SLI Benelux

Contactgegevens SLI Benelux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLI Benelux: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLI Benelux

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 105C,2030, België

Telefoon (phone): 03 610 44 44 03 610 44 44

Fax (fax): 03 610 44 55 03 610 44 55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLI Benelux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLI Benelux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLI Benelux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLI Benelux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLI Benelux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLI Benelux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLI Benelux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLI Benelux
Products information SLI Benelux

BTW identificatienummer (tax): BE09356475830
Ondernemingsnummer: 5297851562
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in SLI Benelux zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLI Benelux
(Get full report from official database of BE for SLI Benelux)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLI Benelux
Addition kinds of activities for SLI Benelux

1743. Terrazzo, tegel, marmer, mozaïekwerk | Terrazzo, tile, marble, mosaic work
243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
37140503. Vacuümremmen, motorvoertuig | Vacuum brakes, motor vehicle
39140301. Carving sets, tin | Carving sets, pewter
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
65319904. Behuisingsautoriteit operator | Housing authority operator

Werken bij SLI Benelux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLI Benelux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLI Benelux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLI Benelux. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Events & Office Assistant | Energie | Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven en enthousiaste Office/Management Assistant voor een onderneming actief in duurzame energie gelegen in regio Tongeren. Wil jij terechtkomen in een tof team, waar de werknemer centraal staat en je kan genieten van een tal van voordelen zoals een strijkatelier, sportfaciliteiten en broodservice, … voor de werknemers. Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het organiseren van events. Je zorgt voor de volledige logistieke uitvoering, een grondige voorbereiding en stelt een draaiboek op; Je garandeert een professionele samenwerking met alle betrokken partijen en zorgt voor een duidelijke communicatie. Je staat ook in voor het office management en administratie. Je staat in voor het professioneel onthaal van klanten en leveranciers; Je bent verantwoordelijk voor het bestellen van kantoormateriaal; Je bent het aanspreekpunt van de werknemers in verband met het gebruik van de aangeboden diensten; Je ondersteunt de manager bij het opmaken van offertes, de facturatie en marketingtaken. Je werkt mee aan de interne en externe communicatie, zoals mededelingen op social media, video's, presentaties, … Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Boekhout, 10 uur per week (BOEKHOUT)

    Regio: BOEKHOUT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 dagen, voor een gastgezin wonende te Boekhout. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Mecanicien vrachtwagens (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar een mecanicien vrachtwagens. Uw passie is het sleutelen aan vrachtwagens en trailers en u heeft al enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je staat in voor het bestellen van wisselstukken en beheren van de stock. Je laat de vrachtwagens ook keuren. Je werkt in teamverband maar kan eveneens ook zelfstandig werken. Je werkt in dagdienst van 8u tot 19u (1u5 pauze) en op zaterdag van 7u tot 13u. Je kennis van de Engelse taal is een pluspunt. Na een positieve proefperiode heb je kans voor een vast contract. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan zeker Konvert Tessenderlo!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Zelfstandige stukadoor voor pleisterwerken / voorbereider pleisterwerken (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ABG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder stukadoorswerk is een ruime waaier van werkzaamheden vervat: bepleistering van muren en plafonds, bepleistering van gevels, aanbrengen van sierpleisters, droge plafondafwerking, droge muurafwerking, plaatsen van lichte scheidingswanden, aanbrengen van isolatiemateriaal, ... Momenteel is er enorme vraag naar uitvoerders van dunpleister. Aangezien de bouwtechnologie niet stilstaat zijn 80% van de nieuwbouwappartementen die we uitvoeren in dunpleister.

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

  • Stage Werving & Selectie (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HUMANUS SOLUTIONS

    Type: Leercontract

    Het werk als recruiter. Op ons kantoor te Antwerpen mogen wij een leuke en dynamische werkplek aanbieden. Je bent tijdens je stageperiode betrokken bij het werving- en selectietraject welke wij voeren voor het kantoor. Je werkt met de zelfstandig om de groei van het bestaande salesteam te optimaliseren. Dagelijks houd jij je bezig met het maken van een voorselectie van potentiële kandidaten en het telefonisch interviewen van kandidaten. De Manager ontvangt dagelijks de kandidaten en voert de persoonlijke gesprekken. Je zult de kans krijgen deze bij te wonen, om hieruit te leren op welke manier gesprekken worden gevoerd.

Zoek naar antwoorden van SLI Benelux in sociale netwerken
Look for responds of SLI Benelux in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLI Benelux. Laat een reactie achter voor SLI Benelux. SLI Benelux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLI Benelux. Leave a respond for SLI Benelux. SLI Benelux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLI Benelux op de google maps. Adres en contacten SLI Benelux
Location of SLI Benelux on the google maps. Address and contacts of SLI Benelux

Andere gerelateerde bedrijven als come SLI Benelux SLI Benelux: Mep Applications BVBA | Bergoens NV | Bamboe Tropical | Utopia | Mode...information B.V.B.A.

Other related companies as SLI Benelux: Mep Applications BVBA | Bergoens NV | Bamboe Tropical | Utopia | Mode...information B.V.B.A.

SLI Benelux is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is SLI Benelux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09356475830. Het bedrijf SLI Benelux bevindt zich op het adres: Noorderlaan 105C,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in SLI Benelux zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SLI Benelux is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLI Benelux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLI Benelux, openstaande posities, locatie van SLI Benelux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SLI Benelux is a company, that was registered 2016 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is SLI Benelux, company assigned to the tax number BE09356475830. The company SLI Benelux is located at the address: Noorderlaan 105C,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in SLI Benelux were not found.
The main activity of SLI Benelux is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLI Benelux is not available. You also can look at reviews of SLI Benelux, open positions, location of SLI Benelux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLI Benelux, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLI Benelux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLI Benelux, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLI Benelux, employees, financial statistics.