BERENSCHOT BELGIUM NV

Contactgegevens BERENSCHOT BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERENSCHOT BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERENSCHOT BELGIUM NV

Regio (region): Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België

Adres (address): Marcel Thirylaan 81,1200, België

Telefoon (phone): 02 777 06 45 02 777 06 45

Fax (fax): 02 777 06 46 02 777 06 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERENSCHOT BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERENSCHOT BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERENSCHOT BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERENSCHOT BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERENSCHOT BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERENSCHOT BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERENSCHOT BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERENSCHOT BELGIUM NV
Products information BERENSCHOT BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09662719726
Ondernemingsnummer: 9861297607
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BERENSCHOT BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERENSCHOT BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for BERENSCHOT BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERENSCHOT BELGIUM NV
Addition kinds of activities for BERENSCHOT BELGIUM NV

2074. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
202600. Vloeistofmelk | Fluid milk
314901. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
10990502. Titaniferous-magnetiet mijnbouw | Titaniferous-magnetite mining
27410403. Muziek, blad: uitgeverij en drukwerk | Music, sheet: publishing and printing
28330402. Dieroliën, geneesmiddelkwaliteit: geraffineerd of geconcentreerd | Animal oils, medicinal grade: refined or concentrated
34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal

Werken bij BERENSCHOT BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERENSCHOT BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERENSCHOT BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERENSCHOT BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNIEKER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ALL ROUND WORKS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Voor ons renovatiebedrijf zijn we op zoek naar een all-round medewerker. U staat in voor het plaatsen van electriciteit, sanitair en chauffage. Daarnaast bent u handig in het plaatsen van vloertegels en gyproc. Plamuren en schilderen behoort eveneens tot uw takenpakket.

  • Magazijnier m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf te Tielt, zijn we op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor het klaarzetten van de bouwmaterialen voor de verschillende werven.

  • Packed waste support (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - controleren en accepteren van inkomende specifieke verpakte afvalstoffen, aansturen van doorstroming van specifieke afvalstoffen naar verwerkingscentra onder begeleiding  van de Supervisor. - Je zorgt voor een correcte acceptatie en identificatie van de inkomende verpakte goederen. - Je zorgt voor staalnames van uitgaande afvalstromen. - Je begeleidt de interne KGA-sortering van "onbekenden" - Je zorgt voor het beheer van Plantsteering met respect voor afstandsregels van gevaarlijke stoffen. - Je organiseert het klaarmaken van uitgaande afvalstoffen en het lossen van afvalstoffen in bulkcontainers - Je begeleidt zuigacties voor afvoer naar diverse centra. - Je bent mee verantwoordelijk voor het organiseren van orde en nethheid in de acceptatiezone en vatenparken. - Je houdt de administratieve bij de van de uitgevoerde taken. - Je hebt de nodige aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7u tot 11u. De tweede shift van 17.45u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Student Poetshulp vrijdags (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar een student voor vrijdags een 4- tal uurtjes te komen poetsen in een B&B, u staat in voor het onderhoud van = - een 5 tal kamers - Een gezamelijke leefruimte

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Medewerker tuinaanleg - verhardingen oprit en terras (KASTER)

    Regio: KASTER

    Bedrijf: TEMMERMAN BART

    Type: Vaste Job

    Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega voor: algemene tuinaanleg; aanleggen van verhardingen; uitvoeren van allerlei grondbewerkingen.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

  • Schoonmaakmedewerker gezocht (m/v) op afroep te Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Werfreserve

    Wij bij Care zijn op zoek naar een medewerker schoonmaak op afroep te Balen. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden kantoren, meubilair, sanitair etc. Je zal je uren presteren vanaf 6u of 14u. Meestal zal je een 4-tal uren tewerkgesteld worden.

  • bakker / banketbakker flexijob (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: SEYNAEVE

    Type: Flexijob

    * je neemt deel aan de productie van brood, pistolets en koeken * je staat in voor de voorbereidende productie van koffiekoeken * je helpt aan de afwerking van de patisserie

Zoek naar antwoorden van BERENSCHOT BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of BERENSCHOT BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERENSCHOT BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor BERENSCHOT BELGIUM NV. BERENSCHOT BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERENSCHOT BELGIUM NV. Leave a respond for BERENSCHOT BELGIUM NV. BERENSCHOT BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERENSCHOT BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten BERENSCHOT BELGIUM NV
Location of BERENSCHOT BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of BERENSCHOT BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come BERENSCHOT BELGIUM NV BERENSCHOT BELGIUM NV: Dialog c.p.s. NV-SA | KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV | Online4U BVBA | PAPPIJN KARTONNAGE NV | PROJEKT DESIGN NV

Other related companies as BERENSCHOT BELGIUM NV: Dialog c.p.s. NV-SA | KERKSTOEL BOUWMATERIALEN NV | Online4U BVBA | PAPPIJN KARTONNAGE NV | PROJEKT DESIGN NV

BERENSCHOT BELGIUM NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe), België. De volledige naam van het bedrijf is BERENSCHOT BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09662719726. Het bedrijf BERENSCHOT BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Marcel Thirylaan 81,1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BERENSCHOT BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERENSCHOT BELGIUM NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERENSCHOT BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERENSCHOT BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van BERENSCHOT BELGIUM NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERENSCHOT BELGIUM NV is a company, that was registered 1998 in Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe) region, Belgium. Full name of company is BERENSCHOT BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE09662719726. The company BERENSCHOT BELGIUM NV is located at the address: Marcel Thirylaan 81,1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BERENSCHOT BELGIUM NV were not found.
The main activity of BERENSCHOT BELGIUM NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BERENSCHOT BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of BERENSCHOT BELGIUM NV, open positions, location of BERENSCHOT BELGIUM NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERENSCHOT BELGIUM NV, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERENSCHOT BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERENSCHOT BELGIUM NV, Brussel (Sint-Lambrechts-Woluwe): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERENSCHOT BELGIUM NV, employees, financial statistics.