Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard
Private companiesMetal Mining • Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard

Contactgegevens Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard

Regio (region): Grâce-Hollogne (Mons-lez-Liège), België

Adres (address): Thier Saint-Léonard 14,4400, België

Telefoon (phone): 04 222 16 66; 0495 27 57 67 04 222 16 66; 0495 27 57 67

Fax (fax): 04 222 16 76 04 222 16 76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard
Products information Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard

BTW identificatienummer (tax): BE01299377441
Ondernemingsnummer: 8491851806
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard
(Get full report from official database of BE for Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard
Addition kinds of activities for Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard

20859901. Applejack (alcoholische drank) | Applejack (alcoholic beverage)
35310501. Backfillers, zelfrijdend | Backfillers, self-propelled
36690102. Brandalarmapparaat, elektrisch | Fire alarm apparatus, electric
38619904. Schermen, projectie | Screens, projection
59610101. Kaas, postorder | Cheese, mail order
82999916. Overlevingskool | Survival school

Werken bij Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Orpickers gezocht/grobbendonk/2 ploegen (m/v) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers in Grobbendonk in zowel vroege als late (afwisselend 2-ploegen). Klaar om deze week of volgende week op te starten? Interesse om te werken als magazijnier? Kan je nauwkeurig werken? Dan is deze job misschien iets voor jou...

  • Mecanicien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Gent zijn we op zoek naar mecaniciens. Je taak is vooral het uitvoeren van onderhoud en herstellingswerken aan - kranen - sidebooms Je werkt voornamelijk op het depot, maar af en toe heb je korte interventies naar de werven.

  • Storingstechniekers regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ?hands-on? profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers. Gezien de projecten die wij uitvoeren dient u wel aan een aantal voorwaarden te voldoen: minimum 5 jaar ervaring als technieker voldoende hoog niveau van technische opleiding hebben genoten autonoom kunnen werken bereid zijn te werken in minimaal twee ploegen positieve ingesteldheid en flexibiliteit in soorten projecten Als storingstechnieker sta je in voor het dagelijks technisch onderhoud bij de Yontec-klanten. Dit zijn projecten die zowel van korte als lange duur kunnen zijn. Je wordt tewerkgesteld binnen een straal van 60 km van je woonplaats en je krijgt een bedrijfswagen ter beschikking voor verplaatsingen in het kader van je functie. Daarnaast mag je ook rekenen op professioneel gereedschap en kledij.

  • Service monteur (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Mechelen zoekt momenteel 2 servicemonteurs. Als ervaren monteur sluit je poortautomatisatie aan volgens de wensen van de professionele klant. Zowel domotica als plc-sturingen hebben hierdoor geen geheimen voor jou. Ook voer je onderhouds- en herstellingswerken dagdagelijks uit.

  • Huishoudhulp regio Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetshulp Wijgmaal (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Studentenjob

    Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • MECANICIEN GARAGE M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: CARDEVER & CO

    Type: Vaste Job

    U STAAT IN VOOR HET ONDERHOUD EN HERSTELLEN VAN OPLEGGERS / VRACHTWAGENS VAN HET MERK CHEREAU.

Zoek naar antwoorden van Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard in sociale netwerken
Look for responds of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Laat een reactie achter voor Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Leave a respond for Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard. Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard op de google maps. Adres en contacten Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard
Location of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard on the google maps. Address and contacts of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: Idee Productions NV | Verdoodt August BVBA | Arbochim NV | Fourcroy S.A. | Filip Verhareghe

Other related companies as Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard: Idee Productions NV | Verdoodt August BVBA | Arbochim NV | Fourcroy S.A. | Filip Verhareghe

Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Mons-lez-Liège), België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01299377441. Het bedrijf Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard bevindt zich op het adres: Thier Saint-Léonard 14,4400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, openstaande posities, locatie van Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is a company, that was registered 1991 in Grâce-Hollogne (Mons-lez-Liège) region, Belgium. Full name of company is Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, company assigned to the tax number BE01299377441. The company Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is located at the address: Thier Saint-Léonard 14,4400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard were not found.
The main activity of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard is not available. You also can look at reviews of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, open positions, location of Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, Grâce-Hollogne (Mons-lez-Liège): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, Grâce-Hollogne (Mons-lez-Liège): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau d'Expertises sa VGLA-Léonard, employees, financial statistics.