Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Private companiesApparel and Accessory Stores • Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Contactgegevens Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Regio (region): Lint, België

Adres (address): Koning Albertstraat 31,2547, België

Telefoon (phone): 03 460 19 20 03 460 19 20

Fax (fax): 03 460 19 21 03 460 19 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Vingerhoets BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Vingerhoets BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Products information Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08689880371
Ondernemingsnummer: 2588897705
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 108,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

25310100. Schoolmeubilair | School furniture
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
38129904. Indicatieve afwijking indicatoren | Pictorial deviation indicators
51220200. Toiletartikelen | Toiletries
73490204. Vloerverwarming | Floor waxing

Werken bij Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Lasser-samensteller (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Overpelt, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller. U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • Samensteller/monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als samensteller/monteur stel jij volledige drukvaten samen. Je doet dit aan de hand van werkplaatstekeningen. Het is dus belangrijk dat je goed kan planlezen. Een opleiding in de richting metaal met minimale kennis van halfautomaat- en TIG-lassen, of gelijkwaardig door ervaring, is noodzakelijk. Je komt terecht in een tweeploegenstelsel in een internationaal en dynamisch bedrijf. In drukkere periode kan je in drieploegenstelsel werken.

  • TECHNIEKER VOLAUTOMATISCH MAGAZIJN - NACHT (M/V) (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na opleiding ben je samen met je collega-techniekers verantwoordelijk voor het technisch onderhoud en het oplossen van de storingen in ons volautomatisch magazijn (36.000 palletplaatsen, volledig PC-PLC gestuurd). Iedereen heeft verantwoordelijkheid voor de correcte uitvoering van alle werken ; sommigen krijgen afhankelijk van hun kunnen ook de eindverantwoordelijk voor bepaalde deelaspecten van de onderhoudstaken.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • VERANTWOORDELIJKE COMMERCIAL PRINT (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: INNI group

    Type: Vaste Job

    Je stuurt twee kleine teams van de afdeling commercial print aan. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en opvolgen van de productieplanning van deze teams. Je kent je prioriteiten en zorgt ervoor dat wijzigingen vlot in de planning worden opgenomen. Je voert analyses uit aan de hand van productiecijfers en werkt mee aan het kwaliteitsplan binnen productie. Je volgt de orders in onderaanneming nauw op en bent hun eerste aanspreekpunt. Daarnaast ben je de rechterhand van de operations managers.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Zakenkantoor Vingerhoets BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Leave a respond for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Zakenkantoor Vingerhoets BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Vingerhoets BVBA op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Location of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Vingerhoets BVBA Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: Delaere P | Hoberg N.V. | Clinckspoor | Cuvelier Jean-Christophe | Firma Hensen BVBA

Other related companies as Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: Delaere P | Hoberg N.V. | Clinckspoor | Cuvelier Jean-Christophe | Firma Hensen BVBA

Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Lint, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08689880371. Het bedrijf Zakenkantoor Vingerhoets BVBA bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 31,2547. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 108,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is a company, that was registered 2004 in Lint region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, company assigned to the tax number BE08689880371. The company Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is located at the address: Koning Albertstraat 31,2547. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 108,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA were not found.
The main activity of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, open positions, location of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, Lint: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, Lint: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, employees, financial statistics.