VERMASSEN,ERWIN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • VERMASSEN,ERWIN

Contactgegevens VERMASSEN,ERWIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMASSEN,ERWIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMASSEN,ERWIN

Regio (region): GRIMBERGEN VLAAMS-BRABANT 1850 - BE, België

Adres (address): Sint Servaasstraat 28, België

Telefoon (phone): +32 2 305 87 23 +32 2 305 87 23

Fax (fax): +32 (61) 763-75-31 +32 (61) 763-75-31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMASSEN,ERWIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMASSEN,ERWIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMASSEN,ERWIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMASSEN,ERWIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMASSEN,ERWIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMASSEN,ERWIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMASSEN,ERWIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMASSEN,ERWIN
Products information VERMASSEN,ERWIN

BTW identificatienummer (tax): BE01853912353
Ondernemingsnummer: 8320190429
Hoofdstad (capital): 801,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VERMASSEN,ERWIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMASSEN,ERWIN
(Get full report from official database of BE for VERMASSEN,ERWIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMASSEN,ERWIN
Addition kinds of activities for VERMASSEN,ERWIN

2672. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
282399. Cellulosic manmade fibers, nec | Cellulosic manmade fibers, nec
335606. Titanium | Titanium
357900. Kantoormachines, nec | Office machines, nec
30690401. Ballonnen, reclame en speelgoed: rubber | Balloons, advertising and toy: rubber
30691100. Rubber haaraccessoires | Rubber hair accessories
39990810. Mozaïeken: ivoor, schil, hoorn of bot | Mosaics: ivory, shell, horn, or bone
73891102. Muziekdistributiesystemen | Music distribution systems
96210300. Waterschepen en havenregulerende agentschappen | Water vessels and port regulating agencies

Werken bij VERMASSEN,ERWIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMASSEN,ERWIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMASSEN,ERWIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMASSEN,ERWIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Docent Nederlands (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Operator / medewerker exploitatie op zelfstandige basis (m/v) (1/2 weekends) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw belangrijkste taak is de dagelijkse werking van de installatie beheren: controle van de werking van de installatie, opvolgen van alarmen, bijsturen van processen, site proper houden en vaste afvalstromen voeden met de verreiker. Daarnaast sta je in voor de acceptatie van de afvalstromen, de staalname en de controle van de vrachtdocumenten. Je werkt in een team van 2 exploitatiemedewerkers, je ondersteunt ook in de uitvoering van specifieke en algemene onderhoudstaken. Indien er problemen zijn, signaleer je deze tijdig aan de centrale exploitatie-ondersteuning en help je zoeken naar een oplossing. Bij afwezigheid volg je de installatie op vanop afstand.

  • Gemotiveerde kapper op zelfstandige basis (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: HAIRBORIST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hairborist is een producent en distributeur van een professionele kapperslijn. Met het oog op het geven van opleidingen, bouwden wij een kapperszaak in ons hoofdkantoor te Wakken. Wegens uitbreiding is het hoofdkantoor echter verhuisd, waardoor deze ruimte leeg staat. We willen graag een kapper de mogelijkheid bieden om op zelfstandige basis aan de slag te gaan in het salon met vele voordelen! Het gaat om een zeer stijlvol salon, dat perfect is voor iemand die graag zelfstandig wilt worden maar de stap niet durft te zetten. Er zijn immers geen grote investeringen nodig, u krijgt een volledige ondersteuning van het Hairborist team en er zijn eveneens doorgroeimogelijkheden binnen Hairborist! Ten slotte is Hairborist eveneens een fantastisch bedrijf om mee aan de slag te gaan.

Zoek naar antwoorden van VERMASSEN,ERWIN in sociale netwerken
Look for responds of VERMASSEN,ERWIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMASSEN,ERWIN. Laat een reactie achter voor VERMASSEN,ERWIN. VERMASSEN,ERWIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMASSEN,ERWIN. Leave a respond for VERMASSEN,ERWIN. VERMASSEN,ERWIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMASSEN,ERWIN op de google maps. Adres en contacten VERMASSEN,ERWIN
Location of VERMASSEN,ERWIN on the google maps. Address and contacts of VERMASSEN,ERWIN

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMASSEN,ERWIN VERMASSEN,ERWIN: AXAS CONSULTING sc-sprl | Hercon NV | PAM Diffusion Europe SA | Gregory Duquenne | LCS

Other related companies as VERMASSEN,ERWIN: AXAS CONSULTING sc-sprl | Hercon NV | PAM Diffusion Europe SA | Gregory Duquenne | LCS

VERMASSEN,ERWIN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio GRIMBERGEN VLAAMS-BRABANT 1850 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMASSEN,ERWIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01853912353. Het bedrijf VERMASSEN,ERWIN bevindt zich op het adres: Sint Servaasstraat 28. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 801,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 535,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VERMASSEN,ERWIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMASSEN,ERWIN is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMASSEN,ERWIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMASSEN,ERWIN, openstaande posities, locatie van VERMASSEN,ERWIN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VERMASSEN,ERWIN is a company, that was registered 2015 in GRIMBERGEN VLAAMS-BRABANT 1850 - BE region, Belgium. Full name of company is VERMASSEN,ERWIN, company assigned to the tax number BE01853912353. The company VERMASSEN,ERWIN is located at the address: Sint Servaasstraat 28. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 801,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 535,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VERMASSEN,ERWIN were not found.
The main activity of VERMASSEN,ERWIN is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMASSEN,ERWIN is not available. You also can look at reviews of VERMASSEN,ERWIN, open positions, location of VERMASSEN,ERWIN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMASSEN,ERWIN, GRIMBERGEN VLAAMS-BRABANT 1850 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMASSEN,ERWIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMASSEN,ERWIN, GRIMBERGEN VLAAMS-BRABANT 1850 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMASSEN,ERWIN, employees, financial statistics.