VAN LANCKER, NICOLAS

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • VAN LANCKER, NICOLAS
Private companiesApparel and Accessory Stores • VAN LANCKER, NICOLAS

Contactgegevens VAN LANCKER, NICOLAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LANCKER, NICOLAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LANCKER, NICOLAS

Regio (region): ERPS-KWERPS BRABANT 3071 - BE, België

Adres (address): Dorpsplein 26 bus 2, België

Telefoon (phone): 02 757 92 98 02 757 92 98

Fax (fax): +32 (53) 509-40-13 +32 (53) 509-40-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LANCKER, NICOLAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LANCKER, NICOLAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LANCKER, NICOLAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LANCKER, NICOLAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LANCKER, NICOLAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LANCKER, NICOLAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LANCKER, NICOLAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LANCKER, NICOLAS
Products information VAN LANCKER, NICOLAS

BTW identificatienummer (tax): BE06601654052
Ondernemingsnummer: 1982727050
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VAN LANCKER, NICOLAS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LANCKER, NICOLAS
(Get full report from official database of BE for VAN LANCKER, NICOLAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LANCKER, NICOLAS
Addition kinds of activities for VAN LANCKER, NICOLAS

422601. Vloeistofopslag | Liquid storage
725101. Schoenreparatiewinkels | Shoe repair shops
01610411. Spinazie boerderij | Spinach farm
32919901. Schuurpapier, bakstenen, doek, papier, stenen, enz. | Abrasive buffs, bricks, cloth, paper, stones, etc.
33150309. Draad, staal: geïsoleerd of gepantserd | Wire, steel: insulated or armored
79220501. Apparatuur verhuur, theatraal | Equipment rental, theatrical

Werken bij VAN LANCKER, NICOLAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LANCKER, NICOLAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LANCKER, NICOLAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LANCKER, NICOLAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Belegging administration officer - banksector (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, bankinstelling en dienst online beleggingsplatform te Brussel zijn wij op zoek naar een full-time administration officer met affiniteit of kennis van de beurs-en beleggingsmarkt. * Het openen van rekeningen * Het transfereren van effecten * Overschrijven van gelden * Afsluiten van rekeningen

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Verpleegkundige (m/v) regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van een gevarieerde dag waarbij je als verpleegkundige werkt op een gespecialiseerde afdeling met aangepaste zorg voor bewoners met dementie. Je voert de dagdagelijkse verpleegkundige handelingen uit (oa. Inspuitingen, wondzorg, medicatie,...) maar staat er ook voor open om gericht met en van elkaar te leren. De georganiseerde werkgroepen en bijkomende vormingen geven daartoe de ideale gelegenheid. Voorts bouw je met het volledige team mee aan de samenwerkingsrelaties. Doe bijvoorbeeld eens mee met de leuke Zumba-sessies of de bbq met collega's! Jouw dag als verpleegkundige start met een 'goedemorgen/goedemiddag¿ van jouw collega's tijdens het eerste teamoverleg. Na deze overdracht gaat jouw zorg uit naar de bewoners. Naast het geven van medicatie en verrichten van enige verzorging maak je ook graag eens tijd voor een leuke babbel. Wie weet kan je wel eens meedoen met het dagelijkste fitness of het nieuwsmoment van de bewoners. Jouw dagplanning heeft dan wel een bepaalde indeling maar is zeker geen vaststaand gegeven. Aanvullingen met werkgroepoverleg, vormingen, teamontspanningen, enz. zijn eerder een regel dan uitzondering.

  • Voltijdse verkoopfunctie - vast rooster - bakkerij Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote bakkerijketen met filialen over volledig Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een voltijdse winkelbediende voor de winkel in Sint-Lievens-Houtem. De winkel is nog vrij nieuw dus je komt terecht in een heel mooi filiaal.  Takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Uurrooster: Dinsdag gesloten 5 dagen/week Afwisselend zaterdag of zondag thuis Shift: 5u30 – 12u of 12u – 19u

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste Provincie Antwerpen, Herentals (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons.

  • zelfstandig vertegenwoordigers geschenken -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis wij verdelen alle huishoudartikelen en geschenkartikelen door exclusieve agenturen voor Belgie, Nederland en Luxemburg. Daarenboven verdelen wij nog een exclusieve collectie weerstations, barometers, thermometers, reiswekkers... wij zijn actief in : electrowinkels geschenkenwinkels huishoudwinkels doe het zelf zaken bloemisten en tuincentra juweliers optiekers momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor alle bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Docent Frans (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van VAN LANCKER, NICOLAS in sociale netwerken
Look for responds of VAN LANCKER, NICOLAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LANCKER, NICOLAS. Laat een reactie achter voor VAN LANCKER, NICOLAS. VAN LANCKER, NICOLAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LANCKER, NICOLAS. Leave a respond for VAN LANCKER, NICOLAS. VAN LANCKER, NICOLAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LANCKER, NICOLAS op de google maps. Adres en contacten VAN LANCKER, NICOLAS
Location of VAN LANCKER, NICOLAS on the google maps. Address and contacts of VAN LANCKER, NICOLAS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LANCKER, NICOLAS VAN LANCKER, NICOLAS: S-DH Algemene Dakwerken BVBA | Amovible | Beaulieu Real N.V. | Zakenkantoor Vingerhoets BVBA | CEVIMMO bvba

Other related companies as VAN LANCKER, NICOLAS: S-DH Algemene Dakwerken BVBA | Amovible | Beaulieu Real N.V. | Zakenkantoor Vingerhoets BVBA | CEVIMMO bvba

VAN LANCKER, NICOLAS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio ERPS-KWERPS BRABANT 3071 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LANCKER, NICOLAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06601654052. Het bedrijf VAN LANCKER, NICOLAS bevindt zich op het adres: Dorpsplein 26 bus 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VAN LANCKER, NICOLAS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LANCKER, NICOLAS is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LANCKER, NICOLAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LANCKER, NICOLAS, openstaande posities, locatie van VAN LANCKER, NICOLAS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VAN LANCKER, NICOLAS is a company, that was registered 2006 in ERPS-KWERPS BRABANT 3071 - BE region, Belgium. Full name of company is VAN LANCKER, NICOLAS, company assigned to the tax number BE06601654052. The company VAN LANCKER, NICOLAS is located at the address: Dorpsplein 26 bus 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VAN LANCKER, NICOLAS were not found.
The main activity of VAN LANCKER, NICOLAS is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LANCKER, NICOLAS is not available. You also can look at reviews of VAN LANCKER, NICOLAS, open positions, location of VAN LANCKER, NICOLAS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LANCKER, NICOLAS, ERPS-KWERPS BRABANT 3071 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LANCKER, NICOLAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LANCKER, NICOLAS, ERPS-KWERPS BRABANT 3071 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LANCKER, NICOLAS, employees, financial statistics.