Tenten Flandria bvba

Contactgegevens Tenten Flandria bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tenten Flandria bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tenten Flandria bvba

Regio (region): Asper 9890 - BELGIUM, België

Adres (address): Steenweg 169, België

Telefoon (phone): 09 384 15 60 09 384 15 60

Fax (fax): 09 384 60 32 09 384 60 32

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tenten Flandria bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tenten Flandria bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tenten Flandria bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tenten Flandria bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tenten Flandria bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tenten Flandria bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tenten Flandria bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tenten Flandria bvba
Products information Tenten Flandria bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01958557128
Ondernemingsnummer: 5319000244
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 712,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Tenten Flandria bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tenten Flandria bvba
(Get full report from official database of BE for Tenten Flandria bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tenten Flandria bvba
Addition kinds of activities for Tenten Flandria bvba

769919. Lederen goederen en bagage reparatie diensten | Leather goods and luggage repair services
961104. Administratie van algemene economische programma's, niveau van overheid | Administration of general economic programs, level of government
972199. Internationale zaken, nv | International affairs, nec
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
22730200. Matten en mat | Mats and matting
24990700. Riet-, rotan-, rieten- en wilggerei, behalve meubels | Reed, rattan, wicker, and willow ware, except furniture
37430105. Smeersystemen, locomotief | Lubrication systems, locomotive
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
50720402. Staples | Staples
59320501. Kantoormeubilair, tweedehands | Office furniture, secondhand

Werken bij Tenten Flandria bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tenten Flandria bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tenten Flandria bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tenten Flandria bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: MBOUW

    Type: Vervanging brugpensioen

    Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

  • Heftruckchauffeur I Daguren I Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innovatief en dynamisch bedrijf in Puurs zijn we op zoek naar een ervaren en geattesteerd heftruckchauffeur. Als vorkliftchauffeur sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagenens en goederenontvangst. Je controleert de aantallen, labelt, doet de opslag, ... Je gebruikt hier onder andere ook een scanner voor. De orde en netheid van de werkplek neem je voor je rekening en je gaat gestructureerd te werk. Je staat in voor de bevoorrading van grondstoffen in het productieproces. Ook hier maak je gebruik van o.a. een scanner. Je hebt goed contact met zowel de administratie en productie.

  • Bestuurder landbouwvoertuigen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree, zijn wij op zoek naar een bestuurder landbouwvoertuigen. Takenpakket: - Je werkt met verschillende machines (zaaien, oogsten, maaien, ...)

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Bordenbouwer (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ELEKTRO BUTTENAERE

    Type: Vaste Job

    Als technicus sta je in voor het assembleren van elektrische borden, het onderling verbinden van de borden en het uiteindelijke testen. Dit in een 40 uren week.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • MECHANIEKER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze garage zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van onze eigen vrachtwagens en opleggers. U bent flexibel ingesteld, hebt zin voor orde en organisatie en hebt passie voor vrachtwagens.

  • TEKENAAR WERKVOORBEREIDER CALCULATOR METAAL (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als Tekenaar/werkvoorbereider biedt je zowel aan de verkoopsafdeling als de productieafdeling je medewerking. Je ontrafelt de binnenkomende technische data. Dit kunnen digitale bestanden zijn van te produceren onderdelen maar ook complexe samenstellingen. Je vormt deze bestaande tekeningen om tot productiedata in samenspraak met de klant. Je staat in voor de off-line programmatie van het machinepark met behulp van verschillende grafische pakketten. Op basis hiervan maak je een offerte en bepaal je de leveringstermijn. Je bent de eindverantwoordelijke voor het behalen van de vooropgestelde leveringstermijn. Je bent communicatief met de mensen op de werkvloer.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

Zoek naar antwoorden van Tenten Flandria bvba in sociale netwerken
Look for responds of Tenten Flandria bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tenten Flandria bvba. Laat een reactie achter voor Tenten Flandria bvba. Tenten Flandria bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tenten Flandria bvba. Leave a respond for Tenten Flandria bvba. Tenten Flandria bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tenten Flandria bvba op de google maps. Adres en contacten Tenten Flandria bvba
Location of Tenten Flandria bvba on the google maps. Address and contacts of Tenten Flandria bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Tenten Flandria bvba Tenten Flandria bvba: Leary C and Co NV | EBR | Schellekens Bouwproducten BVBA | Navano N.V. | Zwijsen-Infoboek

Other related companies as Tenten Flandria bvba: Leary C and Co NV | EBR | Schellekens Bouwproducten BVBA | Navano N.V. | Zwijsen-Infoboek

Tenten Flandria bvba is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Asper 9890 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Tenten Flandria bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01958557128. Het bedrijf Tenten Flandria bvba bevindt zich op het adres: Steenweg 169. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 712,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Tenten Flandria bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tenten Flandria bvba is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tenten Flandria bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tenten Flandria bvba, openstaande posities, locatie van Tenten Flandria bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Tenten Flandria bvba is a company, that was registered 2016 in Asper 9890 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Tenten Flandria bvba, company assigned to the tax number BE01958557128. The company Tenten Flandria bvba is located at the address: Steenweg 169. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 712,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Tenten Flandria bvba were not found.
The main activity of Tenten Flandria bvba is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Tenten Flandria bvba is not available. You also can look at reviews of Tenten Flandria bvba, open positions, location of Tenten Flandria bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tenten Flandria bvba, Asper 9890 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tenten Flandria bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tenten Flandria bvba, Asper 9890 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tenten Flandria bvba, employees, financial statistics.