PAM Diffusion Europe SA

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • PAM Diffusion Europe SA
Private companiesTransportation by Air • PAM Diffusion Europe SA

Contactgegevens PAM Diffusion Europe SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PAM Diffusion Europe SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PAM Diffusion Europe SA

Regio (region): Waterloo, België

Adres (address): Avenue des Petits Champs 123,1410, België

Telefoon (phone): 02 351 17 76 02 351 17 76

Fax (fax): 02 351 20 68 02 351 20 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PAM Diffusion Europe SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PAM Diffusion Europe SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PAM Diffusion Europe SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PAM Diffusion Europe SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PAM Diffusion Europe SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PAM Diffusion Europe SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PAM Diffusion Europe SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PAM Diffusion Europe SA
Products information PAM Diffusion Europe SA

BTW identificatienummer (tax): BE05412384033
Ondernemingsnummer: 2382080078
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 137,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in PAM Diffusion Europe SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PAM Diffusion Europe SA
(Get full report from official database of BE for PAM Diffusion Europe SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PAM Diffusion Europe SA
Addition kinds of activities for PAM Diffusion Europe SA

145902. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractory materials
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
22730506. Scatter tapijten, behalve rubber of plastic | Scatter rugs, except rubber or plastic
35350103. Pneumatische buis transportsystemen | Pneumatic tube conveyor systems
50859907. Lapidaire apparatuur | Lapidary equipment

Werken bij PAM Diffusion Europe SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PAM Diffusion Europe SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PAM Diffusion Europe SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PAM Diffusion Europe SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • TIG-lasser met Mechanische Kennis - regio Zwevezele (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in machinebouw voor de procesindustrie zijn we op zoek naar een TIG-Lasser.

  • Operator Zagerij (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

  • machinebouwer | mechanisch en elektrisch | votlijds | regio Sint-Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedurende een periode van 6 tot 12 maanden word je opgeleid in de assemblage van stroomaggregaten. Je volgt kwaliteitsrichtlijnen en procedures en bouwt samen met collega's stroomaggregaten van A tot Z. Je assembleert stroomaggregaten van A tot Z aan de hand van vooropgestelde werkwijze Je assembleert voortdurend verschillende types. Je controleert je werkpost qua bevoorrading materiaal en je registreert ontbrekende onderdelen. Je controleert goederen op zichtbare afwijkingen en je registreert deze afwijkingen. Je voert de voorgeschreven testprocedures uit en vult de testrapporten in. Je maakt de stroomaggregaten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verzendklaar.

  • ATELIERMEDEWERKER GEZOCHT - DAGWERK- REGIO DOTTENIJS (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma regio Helkijn zijn we op zoek naar ateliermedewerkers met affiniteit in het hout of PVC. De firma zelf maakt poolhouses, veranda's en pergola's. Je doet de montage van A tot Z in het atelier. Dagwerk van 7-16u.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Groot Aalst (Moorsel, Hofstade, Meldert, Haaltert ....) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent bijrijd(st)er (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Leopoldsburg zijn wij op zoek naar een bijrijder (m/v) die nog jobstudent is. Je hebt de mogelijkheid om 1 of meerdere dagen in de week te werken, afhankelijk van je lessenrooster. Je beschikt over een eerste relevante werkervaring. Het is de bedoeling dat de student vanuit Leopoldsburg om 5u20 vertrekt samen met de chauffeur richting Ternat. Daar kom je toe om 6u30. Van zodra ze in Ternat aangekomen zijn beginnen de student zijn uren te lopen ( 10€/U ) . Ze laden dan samen de bestelwagen en vertrekken dan naar de klanten om hier materiaal te leveren en te assisteren bij de montage. Meestal is de laatste klant in de buurt van de vertrekplaats . De afspraak is dan ook dat de betaalde uren stoppen van zodra ze bij de laatste klant buiten stappen. Het bedrijf levert kantoormateriaal.

  • Technologisch Sales Executive Onderwijs/Event (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sales Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Functie Sales Executive Digital Event: Volledig nieuw event vertegenwoordigen & voorstellen Potentiële klanten in kaart brengen & inplannen in je agenda Offertes opmaken volgens aanvragen van de klanten & deze verdedigen De doelgroep die je benadert zijn alle bedrijven die een kwalitatieve service, innoverende visie & technologische oplossingen aanbieden naar het onderwijs; bv. digitale onderwijsborden Rapporteren doe je aan de Business Developer van het evenement In eerste instantie werk je voornamelijk vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Oost-Vlaanderen, daarnaast ben je af en toe ook actief op de baan Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents is een gekende speler binnen de evenementensector.   Ze bieden een enorm brede waaier van evenementen aan: gaande van vakbeurzen tot seminaries en sportevenementen.  Om hun groei verder te bestendigen kijken ze uit naar Commercieel Talent met interesse in innovatieve & digitale educatieve tools.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • IT Teamleader Application & Development (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TABAKNATIE

