BLOEMISTERIJ MEIJERS NV

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BLOEMISTERIJ MEIJERS NV
Private companiesMetal Mining • BLOEMISTERIJ MEIJERS NV

Contactgegevens BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMISTERIJ MEIJERS NV

Regio (region): Lanaken, België

Adres (address): Staatsbaan 22,3620, België

Telefoon (phone): 089 71 44 11; 089 72 20 57 089 71 44 11; 089 72 20 57

Fax (fax): 089 72 20 59 089 72 20 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMISTERIJ MEIJERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMISTERIJ MEIJERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMISTERIJ MEIJERS NV
Products information BLOEMISTERIJ MEIJERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE04257446289
Ondernemingsnummer: 1678680419
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 674,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BLOEMISTERIJ MEIJERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMISTERIJ MEIJERS NV
(Get full report from official database of BE for BLOEMISTERIJ MEIJERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMISTERIJ MEIJERS NV
Addition kinds of activities for BLOEMISTERIJ MEIJERS NV

242604. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
271100. Kranten | Newspapers
503199. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
10990402. Monaziet mijnbouw | Monazite mining
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
42220000. Koelopslag en opslag | Refrigerated warehousing and storage
51990000. Nondurable goods, nec | Nondurable goods, nec
87429903. Buitenlandse adviseur | Foreign trade consultant

Werken bij BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een operator Je takenpakket zal bestaan uit Het bedienen van verschillende productiemachines Schoonhouden van de productieinstallaties volgens de instructies Het goed aan de gang houden van een productielijn na een storing of ombouwen en hiervoor rekening houden met de vooropgesteld veiligheids en hygiëne voorshriften Ten alle tijde zorgen dat de vooropgestelde hoeveelheid en kwaliteit gewaarborgd wordt

  • Lifttechnieker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud, reparatie en montage van de lift Je maakt een verslag op van de gemaakte reparaties en de nog uit te voeren reparaties Je voert mechanische reparaties uit Je houdt je aan de vooropgestelde veiligheidsvoorschriften

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Huishoudhulp (dienstencheques) Jabbeke-Zedelgem (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (M/V) Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Brugge

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Schelderode (SCHELDERODE)

    Regio: SCHELDERODE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Technisch Tekenaar (WEELDE)

    Regio: WEELDE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Weelde zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar Solidworks Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de productietekeningen in 3D in de metaalsector Het uitwerken van het volledige productiedossier gebeurt na goedkeuring van jou concepttekeningen, hierbij zal je zowel de leveranciers als de eigen productie aansturen Het uitwerken van detailtekeningen met vermelding van relevante maatgeving en toleranties

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

Zoek naar antwoorden van BLOEMISTERIJ MEIJERS NV in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. Laat een reactie achter voor BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. BLOEMISTERIJ MEIJERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. Leave a respond for BLOEMISTERIJ MEIJERS NV. BLOEMISTERIJ MEIJERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMISTERIJ MEIJERS NV op de google maps. Adres en contacten BLOEMISTERIJ MEIJERS NV
Location of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV on the google maps. Address and contacts of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMISTERIJ MEIJERS NV BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard | Burroo-Copy | Lauwers Heftruck Service BVBA | Jaritex nv | remdoc

Other related companies as BLOEMISTERIJ MEIJERS NV: Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard | Burroo-Copy | Lauwers Heftruck Service BVBA | Jaritex nv | remdoc

BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lanaken, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04257446289. Het bedrijf BLOEMISTERIJ MEIJERS NV bevindt zich op het adres: Staatsbaan 22,3620. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 674,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BLOEMISTERIJ MEIJERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, openstaande posities, locatie van BLOEMISTERIJ MEIJERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is a company, that was registered 2014 in Lanaken region, Belgium. Full name of company is BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, company assigned to the tax number BE04257446289. The company BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is located at the address: Staatsbaan 22,3620. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 674,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BLOEMISTERIJ MEIJERS NV were not found.
The main activity of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV is not available. You also can look at reviews of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, open positions, location of BLOEMISTERIJ MEIJERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, Lanaken: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, Lanaken: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMISTERIJ MEIJERS NV, employees, financial statistics.