Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.
Private companiesMetal Mining • Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.

Contactgegevens Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Binnenweg 263, B-2570 Duffel, België

Telefoon (phone): (03) 4884403 (03) 4884403

Fax (fax): (03) 4891085 (03) 4891085

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.
Products information Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.

367901. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
01749904. Sinaasappelbos | Orange grove
20150907. Spreads, sandwich: pluimvee | Spreads, sandwich: poultry
23710106. Jassen, vacht | Jackets, fur
23949906. Tenten: gemaakt van aangekochte materialen | Tents: made from purchased materials
35190100. Diesel-, semi-diesel- of duelbrandstofmotoren, inclusief marine | Diesel, semi-diesel, or duel-fuel engines, including marine
35360101. Boot liften | Boat lifts
35720202. Tape storage units, computer | Tape storage units, computer
50990702. Nieuwigheden, duurzaam | Novelties, durable
80930303. Gezinsplanningskliniek | Family planning clinic

Werken bij Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Linter (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Linter en omgeving

  • Student voor foodcorner Cargo M! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Studentenjob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

  • Student (M/V) te Oostende 2 (filiaal 468) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: WIBRA

    Type: Studentenjob

    - etikettering en aanduiding van koopwaar - rekken vullen met goederen - onder de verantwoordelijkheid werken van de winkelverantwoordelijke - klanten informeren - kassawerk verrichten, omgaan met geld en andere betaalmiddelen - instaan voor het onderhoud van de werkplek

  • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • PC Technicus - Regio Mechelen-Willebroek-Dendermonde (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    Als PC Technicus ga je elke dag de baan op om klanten te bezoeken in de jou toegewezen regio. Je woont bij voorkeur ergens halfweg tussen Antwerpen en Brussel. Je installeert Desktops, Laptops, printers en andere ICT apparatuur. Je staat in voor herstellingen en upgrades op hardware niveau. Je lost eenvoudige software configuratie problemen op. Daarbij maak je backups en/of restores van of naar de server. Je hebt al enige kennis van laserprinters en andere periferie. Je beheert je voorraad wisselstukken en zorgt ervoor dat defecte onderdelen teruggestuurd worden. Je verzorgt ook de hierbij horende administratie. Je wordt begeleid door een ervaren Project Leider, en gestuurd door een centrale dispatch. Een firmawagen en de nodige informaticamiddelen worden ter beschikking gesteld.

  • Diagnosetechnieker - Jaguar/ Landrover (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HEIWEGEN CONSULTANCY BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je wordt als Diagnosetechnieker Onze technisch expert die instaat voor de analyse van alle mechanische en elektrische storingen; De onderzoeker die de kern van de storing blootlegt en de herstelling voorbereidt; De klantgerichte medewerker die met de werkplaatsleider de herstellingen na analyse bespreekt; Als ‘teamplayer’ de steun en toeverlaat van je collega’s om hen bij te staan in het herstellingsproces; De controleur van de uitgevoerde herstellingen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Leave a respond for Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.. Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.
Location of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: COUSSEMENT/TOTAL | Nuytemans R | Insetec N.V. | Lastek Belgium N.V. | Innocent-XIII Logiciel

Other related companies as Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A.: COUSSEMENT/TOTAL | Nuytemans R | Insetec N.V. | Lastek Belgium N.V. | Innocent-XIII Logiciel

Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Binnenweg 263, B-2570 Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is located at the address: Binnenweg 263, B-2570 Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. were not found.
The main activity of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., open positions, location of Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aluminiumgieterij Thys B.V.B.A., employees, financial statistics.