    Type: Vaste Job

    Als Teamleader Applications & Development ga je aan de slag in ons hoofdkantoor in het centrum van Antwerpen. Als leidinggevende ben je verantwoordelijk voor een team dat de programmatie, integratie, en onderhoud van onze bedrijfseigen IT-pakketten verzorgt. Je ondersteunt en stimuleert jouw team om zowel individueel als in groepsverband te groeien waardoor de dienstverlening van een hoge kwaliteit blijft. Je werkt samen met en coordineert externe partners en consultants die de dienstverlening aanvullen. Je definieert en bouwt mee aan de volgende generatie bedrijfssoftware. Verantwoordelijkheden Aansturen, ondersteunen en het bieden van oplossingen voor jouw teamleden op basis van je kennis en expertise. Teamleden coachen en bijsturen waar nodig. Sturing geven binnen projecten (prioriteiten stellen). Over de voortgang en uitvoering van dagdagelijkse activiteiten en de technische invulling waken. Regelmatig rapporteren aan de IT manager en stakeholders. Planningen bepalen naar aanleiding van de doelstellingen. Kwalitatieve software (laten) ontwikkelen en integreren met moderne technieken, tooling en technologie. Projecten en taken van je collega’s binnen het Application & Development-team opvolgen. Aanspreekpunt voor afdelingsoverschrijdend overleg en projecten. Adviseren van management en andere afdelingen over software mogelijkheden en vernieuwingen

  • Apside Belgium - Mainframe / Cobol Analyst Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Cobol analyst developer to modify an existing system Codes, tests, debugs, implements, and documents moderately complex programs. Creates appropriate documentation in work assignments such as program code, and technical documentation. Designs systems and programs to meet complex business needs. Prepares detailed specifications from which programs are developed and coded. Ensures programs meet standards and technical specifications; performs technical analysis and component delivery. Gathers information from existing systems, analyzes program and time requirements. Assists Scrum Master in preparing time estimates and justification for assigned tasks. Your profile Good personal computer and business solutions software skills Analytical and problem solving skills for design, creation and testing of programs Ability to work as part of team and independently Interpersonal skills to interact with team members Communication skills to work effectively with team members, support personnel, and clients Ability to work independently and as part of a team 6+ years of overall IT experience which will include the following: 5+ years' experience working in a Mainframe environment 5+ years Cobol - 5+ years JCL - 4+ years DB2 Experience with both batch and online Mainframe processing Experience with Eclipse is a plus Experience working on enhancements on a legacy system You speak fluently French

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van PAM Diffusion Europe SA in sociale netwerken
Look for responds of PAM Diffusion Europe SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PAM Diffusion Europe SA. Laat een reactie achter voor PAM Diffusion Europe SA. PAM Diffusion Europe SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PAM Diffusion Europe SA. Leave a respond for PAM Diffusion Europe SA. PAM Diffusion Europe SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PAM Diffusion Europe SA op de google maps. Adres en contacten PAM Diffusion Europe SA
Location of PAM Diffusion Europe SA on the google maps. Address and contacts of PAM Diffusion Europe SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PAM Diffusion Europe SA PAM Diffusion Europe SA: Alva Verse Vruchten NV | BEELD & KLANK STUDIO VAN HAVERE NV | P-Logistics | Gregory Duquenne | Mobile control systems

Other related companies as PAM Diffusion Europe SA: Alva Verse Vruchten NV | BEELD & KLANK STUDIO VAN HAVERE NV | P-Logistics | Gregory Duquenne | Mobile control systems

PAM Diffusion Europe SA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Waterloo, België. De volledige naam van het bedrijf is PAM Diffusion Europe SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05412384033. Het bedrijf PAM Diffusion Europe SA bevindt zich op het adres: Avenue des Petits Champs 123,1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 137,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in PAM Diffusion Europe SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PAM Diffusion Europe SA is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PAM Diffusion Europe SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PAM Diffusion Europe SA, openstaande posities, locatie van PAM Diffusion Europe SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PAM Diffusion Europe SA is a company, that was registered 1987 in Waterloo region, Belgium. Full name of company is PAM Diffusion Europe SA, company assigned to the tax number BE05412384033. The company PAM Diffusion Europe SA is located at the address: Avenue des Petits Champs 123,1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 137,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in PAM Diffusion Europe SA were not found.
The main activity of PAM Diffusion Europe SA is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PAM Diffusion Europe SA is not available. You also can look at reviews of PAM Diffusion Europe SA, open positions, location of PAM Diffusion Europe SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PAM Diffusion Europe SA, Waterloo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PAM Diffusion Europe SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PAM Diffusion Europe SA, Waterloo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PAM Diffusion Europe SA, employees, financial statistics.