Werkhuizen Schepens N.V.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Werkhuizen Schepens N.V.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Werkhuizen Schepens N.V.

Contactgegevens Werkhuizen Schepens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Werkhuizen Schepens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Werkhuizen Schepens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Wissenstraat 21, B-9200 Dendermonde, België

Telefoon (phone): (052) 213666 (052) 213666

Fax (fax): (052) 214765 (052) 214765

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Werkhuizen Schepens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Werkhuizen Schepens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Werkhuizen Schepens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Werkhuizen Schepens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Werkhuizen Schepens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Werkhuizen Schepens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Werkhuizen Schepens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Werkhuizen Schepens N.V.
Products information Werkhuizen Schepens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05484344482
Ondernemingsnummer: 9790710449
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Werkhuizen Schepens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Werkhuizen Schepens N.V.
(Get full report from official database of BE for Werkhuizen Schepens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Werkhuizen Schepens N.V.
Addition kinds of activities for Werkhuizen Schepens N.V.

092199. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
738908. Mapmaking diensten | Mapmaking services
805299. Intermediaire zorgfaciliteiten, nec | Intermediate care facilities, nec
32310407. Windschermen, glas: gemaakt van aangekochte glas | Windshields, glass: made from purchased glass
36329900. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
37249907. Externe voedingseenheden, voor handertrappers, vliegtuigen | External power units, for hand inertia starters, aircraft
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
87420406. Vastgoedadviseur | Real estate consultant
96510403. Reglement, diverse commerciële sectoren, provincie overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, county government

Werken bij Werkhuizen Schepens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Werkhuizen Schepens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Werkhuizen Schepens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Werkhuizen Schepens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zij zoeken een carrossier.

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Chauffeur CE afzetcontainers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lummen zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je rijdt met camion-remorque voor het ophalen van afzetcontainers met glas op brouwerijen. Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag. Je werkt +/- 12u/dag, maar je kiest je startuur zelf. Indien je verkiest om 's nachts te werken, is dit zeker een optie. Aangezien het glas zwaar genoeg is, moet je de afzetcontainers niet afbachen.

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostnieuwkerke, regio Roeselare zoeken wij: EEN ELEKTRICIEN Functie: Samen met een collega staat u in voor de elektrische installaties in warenhuizen en banken over heel België

  • Allround onderhoudstechnieker (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriebouw bedrijf in de metaalsector zoeken we een onderhoudstechnieker voor het machinepark in het atelier. Na een inwerkperiode sta je in voor de onberispelijke werking van ons machinepark en het onderhoud van onze gebouwen en technische infrastructuur. Storingen in het machinepark los je snel en zelfstandig op. Je werkt en denkt mee aan technische projecten (o.m. installatie van nieuwe machines) soms samen met externe aannemers. Je staat mee in voor het periodiek onderhoud. Je rapporteert rechtstreeks aan het hoofd technische dienst.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student JBC Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Cegelec

    Type: Vaste Job

    Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

  • IT programmeur C# (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Dekeyzer - Ossaer

    Type: Vaste Job

    Programmeren van bedrijfseigen software in C#.net WPF Problemen analyseren en oplossen a.d.h.v. nieuwe programmaties Webdevelopment (asp.net; AngularJS; PHP)

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van Werkhuizen Schepens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Werkhuizen Schepens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Werkhuizen Schepens N.V.. Laat een reactie achter voor Werkhuizen Schepens N.V.. Werkhuizen Schepens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Werkhuizen Schepens N.V.. Leave a respond for Werkhuizen Schepens N.V.. Werkhuizen Schepens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Werkhuizen Schepens N.V. op de google maps. Adres en contacten Werkhuizen Schepens N.V.
Location of Werkhuizen Schepens N.V. on the google maps. Address and contacts of Werkhuizen Schepens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Werkhuizen Schepens N.V. Werkhuizen Schepens N.V.: Papiers d'Antan | Axa Bank-Hellemans | Laporte BVBA | RENE OOSTERBOSCH BVBA | DE CONINCK BRANDSTOFFEN BVBA

Other related companies as Werkhuizen Schepens N.V.: Papiers d'Antan | Axa Bank-Hellemans | Laporte BVBA | RENE OOSTERBOSCH BVBA | DE CONINCK BRANDSTOFFEN BVBA

Werkhuizen Schepens N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Werkhuizen Schepens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05484344482. Het bedrijf Werkhuizen Schepens N.V. bevindt zich op het adres: Wissenstraat 21, B-9200 Dendermonde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Werkhuizen Schepens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Werkhuizen Schepens N.V. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Werkhuizen Schepens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Werkhuizen Schepens N.V., openstaande posities, locatie van Werkhuizen Schepens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Werkhuizen Schepens N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Werkhuizen Schepens N.V., company assigned to the tax number BE05484344482. The company Werkhuizen Schepens N.V. is located at the address: Wissenstraat 21, B-9200 Dendermonde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Werkhuizen Schepens N.V. were not found.
The main activity of Werkhuizen Schepens N.V. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Werkhuizen Schepens N.V. is not available. You also can look at reviews of Werkhuizen Schepens N.V., open positions, location of Werkhuizen Schepens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Werkhuizen Schepens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Werkhuizen Schepens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Werkhuizen Schepens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Werkhuizen Schepens N.V., employees, financial statistics.