennis, zoals elektriciteit (industrieel en huishoudelijk), domotica, CCTV, beveiliging, distributie, automatisering; ●Technische calculaties kan maken van installaties met bijhorende offertes; ●Commercieel ingesteld bent. Voor er aan een project begonnen kan worden moet het uiteraard eerst verkocht worden; ●Probleemoplossend kan denken. Je bent pas gelukkig als ieder probleem van de klant opgelost is.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • MILIEUCOÖRDINATOR niv. A/B + PREVENTIEADVISEUR type I/II (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BOVA ENVIRO+

    Type: Vaste Job

    je stelt zelfstandig omgevingsvergunningsaanvragen op en begeleidt de klant doorheen de procedure je staat in voor de uitvoering van extern milieucoördinatorschap voor diverse sectoren je voert zelfstandig compliance audits milieu/veiligheid uit je adviseert bedrijven in hun preventie-en veiligheidsbeleid je geeft invulling aan ondersteuningscontracten, waarbij je tijdelijk of langdurig de internepreventieadviseur bijstaat in het preventiebeleid of de veiligheidsaspecten bij klanten vervult je werkt voor bedrijven uit diverse sectoren je werkt zowel zelfstandig als in teamverband met andere projectleiders/deskundigen je behartigt in belangrijke mate de belangen van de opdrachtgevers en van de projecten je geeft opleidingen, zowel intern als extern rond verschillende veiligheidsthema's en milieu je neemt de verantwoordelijkheid op voor de kwaliteit en financiële opvolging van je projecten en rapporteert aan de manager

Zoek naar antwoorden van Ets. Georges Reichenberg S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ets. Georges Reichenberg S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ets. Georges Reichenberg S.A.. Laat een reactie achter voor Ets. Georges Reichenberg S.A.. Ets. Georges Reichenberg S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ets. Georges Reichenberg S.A.. Leave a respond for Ets. Georges Reichenberg S.A.. Ets. Georges Reichenberg S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ets. Georges Reichenberg S.A. op de google maps. Adres en contacten Ets. Georges Reichenberg S.A.
Location of Ets. Georges Reichenberg S.A. on the google maps. Address and contacts of Ets. Georges Reichenberg S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ets. Georges Reichenberg S.A. Ets. Georges Reichenberg S.A.: Bouten Marc | De Blay J | Duckhams Oils/I.T.C. | Bernina Center Liège SPRL | Steurs G. Schrijnwerkerij B.V.B.A.

Other related companies as Ets. Georges Reichenberg S.A.: Bouten Marc | De Blay J | Duckhams Oils/I.T.C. | Bernina Center Liège SPRL | Steurs G. Schrijnwerkerij B.V.B.A.

Ets. Georges Reichenberg S.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ets. Georges Reichenberg S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09117797851. Het bedrijf Ets. Georges Reichenberg S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Bel-Air, 118, B-1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 504,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 618,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ets. Georges Reichenberg S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ets. Georges Reichenberg S.A. is Kleding en accessoires, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ets. Georges Reichenberg S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ets. Georges Reichenberg S.A., openstaande posities, locatie van Ets. Georges Reichenberg S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ets. Georges Reichenberg S.A. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ets. Georges Reichenberg S.A., company assigned to the tax number BE09117797851. The company Ets. Georges Reichenberg S.A. is located at the address: Avenue Bel-Air, 118, B-1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 504,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 618,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ets. Georges Reichenberg S.A. were not found.
The main activity of Ets. Georges Reichenberg S.A. is Apparel and Accessory Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ets. Georges Reichenberg S.A. is not available. You also can look at reviews of Ets. Georges Reichenberg S.A., open positions, location of Ets. Georges Reichenberg S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ets. Georges Reichenberg S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ets. Georges Reichenberg S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ets. Georges Reichenberg S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ets. Georges Reichenberg S.A., employees, financial statistics.