JOACHIM BY JEU DE DAMES

Contactgegevens JOACHIM BY JEU DE DAMES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOACHIM BY JEU DE DAMES: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOACHIM BY JEU DE DAMES

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Pont du Christ 29,1300, België

Telefoon (phone): 010 22 22 78; 010 22 24 72 010 22 22 78; 010 22 24 72

Fax (fax): 010 22 78 83 010 22 78 83

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOACHIM BY JEU DE DAMES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOACHIM BY JEU DE DAMES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOACHIM BY JEU DE DAMES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOACHIM BY JEU DE DAMES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOACHIM BY JEU DE DAMES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOACHIM BY JEU DE DAMES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOACHIM BY JEU DE DAMES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOACHIM BY JEU DE DAMES
Products information JOACHIM BY JEU DE DAMES

BTW identificatienummer (tax): BE07648101806
Ondernemingsnummer: 7970825195
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 641,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in JOACHIM BY JEU DE DAMES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOACHIM BY JEU DE DAMES
(Get full report from official database of BE for JOACHIM BY JEU DE DAMES)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOACHIM BY JEU DE DAMES
Addition kinds of activities for JOACHIM BY JEU DE DAMES

519906. Zakken, manden en koffers | Bags, baskets, and cases
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
15419909. Renovatie, renovatie en reparatie: industriële gebouwen | Renovation, remodeling and repairs: industrial buildings
16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
20150607. Pluimvee, verwerkt: gekruid | Poultry, processed: spiced
23710201. Vachtbekleding, bont | Coat linings, fur
50440100. Rekenmachines | Calculating machines
80690000. Specialiteitsziekenhuizen, behalve psychiatrische | Specialty hospitals, except psychiatric

Werken bij JOACHIM BY JEU DE DAMES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOACHIM BY JEU DE DAMES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOACHIM BY JEU DE DAMES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOACHIM BY JEU DE DAMES. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Sorteermedewerkers kledij - Voltijds!Dag! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een 2-tal sorteerposten aangeleerd , naargelang planning wordt je ingeschakeld op je vaste post. Kan je vlot werken? Leer je snel bij? Ben je op zoek naar een voltijdse job in daguren en zie je jezelf in een functie waar je letterlijk voeling hebt met de kledij, keuzes kan maken ivm kwaliteit, enz.? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! uurrooster : MA-DO 7u30-16u , VRIJ 7u30-13u30

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) dagploeg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch familiebedrijf die gespecialiseerd is in de productie van prefab betonproducten zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker:Wat zijn jouw taken? Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud, mechanisch als elektrisch, aan ons machinepark. Onderhouden en herstellen van productievormen. Maken van stalen mallen.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • CNC operator/programmeur (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: STAVELSE METAALBOUW

    Type: Vaste Job

    U opereert de CNC draai- en freesmachines aan de hand van mechanische plannen. U hebt kennis en ervaring in het opereren van machines met Heidenhain & Fanuc U hebt ervaring met het werken van een micrometer U kunt kleine aanpassingen doen in het programma

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Medewerker commerciële binnendienst regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een stabiele onderneming met een familiaal karakter regio Merchtem zijn wij op zoek naar een medewerker voor de commerciële binnendienst. Je zal er als binnendienstmedewerker instaan voor: bestellingen opnemen en ingeven in het systeem prijsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van de sales manager opmaken van creditnota's en voorbereiding van de facturatie klanten te woord staan via mail of telefoon Je zal terechtkomen in een team van 3 personen waarbij je ook al back-up zal functioneren van elkaar. Heb jij reeds ervaring in een customer service of binnendienst en ben je daarnaast vlot tweetalig (NL/FR)? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Freelance docent Barbier Brugge (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Schoonheidsschool VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan de Schoonheidsschool te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 3 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring als ondernemer. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van JOACHIM BY JEU DE DAMES in sociale netwerken
Look for responds of JOACHIM BY JEU DE DAMES in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOACHIM BY JEU DE DAMES. Laat een reactie achter voor JOACHIM BY JEU DE DAMES. JOACHIM BY JEU DE DAMES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOACHIM BY JEU DE DAMES. Leave a respond for JOACHIM BY JEU DE DAMES. JOACHIM BY JEU DE DAMES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOACHIM BY JEU DE DAMES op de google maps. Adres en contacten JOACHIM BY JEU DE DAMES
Location of JOACHIM BY JEU DE DAMES on the google maps. Address and contacts of JOACHIM BY JEU DE DAMES

Andere gerelateerde bedrijven als come JOACHIM BY JEU DE DAMES JOACHIM BY JEU DE DAMES: TIERS GERARD | VANDELANOTTE MILIEU-ADVIES BVBA | Ecomons | Goaréguer F | Handelsstraat 58

Other related companies as JOACHIM BY JEU DE DAMES: TIERS GERARD | VANDELANOTTE MILIEU-ADVIES BVBA | Ecomons | Goaréguer F | Handelsstraat 58

JOACHIM BY JEU DE DAMES is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is JOACHIM BY JEU DE DAMES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07648101806. Het bedrijf JOACHIM BY JEU DE DAMES bevindt zich op het adres: Pont du Christ 29,1300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 641,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in JOACHIM BY JEU DE DAMES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOACHIM BY JEU DE DAMES is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOACHIM BY JEU DE DAMES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOACHIM BY JEU DE DAMES, openstaande posities, locatie van JOACHIM BY JEU DE DAMES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOACHIM BY JEU DE DAMES is a company, that was registered 2018 in Wavre region, Belgium. Full name of company is JOACHIM BY JEU DE DAMES, company assigned to the tax number BE07648101806. The company JOACHIM BY JEU DE DAMES is located at the address: Pont du Christ 29,1300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 641,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in JOACHIM BY JEU DE DAMES were not found.
The main activity of JOACHIM BY JEU DE DAMES is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOACHIM BY JEU DE DAMES is not available. You also can look at reviews of JOACHIM BY JEU DE DAMES, open positions, location of JOACHIM BY JEU DE DAMES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOACHIM BY JEU DE DAMES, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOACHIM BY JEU DE DAMES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOACHIM BY JEU DE DAMES, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOACHIM BY JEU DE DAMES, employees, financial statistics.