C.T.T.S. NV

Contactgegevens C.T.T.S. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.T.T.S. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.T.T.S. NV

Regio (region): Waregem, België

Adres (address): Industrielaan 68,8790, België

Telefoon (phone): 056 61 01 61 056 61 01 61

Fax (fax): 056 61 01 64 056 61 01 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.T.T.S. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.T.T.S. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.T.T.S. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.T.T.S. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.T.T.S. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.T.T.S. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.T.T.S. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.T.T.S. NV
Products information C.T.T.S. NV

BTW identificatienummer (tax): BE07312744140
Ondernemingsnummer: 3982513427
Hoofdstad (capital): 519,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 565,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in C.T.T.S. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.T.T.S. NV
(Get full report from official database of BE for C.T.T.S. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.T.T.S. NV
Addition kinds of activities for C.T.T.S. NV

144699. Industrieel zand, nec | Industrial sand, nec
601100. Federale reserve banken | Federal reserve banks
22990400. Textielmolenafval en restantverwerking | Textile mill waste and remnant processing
27410603. Technische documenten: publicatie en drukwerk | Technical papers: publishing and printing
34830100. Ammunitie componenten | Ammunition components
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk

Werken bij C.T.T.S. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.T.T.S. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.T.T.S. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.T.T.S. NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier bandencentrale m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant - een garage, annex bandencentrale- in regio Zottegem zijn wij op zoek naar een ervaren magazijnier met kennis van autobanden. Je haalt in het ene depot de banden op ( op basis van picklijsten) die je dan naar de centrale brengt. Je voert ook de banden uit naar verschillende klanten in de regio.

 • Etiketteerder/orderpicker dagwerk (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als etiketteerder bij een verdeelcenter van niet-elektrisch huishoudmateriaal. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan voorzien van de juiste labels. Je werkt van 6u15 tot 15u en op vrijdag van 6u tot 14u. Dit betreft een tijdelijke functie, daarna kan je optie vast aan de slag als orderpicker binnen het magazijn.

 • Robotoperator 2 ploegen (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP NINOVE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Wetteren gespecialiseerd in het produceren van orthopedisch maatartiklen, zijn we op zoek naar een operator voor de freesmachine. Het bedreft een functie in een 2-ploegensysteem. Je job is niet van de minste, integendeel, jij bent een uitermate belangrijke schakel in het proces aangezien je de lijm vormt tussen de CAD-ploeg en de ateliers. Je werkt vergt ook wat precisie, want je zal steeds allerlei afmetingen gaan invoeren in het programma van de machine en vervolgens heb je een nagenoeg perfect gefreesde mal gevormd die zal gebruikt worden om het orthopedische maatwerk rond te gaan maken. Je zal ook instaan voor het voorbereidend werk en het netjes houden van je werkplaats. Let op! Dit kan stoffig werk zijn!

 • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Kruibeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KRUIBEKE)

  Regio: KRUIBEKE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Wommelgem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoper / verkoopster - hippe kledingszaak centrum Roeselare (weekendwerk + vakanties) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Ga jij op zoek naar weekendwerk in een leuke hippe en trendy werkplaats? Je bent gebeten door alles aangaande mode en volgt de laastste trends? Dan ben jij de student die wij zoeken!!! De bedoeling is dat we studenten aan het werk zetten tijdens het weekend en de vakantieperiodes. Wat wordt er van jou verwacht? Helpen van de klanten bij het kiezen van de juiste outfit, juiste maat... Aanvullen van de winkel De algemene orde en netheid opvolgen van de winkel Etalage aanpassen

 • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: HPA

  Type: Vaste Job

  Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

 • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: Werkers

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

 • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ORATO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

 • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Werfreserve

  Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van C.T.T.S. NV in sociale netwerken
Look for responds of C.T.T.S. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.T.T.S. NV. Laat een reactie achter voor C.T.T.S. NV. C.T.T.S. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.T.T.S. NV. Leave a respond for C.T.T.S. NV. C.T.T.S. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.T.T.S. NV op de google maps. Adres en contacten C.T.T.S. NV
Location of C.T.T.S. NV on the google maps. Address and contacts of C.T.T.S. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.T.T.S. NV C.T.T.S. NV: Tavo Sede | Flexitrans BVBA | SLI Benelux | J.I.P. bvba/Lennox | Bouwmat B.V.B.A.

Other related companies as C.T.T.S. NV: Tavo Sede | Flexitrans BVBA | SLI Benelux | J.I.P. bvba/Lennox | Bouwmat B.V.B.A.

C.T.T.S. NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Waregem, België. De volledige naam van het bedrijf is C.T.T.S. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07312744140. Het bedrijf C.T.T.S. NV bevindt zich op het adres: Industrielaan 68,8790. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 519,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 565,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in C.T.T.S. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.T.T.S. NV is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.T.T.S. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.T.T.S. NV, openstaande posities, locatie van C.T.T.S. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.T.T.S. NV is a company, that was registered 2015 in Waregem region, Belgium. Full name of company is C.T.T.S. NV, company assigned to the tax number BE07312744140. The company C.T.T.S. NV is located at the address: Industrielaan 68,8790. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 519,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 565,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in C.T.T.S. NV were not found.
The main activity of C.T.T.S. NV is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C.T.T.S. NV is not available. You also can look at reviews of C.T.T.S. NV, open positions, location of C.T.T.S. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.T.T.S. NV, Waregem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.T.T.S. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.T.T.S. NV, Waregem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.T.T.S. NV, employees, financial statistics.