J.I.P. bvba/Lennox

Contactgegevens J.I.P. bvba/Lennox: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.I.P. bvba/Lennox: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.I.P. bvba/Lennox

Regio (region): Herentals (Noorderwijk), België

Adres (address): Laarstraat 5,2200, België

Telefoon (phone): 014 26 16 82 014 26 16 82

Fax (fax): +32 (84) 897-13-89 +32 (84) 897-13-89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.I.P. bvba/Lennox: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.I.P. bvba/Lennox"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.I.P. bvba/Lennox"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.I.P. bvba/Lennox, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.I.P. bvba/Lennox. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.I.P. bvba/Lennox, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.I.P. bvba/Lennox. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.I.P. bvba/Lennox
Products information J.I.P. bvba/Lennox

BTW identificatienummer (tax): BE09894256591
Ondernemingsnummer: 3504333496
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 122,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in J.I.P. bvba/Lennox zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.I.P. bvba/Lennox
(Get full report from official database of BE for J.I.P. bvba/Lennox)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.I.P. bvba/Lennox
Addition kinds of activities for J.I.P. bvba/Lennox

382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
503202. Pleistermaterialen | Plastering materials
504702. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
01820100. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
79220000. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services

Werken bij J.I.P. bvba/Lennox: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.I.P. bvba/Lennox: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.I.P. bvba/Lennox. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.I.P. bvba/Lennox. Looking for open vacancies in other companies

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Master data medewerker regio Kortrijk (tijdelijk/interim optie vast) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor alle master data processen m.b.t. de producten. Je bent het eerste aanspreekpunt en hebt volgend takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor een nauwkeurige en stipte bepaling, opmaak en onderhoud van productcodes. Dit doe je voor alle producten en productcategorieën bij alle afdelingen van de organisatie; Op basis van je grondig inzicht over product- en procesparameters van de supply chain en de onderliggende processen, kan je dit omzetten naar procedures en werkinstructies; Je bent verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie wat betreft de master data; Je garandeert de kwaliteit van de master data in diverse databestanden. Hiervoor breng je op zelfstandige en proactieve wijze structurele verbeteringen aan. Je ontwikkelt de procedures, processen en werkinstructies en zorgt voor een vlotte toepassingen, zowel binnen je eigen team als bij andere betrokken afdelingen; Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en opvolging van verschillende afdelingen bij de creatie van bijkomende specifieke data die nodig is voor de lancering en wijziging in het portfolio of de supply chain; Je helpt bij diverse projecten m.b.t. master data; Je rapporteert over projecten en processen m.b.t. master data bij andere afdelingen en binnen je eigen afdeling.

  • Chauffeur CE Buitenlandse Ritten (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Chauffeur CE zal je:  werken maandag tot vrijdag, met overnachting Rijden op BE-FR-UK instaan voor het transport van diverse palletenvervoer ook manueel werk uitvoeren zoals: goederen vastzetten, laden en lossen bij bepaalede klanten, ... Bedrijfsprofiel: Voor een bekend bedrijf in der regio Erpe-Mere zijn wij op zoek naar internationale chauffeurs met een rijbewijs CE. Als chauffeur ben je het visitekaartje van dit bedrijf. Deze klant is een internationaal bedrijf dat nog steeds groeit. Het ideaal bedrijf dus voor kandidaten die op zoek zijn naar een stabiele werkomgeving.

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een WERFLEIDER BODEMSANERINGEN (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende projecten in de bodemsaneringen. Je werkt met oog voor de veiligheid. Je werkt nauw samen met de projectleider voor de projectorganisatie, planning en budget.   

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Kruis 16u/week (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Sint-Kruis Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen en ev. strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is op zoek naar een huishoudster die zelfstandig kan werken, het werk ziet en zichzelf kan organiseren. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werken als huishoudhulp Rijmenam (RIJMENAM)

    Regio: RIJMENAM

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Studentenjob inpakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Studentenjob

    Je zal voornamelijk instaan voor de inpak van textiel, en dit gedurende enkele dagen in de week/maand.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • DERMATOLOOG (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken voor ons Medisch Centrum Don Bosco een dermatoloog . U kan zowel deeltijds als voltijds huren. Meer informatie over het medisch centrum vind je terug op www.mcdb.be.

  • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van J.I.P. bvba/Lennox in sociale netwerken
Look for responds of J.I.P. bvba/Lennox in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.I.P. bvba/Lennox. Laat een reactie achter voor J.I.P. bvba/Lennox. J.I.P. bvba/Lennox bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.I.P. bvba/Lennox. Leave a respond for J.I.P. bvba/Lennox. J.I.P. bvba/Lennox on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.I.P. bvba/Lennox op de google maps. Adres en contacten J.I.P. bvba/Lennox
Location of J.I.P. bvba/Lennox on the google maps. Address and contacts of J.I.P. bvba/Lennox

Andere gerelateerde bedrijven als come J.I.P. bvba/Lennox J.I.P. bvba/Lennox: De Bruycker-Stallaert NV | Biyik D | SAELENS FREDDY | Saiko Group nv NV | De Reisgezel

Other related companies as J.I.P. bvba/Lennox: De Bruycker-Stallaert NV | Biyik D | SAELENS FREDDY | Saiko Group nv NV | De Reisgezel

J.I.P. bvba/Lennox is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Herentals (Noorderwijk), België. De volledige naam van het bedrijf is J.I.P. bvba/Lennox, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09894256591. Het bedrijf J.I.P. bvba/Lennox bevindt zich op het adres: Laarstraat 5,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 122,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in J.I.P. bvba/Lennox zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.I.P. bvba/Lennox is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.I.P. bvba/Lennox is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.I.P. bvba/Lennox, openstaande posities, locatie van J.I.P. bvba/Lennox op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

J.I.P. bvba/Lennox is a company, that was registered 1999 in Herentals (Noorderwijk) region, Belgium. Full name of company is J.I.P. bvba/Lennox, company assigned to the tax number BE09894256591. The company J.I.P. bvba/Lennox is located at the address: Laarstraat 5,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 122,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in J.I.P. bvba/Lennox were not found.
The main activity of J.I.P. bvba/Lennox is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of J.I.P. bvba/Lennox is not available. You also can look at reviews of J.I.P. bvba/Lennox, open positions, location of J.I.P. bvba/Lennox on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.I.P. bvba/Lennox, Herentals (Noorderwijk): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.I.P. bvba/Lennox, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.I.P. bvba/Lennox, Herentals (Noorderwijk): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.I.P. bvba/Lennox, employees, financial statistics.