T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)

Contactgegevens T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): address, phone, fax, email, website, opening hours

T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)

Regio (region): Hulshout, België

Adres (address): Zuidgoordijkstraat 1,2235, België

Telefoon (phone): 015 22 25 54 015 22 25 54

Fax (fax): 015 22 54 66 015 22 54 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)
Products information T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)

BTW identificatienummer (tax): BE06072113037
Ondernemingsnummer: 5311584472
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 522,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)
(Get full report from official database of BE for T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels))

Aanvulling soorten activiteiten voor T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)
Addition kinds of activities for T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)

508705. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
28349911. Farmaceutische farmaceutische preparaten | Veterinary pharmaceutical preparations
30699906. Brandstoftanks, inklapbaar: rubberen stof | Fuel tanks, collapsible: rubberized fabric
32720710. Pier footings, prefab beton | Pier footings, prefabricated concrete
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
80520000. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities

Werken bij T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas HVAC (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor de A - Z opvolging van het volledige HVAC-project op de werf Monteurs aansturen Matrialen bekijken en bestellen waar nodig op de werven (en je zorgt dat deze tijdig aanwezig zijn op de werven) Je bent steeds verantwoordelijk voor jouw werf en werkmannen Je steekt zelf ook nog altijd de handen uit de mouwen Je hebt een vaste groep arbeiders onder jou Met projectleider het aantal arbeiders bespreken Je werkt heel nauw samen met de projectleider Als ploegbaas stuur je onze monteurs, lassers, hulpmonteurs en onderaannemers aan. Je geeft instructies, zorgt dat iedereen de regels en afspraken volgt en dat de planning wordt gerespecteerd. Het verzekeren van orde, netheid en veiligheid op de werven behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Vanuit je eigen expertise en ervaring, neem je een actieve rol op in de projecten en steek je zelf de handen uit de mouwen. Door jouw enthousiasme en gedrevenheid, creëer je een sterk groepsgevoel en een positieve sfeer. Je rapporteert over de gepresteerde uren en werken aan de projectleiders.

 • Operator metaal | Dagdienst | Regio: Hamont (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf actief in de metaalsector gelegen te Hamont zijn we op zoek naar een operator. Je bent technisch aangelegd en flexibel. Je zal tewerkgesteld worden in dagdienst.

 • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

 • Magazijnier bij Euro Shoe te Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1222649

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES (regio Bissegem) (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken voor de regio Bissegem: gemotiveerde kandidaten als huishoudhulp, voornamelijk voor het onderhoud van de woning en strijken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student(e) voor zaterdag- en/of zondagwerk (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

  Type: Studentenjob

  U werkt aan de kassa (computersysteem) en helpt klanten verder met het afrekenen. Dit op zaterdag en/of zondag.

 • Sportlesgevers omnisportclub Torhout gezocht (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Sportievak vzw

  Type: Studentenjob

  Sportievak vzw startte in september 2017 met de omnisportclub SportieGo! (doelgroep: kinderen 1e tem 3e leerjaar). De bedoeling is dat de deelnemers om de 3 weken proeven van een andere sport. Per sporttak zal een trainer uit een welbepaalde sportclub in regio Torhout 3 opeenvolgende lessen geven. We zoeken 2 bekwame lesgevers die deze trainers wekelijks kunnen bijstaan! Uren: 16u45 - 17u45 Data: elke week op woensdag, behalve tijdens schoolvakanties en op officiële feestdagen eerste les: 19 september 2018; laatste les 8 mei 2019 (ook indien je niet de hele periode vrij bent is solliciteren mogelijk!) Locatie: Sporthal Torhout (Industrielaan 2) Taak: begeleiden van de sportles, aanspreekpunt zijn voor de ouders, aanwezigheden opnemen bij de start van de les. Vergoeding: 20 euro per les (lessen van 1u) Meer info: [email protected] Tel: +32 56 26 44 23

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

 • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

 • Junior Accounting Consultant (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: CONSELLO CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Heb je een passie voor boekhouden? Zin voor initiatief en wil je graag een impact hebben op een organisatie? Dan is de functie van Junior Accounting Consultant zeker iets voor jou. Als consultant werk je in opdracht van organisaties uit verschillende sectoren. Een opdracht kan drie maanden duren, maar evengoed een jaar of zelfs langer. Het kan onder meer gaan om een vervanging van een zieke collega, het opvangen van een tijdelijke piek of … . De opdrachten sluiten aan bij je interesses en vallen onder één van volgende domeinen Accounts Receivable, Accounts Payable en General Ledger. Enkele voorbeelden van concrete taken zijn: het controleren en inboeken van aan- en verkoopfacturen; diverse boekingen; het controleren en inboeken van financiële verrichtingen;

Zoek naar antwoorden van T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) in sociale netwerken
Look for responds of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) in social networks

Lees alle opmerkingen voor T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). Laat een reactie achter voor T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). Leave a respond for T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels). T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) op de google maps. Adres en contacten T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)
Location of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) on the google maps. Address and contacts of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels)

Andere gerelateerde bedrijven als come T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): Acc Verschaeren J & Mertens H NV | JOACHIM BY JEU DE DAMES | Bonne Trading | Veran BVBA | Ferronnerie Michel SA

Other related companies as T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels): Acc Verschaeren J & Mertens H NV | JOACHIM BY JEU DE DAMES | Bonne Trading | Veran BVBA | Ferronnerie Michel SA

T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Hulshout, België. De volledige naam van het bedrijf is T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06072113037. Het bedrijf T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) bevindt zich op het adres: Zuidgoordijkstraat 1,2235. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 522,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), openstaande posities, locatie van T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is a company, that was registered 2010 in Hulshout region, Belgium. Full name of company is T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), company assigned to the tax number BE06072113037. The company T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is located at the address: Zuidgoordijkstraat 1,2235. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 522,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) were not found.
The main activity of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) is not available. You also can look at reviews of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), open positions, location of T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), Hulshout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), Hulshout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company T.R.M. nv (Trailer Repair Michiels), employees, financial statistics.