MASSON JONLET AGORA SPRL

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • MASSON JONLET AGORA SPRL
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • MASSON JONLET AGORA SPRL

Contactgegevens MASSON JONLET AGORA SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MASSON JONLET AGORA SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MASSON JONLET AGORA SPRL

Regio (region): Brussels, B-1000 - BE, België

Adres (address): Rue du Chatelain 8 -bte 7, België

Telefoon (phone): 32 2 648 2000 32 2 648 2000

Fax (fax): 32 2 648 5617 32 2 648 5617

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MASSON JONLET AGORA SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MASSON JONLET AGORA SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MASSON JONLET AGORA SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MASSON JONLET AGORA SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MASSON JONLET AGORA SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MASSON JONLET AGORA SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MASSON JONLET AGORA SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MASSON JONLET AGORA SPRL
Products information MASSON JONLET AGORA SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05018798828
Ondernemingsnummer: 8544036865
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 499,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in MASSON JONLET AGORA SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MASSON JONLET AGORA SPRL
(Get full report from official database of BE for MASSON JONLET AGORA SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MASSON JONLET AGORA SPRL
Addition kinds of activities for MASSON JONLET AGORA SPRL

281699. Anorganische pigmenten, nec | Inorganic pigments, nec
39440402. Pistolen, speelgoed | Pistols, toy
50859912. Signmaker apparatuur en benodigdheden | Signmaker equipment and supplies
51820101. Brandewijn en brandewijngeesten | Brandy and brandy spirits
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing
73239901. Commercieel (Mercantile) Credit Reporting Bureau | Commercial (mercantile) credit reporting bureau
76410101. Meubilair stoffering reparatie | Furniture upholstery repair
79991006. Fair, nsk | Fair, nsk

Werken bij MASSON JONLET AGORA SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MASSON JONLET AGORA SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MASSON JONLET AGORA SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MASSON JONLET AGORA SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • LIJNOPERATOR 2-PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lijnoperator in 2-ploegen instaan voor het bedienen van een gerobotiseerde lijn. Je geeft leiding aan verschillende arbeiders.

  • Procesoperator - veevoedersector - 2 ploegen - Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in veevoeders, in Grobbendonk zijn wij op zoek naar een procesoperator. Je bent verantwoordelijk voor het goede verloop van het productieproces Zorgen dat de machines efficiënt blijven draaien Controleren van geautomatiseerde processen en oplossen van kleine storingen Aandacht voor onderhoud van de machines Je werkt ook zelf fysiek mee aan de producten

  • Werfleider woningbouw (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DE PILOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider sta je in voor de volgende zaken: * uitvoeren van werfcontroles. * je communiceert met bouwheer, architect, onderaannemers, ... * opmaken van werfverslagen * ....

  • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LEDEBERG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in AARTSELAAR/SCHELLE/NIEL - uitstekend betaald (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Teamleiders 2 ploegen/weekend/nacht bij ARDO Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES ARDO

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten van een groep arbeiders en het productieproces/verpakkingsproces om toe te zien op de naleving van enerzijds de planning en anderzijds de kwaliteit van het werk. Technische interventies bij het productieproces/verpakkingsproces Algemeen onderhoud Onthaal en opleiding van nieuwe mensen ondersteunen Inplannen en instaan voor orde, hygiëne en veiligheid in de werkomgeving (aansturen van het team ...) Evaluaties van medewerkers

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van MASSON JONLET AGORA SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MASSON JONLET AGORA SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MASSON JONLET AGORA SPRL. Laat een reactie achter voor MASSON JONLET AGORA SPRL. MASSON JONLET AGORA SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MASSON JONLET AGORA SPRL. Leave a respond for MASSON JONLET AGORA SPRL. MASSON JONLET AGORA SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MASSON JONLET AGORA SPRL op de google maps. Adres en contacten MASSON JONLET AGORA SPRL
Location of MASSON JONLET AGORA SPRL on the google maps. Address and contacts of MASSON JONLET AGORA SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MASSON JONLET AGORA SPRL MASSON JONLET AGORA SPRL: BERENSCHOT BELGIUM NV | Verheye BVBA | Jadot Ateliers | Antoniou,Andy | Wim Robberechts Co

Other related companies as MASSON JONLET AGORA SPRL: BERENSCHOT BELGIUM NV | Verheye BVBA | Jadot Ateliers | Antoniou,Andy | Wim Robberechts Co

MASSON JONLET AGORA SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussels, B-1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is MASSON JONLET AGORA SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05018798828. Het bedrijf MASSON JONLET AGORA SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Chatelain 8 -bte 7. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 499,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in MASSON JONLET AGORA SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MASSON JONLET AGORA SPRL is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MASSON JONLET AGORA SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MASSON JONLET AGORA SPRL, openstaande posities, locatie van MASSON JONLET AGORA SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MASSON JONLET AGORA SPRL is a company, that was registered 2010 in Brussels, B-1000 - BE region, Belgium. Full name of company is MASSON JONLET AGORA SPRL, company assigned to the tax number BE05018798828. The company MASSON JONLET AGORA SPRL is located at the address: Rue du Chatelain 8 -bte 7. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 499,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in MASSON JONLET AGORA SPRL were not found.
The main activity of MASSON JONLET AGORA SPRL is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MASSON JONLET AGORA SPRL is not available. You also can look at reviews of MASSON JONLET AGORA SPRL, open positions, location of MASSON JONLET AGORA SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MASSON JONLET AGORA SPRL, Brussels, B-1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MASSON JONLET AGORA SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MASSON JONLET AGORA SPRL, Brussels, B-1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MASSON JONLET AGORA SPRL, employees, financial statistics.