AXAS CONSULTING sc-sprl

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • AXAS CONSULTING sc-sprl
Private companiesTransportation by Air • AXAS CONSULTING sc-sprl

Contactgegevens AXAS CONSULTING sc-sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXAS CONSULTING sc-sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXAS CONSULTING sc-sprl

Regio (region): IXELLES, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 486,1050, België

Telefoon (phone): 02 639 69 10 02 639 69 10

Fax (fax): 02 649 92 06 02 649 92 06

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXAS CONSULTING sc-sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXAS CONSULTING sc-sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXAS CONSULTING sc-sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXAS CONSULTING sc-sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXAS CONSULTING sc-sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXAS CONSULTING sc-sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXAS CONSULTING sc-sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXAS CONSULTING sc-sprl
Products information AXAS CONSULTING sc-sprl

BTW identificatienummer (tax): BE02639160156
Ondernemingsnummer: 6138031005
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AXAS CONSULTING sc-sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXAS CONSULTING sc-sprl
(Get full report from official database of BE for AXAS CONSULTING sc-sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXAS CONSULTING sc-sprl
Addition kinds of activities for AXAS CONSULTING sc-sprl

011904. Korengewassen | Cereal crop farms
504600. Commerciële uitrusting, nec | Commercial equipment, nec
07830101. Planten diensten, sierbus | Planting services, ornamental bush
15419911. Vrachtwagen en auto assemblage fabrieksbouw | Truck and automobile assembly plant construction
31110105. Riemleer | Strap leather
35110100. Turbines en turbine generator set units, compleet | Turbines and turbine generator set units, complete
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller
50399911. Septische tanks | Septic tanks
50850803. Bort | Bort
63710102. Welvaartspensioenen | Welfare pensions

Werken bij AXAS CONSULTING sc-sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXAS CONSULTING sc-sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXAS CONSULTING sc-sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXAS CONSULTING sc-sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP VOOR AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Aalter.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • TALENT MANAGER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf in de regio van Ieper gaan wij op zoek naar een talent manager. Jij zal: - instaan voor de ontwikkeling van de competenties van de medewerkers en werkt een beleid uit hierover. - behoefteanalyses uitvoeren rond opleidingen. - loopbaanpaden uitstippelen. - de interne doorgroei van medewerkers stimuleren. - rapporteren aan de HR manager.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Adviseur BIM/Revit (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: GEO-IT

    Type: Vaste Job

    Als BIM specialist sta je in voor de dienstverlening aan onze klanten die gebruik maken van onze BIM-producten (Revit, NavisWorks, BIM360 en Geo-IT LastenboekLink ). Dit omvat BIM consultancy, begeleiding, support en opleidingen. Takenpakket: Na het volgen van interne opleidingen en bijscholing behoren volgende taken tot je takenpakket: Je begeleidt klanten bij het gebruik van de software en geeft support. Je geeft opleidingen op kantoor of bij de klant. Als productspecialist ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de evoluties van de software.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Calculator (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en voorcalculatie van de projecten voor infrastructuur- en grondwerken. Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit, hiervoor maak je gebruik van technische gegevens zoals plannen en lastenboeken. Je vraagt offertes aan bij onderaannemers en toeleveranciers. Je onderhoudt contacten met aannemers, je onderhandelt en vergelijkt om zo tot de beste voorwaarden te komen. Op basis van bestaande basisprijzen maak je prijsoffertes op voor de klanten. Bedrijfsprofiel: Voor een gekende speler in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een calculator.

  • Master franchisenemer Benelux (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Over de 1500 filialen heeft Mail Boxes wereldwijd, ze zijn aanwezig in de ons omringende grote landen maar nog niet in de Benelux. Voor hun divisie Pack & Ship hebben ze langdurige raamafspraken met de grootste spelers à la UPS, TNT, GLS,.... Design & Print is een andere poot waarin MBE verregaande expertise biedt. Dan zijn er nog postdiensten, internetdiensten, logistieke diensten e.a. die vrijelijk per filiaalhouder kunnen worden ingezet. Zowel B2C als B2B komt aan zijn trekken in een Mail Boxes center. De masterfranchisee die we zoeken voor de Benelux is een ondernemer die de kansen en de meerwaarde ziet van deze big player in een snel evoluerende markt. Misschien ben jij dat wel?

Zoek naar antwoorden van AXAS CONSULTING sc-sprl in sociale netwerken
Look for responds of AXAS CONSULTING sc-sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXAS CONSULTING sc-sprl. Laat een reactie achter voor AXAS CONSULTING sc-sprl. AXAS CONSULTING sc-sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXAS CONSULTING sc-sprl. Leave a respond for AXAS CONSULTING sc-sprl. AXAS CONSULTING sc-sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXAS CONSULTING sc-sprl op de google maps. Adres en contacten AXAS CONSULTING sc-sprl
Location of AXAS CONSULTING sc-sprl on the google maps. Address and contacts of AXAS CONSULTING sc-sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come AXAS CONSULTING sc-sprl AXAS CONSULTING sc-sprl: M.C.S. | Gamma Consulting NV | Mon Jardin à Toi | Colora BVBA | Access Services Insurance

Other related companies as AXAS CONSULTING sc-sprl: M.C.S. | Gamma Consulting NV | Mon Jardin à Toi | Colora BVBA | Access Services Insurance

AXAS CONSULTING sc-sprl is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio IXELLES, België. De volledige naam van het bedrijf is AXAS CONSULTING sc-sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02639160156. Het bedrijf AXAS CONSULTING sc-sprl bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 486,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 653,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AXAS CONSULTING sc-sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXAS CONSULTING sc-sprl is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXAS CONSULTING sc-sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXAS CONSULTING sc-sprl, openstaande posities, locatie van AXAS CONSULTING sc-sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AXAS CONSULTING sc-sprl is a company, that was registered 2006 in IXELLES region, Belgium. Full name of company is AXAS CONSULTING sc-sprl, company assigned to the tax number BE02639160156. The company AXAS CONSULTING sc-sprl is located at the address: AVENUE LOUISE 486,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 653,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AXAS CONSULTING sc-sprl were not found.
The main activity of AXAS CONSULTING sc-sprl is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AXAS CONSULTING sc-sprl is not available. You also can look at reviews of AXAS CONSULTING sc-sprl, open positions, location of AXAS CONSULTING sc-sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXAS CONSULTING sc-sprl, IXELLES: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXAS CONSULTING sc-sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXAS CONSULTING sc-sprl, IXELLES: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXAS CONSULTING sc-sprl, employees, financial statistics.