Lauwers Heftruck Service BVBA

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Lauwers Heftruck Service BVBA
Private companiesMetal Mining • Lauwers Heftruck Service BVBA

Contactgegevens Lauwers Heftruck Service BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lauwers Heftruck Service BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lauwers Heftruck Service BVBA

Regio (region): Spiere-Helkijn (Spiere), België

Adres (address): Industriepark 11,8587, België

Telefoon (phone): 056 45 77 25 056 45 77 25

Fax (fax): 056 45 72 10 056 45 72 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lauwers Heftruck Service BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lauwers Heftruck Service BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lauwers Heftruck Service BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lauwers Heftruck Service BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lauwers Heftruck Service BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lauwers Heftruck Service BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lauwers Heftruck Service BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lauwers Heftruck Service BVBA
Products information Lauwers Heftruck Service BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02887451171
Ondernemingsnummer: 1402923583
Hoofdstad (capital): 524,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 178,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Lauwers Heftruck Service BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lauwers Heftruck Service BVBA
(Get full report from official database of BE for Lauwers Heftruck Service BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lauwers Heftruck Service BVBA
Addition kinds of activities for Lauwers Heftruck Service BVBA

072300. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
27899902. Papier snijden | Paper cutting
39559900. Koolstofpapier en inktlinten, inkl | Carbon paper and inked ribbons, nec
51490703. krakers | Crackers
73899911. Document- en kantoorrecord vernietiging | Document and office record destruction

Werken bij Lauwers Heftruck Service BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lauwers Heftruck Service BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lauwers Heftruck Service BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lauwers Heftruck Service BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • carrossier (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen, die zich specialiseert in het intensievere carrosseriewerk zijn we op zoek naar een gedreven carrossier. Je werkt vooral aan het mercedes merk alsook oldtimers en af en toe personenwagens. Je takenpakket zal bestaan uit: - plamuren - schuren - plaatwerk (plooien, lassen, plaatslagen) Je hebt oog voor detail en bent trots op het werk dat je aflevert.

  • Bijwerker intensieve zorgen regio Oost-Vlaanderen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je reeds aan de slag als verpleegkundige? Heb je relevante ervaring binnen de zorgsector? Zou je graag nog een extraatje bijverdienen? Of heb je lege dagen die je graag zou willen opvullen? Voor verschillende ziekenhuizen in de regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar verpleegkundigen met een bijzondere beroepstitel om af en toe bij te werken. Je wordt ingeschakeld op afdeling intensieve zorgen/recovery/spoed om de vaste medewerkers bij te staan ter ondersteuning.

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • SERVICE TECHNIEKER LIFTSYSTEMEN - MELSELE (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Melsele, een unieke speler op de markt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in het volgende takenpakket: Installatie, preventief en correctief onderhoud van dynamische systemen en machines. Na een korte doorstart zal je zelfstandig functioneren bij klanten om machines op te bouwen, gebreken te herstellen en technische problemen op te lossen. Je rapporteert rechtstreeks aan de servicemanager via dagelijkse raportage.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student productiemedewerker (ma-vrij) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wijnegem zijn we op zoek naar een student die regelmatig enkele (halve of volledige) dagen per week beschikbaar is. Je staat mee in voor de dagelijkse productie waaronder het labelen/etiketteren en verpakken van de producten. Als je in het bezit bent van een rijbewijs, is dit een extra voordeel!

  • Verkoper zaterdagnamiddag bijverdienste/studentenjob (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in tuinartikelen, is Tempo-Team op zoek naar een verkoper die op zaterdagnamiddag tussen 13h en 17h kan werken. Jouw taak is hoofdzakelijk het aanvullen van de artikelen in de winkel. Je kan ook ingezet worden aan de kassa en helpt klanten bij vragen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • zaalmedewerker flexi jobs (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Als zaalmedewerker sta je in voor de bediening van de klanten aan tafel en toog. Tafels indekken en afruimen behoren ook tot je takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Lauwers Heftruck Service BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lauwers Heftruck Service BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lauwers Heftruck Service BVBA. Laat een reactie achter voor Lauwers Heftruck Service BVBA. Lauwers Heftruck Service BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lauwers Heftruck Service BVBA. Leave a respond for Lauwers Heftruck Service BVBA. Lauwers Heftruck Service BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lauwers Heftruck Service BVBA op de google maps. Adres en contacten Lauwers Heftruck Service BVBA
Location of Lauwers Heftruck Service BVBA on the google maps. Address and contacts of Lauwers Heftruck Service BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lauwers Heftruck Service BVBA Lauwers Heftruck Service BVBA: Disco Service | Policlinique | Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. | DANZE, BERNARD | Hacom

Other related companies as Lauwers Heftruck Service BVBA: Disco Service | Policlinique | Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. | DANZE, BERNARD | Hacom

Lauwers Heftruck Service BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Spiere-Helkijn (Spiere), België. De volledige naam van het bedrijf is Lauwers Heftruck Service BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02887451171. Het bedrijf Lauwers Heftruck Service BVBA bevindt zich op het adres: Industriepark 11,8587. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 524,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 178,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Lauwers Heftruck Service BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lauwers Heftruck Service BVBA is Metaalmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lauwers Heftruck Service BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lauwers Heftruck Service BVBA, openstaande posities, locatie van Lauwers Heftruck Service BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lauwers Heftruck Service BVBA is a company, that was registered 2014 in Spiere-Helkijn (Spiere) region, Belgium. Full name of company is Lauwers Heftruck Service BVBA, company assigned to the tax number BE02887451171. The company Lauwers Heftruck Service BVBA is located at the address: Industriepark 11,8587. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 524,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 178,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Lauwers Heftruck Service BVBA were not found.
The main activity of Lauwers Heftruck Service BVBA is Metal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lauwers Heftruck Service BVBA is not available. You also can look at reviews of Lauwers Heftruck Service BVBA, open positions, location of Lauwers Heftruck Service BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lauwers Heftruck Service BVBA, Spiere-Helkijn (Spiere): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lauwers Heftruck Service BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lauwers Heftruck Service BVBA, Spiere-Helkijn (Spiere): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lauwers Heftruck Service BVBA, employees, financial statistics.