Acc Verschaeren J & Mertens H NV

Contactgegevens Acc Verschaeren J & Mertens H NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acc Verschaeren J & Mertens H NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acc Verschaeren J & Mertens H NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Battelsesteenweg 286,2800, België

Telefoon (phone): 015 27 28 90 015 27 28 90

Fax (fax): 015 27 28 99 015 27 28 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acc Verschaeren J & Mertens H NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acc Verschaeren J & Mertens H NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acc Verschaeren J & Mertens H NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acc Verschaeren J & Mertens H NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acc Verschaeren J & Mertens H NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acc Verschaeren J & Mertens H NV
Products information Acc Verschaeren J & Mertens H NV

BTW identificatienummer (tax): BE02741882324
Ondernemingsnummer: 4278594970
Hoofdstad (capital): 424,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Acc Verschaeren J & Mertens H NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acc Verschaeren J & Mertens H NV
(Get full report from official database of BE for Acc Verschaeren J & Mertens H NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acc Verschaeren J & Mertens H NV
Addition kinds of activities for Acc Verschaeren J & Mertens H NV

516299. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec
15319902. Coöperatieve appartementenontwikkelaars | Cooperative apartment developers
30691003. Grips of handgrepen, rubber | Grips or handles, rubber
35410400. draaibanken | Lathes
35770203. Tape print units, computer | Tape print units, computer
36340508. Massage machines, elektrisch, behalve schoonheid / kapper winkels | Massage machines, electric, except for beauty/barber shops
56119905. Hoeden, mannen en jongens ' | Hats, men's and boys'
57340102. Printers en plotters: computers | Printers and plotters: computers
73890601. Decoratie service voor speciale evenementen | Decoration service for special events

Werken bij Acc Verschaeren J & Mertens H NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acc Verschaeren J & Mertens H NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • MONTEUR (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een leerrijke job als monteur? Je komt terecht bij een innoverend bedrijf in Duffel en werkt in vaste dag uren. Omwille van hun voortdurende groei zijn ze op zoek naar versterking om hun team bij te staan. Als monteur bestaat je taak uit het reviseren van takelmotoren: Dit start bij het demonteren Inspectie van alle onderdelen Vervangen van versleten onderdelen Monteren van gereviseerde takelmotor

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • LASSER (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je last van metaalelementen voor stalinrichting en voedingsindustrie.

  • Arbeider tuinonderhoud (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    onderhoud van vnl privétuinen : wintersnoei, grasonderhoud, zomersnoei van hagen en massieven, kleiner plantwerk werken in een team van 3 personen bij rustiger periode inspringen bij het team die instaat voor het aanleggen van de tuinen.

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde jobstudent voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • persoonlijk assistent / persoonlijk assistente (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Marijke Goovaerts

    Type: Vaste Job

    Ik ben een dame met een motorische beperking van 33 jaar. Ik zoek assistentie voor: persoonlijke verzorging praktische hulp in kunst academie (avondles) Sociaal leven (ook uitgaan) dag uitstappen klein huishouden Verder wens ik ook graag hulp bij: 'crossen' met rolstoel mee fietsen met mijn scooter trein nemen met rolstoel autoritten waken over materiaal zwemactiviteiten Hiervoor zoek ik een vlotte assistent(e).

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

Zoek naar antwoorden van Acc Verschaeren J & Mertens H NV in sociale netwerken
Look for responds of Acc Verschaeren J & Mertens H NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Laat een reactie achter voor Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Acc Verschaeren J & Mertens H NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Leave a respond for Acc Verschaeren J & Mertens H NV. Acc Verschaeren J & Mertens H NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acc Verschaeren J & Mertens H NV op de google maps. Adres en contacten Acc Verschaeren J & Mertens H NV
Location of Acc Verschaeren J & Mertens H NV on the google maps. Address and contacts of Acc Verschaeren J & Mertens H NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Acc Verschaeren J & Mertens H NV Acc Verschaeren J & Mertens H NV: LANNOO IMPRIMERIE | Reigelsan BVBA | Mawipex BVBA | Krejatino BVBA | Nivelle BVBA

Other related companies as Acc Verschaeren J & Mertens H NV: LANNOO IMPRIMERIE | Reigelsan BVBA | Mawipex BVBA | Krejatino BVBA | Nivelle BVBA

Acc Verschaeren J & Mertens H NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is Acc Verschaeren J & Mertens H NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02741882324. Het bedrijf Acc Verschaeren J & Mertens H NV bevindt zich op het adres: Battelsesteenweg 286,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 424,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Acc Verschaeren J & Mertens H NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acc Verschaeren J & Mertens H NV is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acc Verschaeren J & Mertens H NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acc Verschaeren J & Mertens H NV, openstaande posities, locatie van Acc Verschaeren J & Mertens H NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Acc Verschaeren J & Mertens H NV is a company, that was registered 2010 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is Acc Verschaeren J & Mertens H NV, company assigned to the tax number BE02741882324. The company Acc Verschaeren J & Mertens H NV is located at the address: Battelsesteenweg 286,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 424,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Acc Verschaeren J & Mertens H NV were not found.
The main activity of Acc Verschaeren J & Mertens H NV is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Acc Verschaeren J & Mertens H NV is not available. You also can look at reviews of Acc Verschaeren J & Mertens H NV, open positions, location of Acc Verschaeren J & Mertens H NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acc Verschaeren J & Mertens H NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acc Verschaeren J & Mertens H NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acc Verschaeren J & Mertens H NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acc Verschaeren J & Mertens H NV, employees, financial statistics.