EBR

Contactgegevens EBR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EBR: address, phone, fax, email, website, opening hours

EBR

Regio (region): Brussel (Schaarbeek), België

Adres (address): Auguste Reyerslaan 167,1030, België

Telefoon (phone): 02 740 21 80 02 740 21 80

Fax (fax): 02 735 34 14 02 735 34 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EBR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EBR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EBR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EBR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EBR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EBR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EBR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EBR
Products information EBR

BTW identificatienummer (tax): BE06127593994
Ondernemingsnummer: 9649536132
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 143,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in EBR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EBR
(Get full report from official database of BE for EBR)

Aanvulling soorten activiteiten voor EBR
Addition kinds of activities for EBR

154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
329108. Schuurkorrels | Abrasive grains
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
14119908. Zandsteen, afmeting-steengroeven | Sandstone, dimension-quarrying
28190800. Silicaverbindingen | Silica compounds
36710213. Photomultiplier buizen | Photomultiplier tubes
53999900. Diverse algemene warenhuizen, nec | Miscellaneous general merchandise stores, nec
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
76991902. Bagage reparatie winkel | Luggage repair shop

Werken bij EBR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EBR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EBR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EBR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

  • Gemotiveerde arbeiders (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de metaalsector in Houthalen zijn we op zoek naar gemotiveerde arbeiders voor verschillende functies (plooier, monteur, schrijnwerker).

  • Orderpicker m/v 2 ploegen bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Bijverdienste: standenbouw events (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Zele dat zich bezig houdt met de opbouw van evenementen zoekt Tempo-Team gemotiveerde mensen die wat willen bijverdienen: -opbouwen/ afbouwen van standen -inspringen op evenementen De werkdagen zijn vrijblijvend en zijn elke week anders.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

Zoek naar antwoorden van EBR in sociale netwerken
Look for responds of EBR in social networks

Lees alle opmerkingen voor EBR. Laat een reactie achter voor EBR. EBR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EBR. Leave a respond for EBR. EBR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EBR op de google maps. Adres en contacten EBR
Location of EBR on the google maps. Address and contacts of EBR

Andere gerelateerde bedrijven als come EBR EBR: Kazebul SPRL | Bis SPRL | PH NATAN | Axe Communication | Allied Arthur Pierre N.V.

Other related companies as EBR: Kazebul SPRL | Bis SPRL | PH NATAN | Axe Communication | Allied Arthur Pierre N.V.

EBR is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Schaarbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is EBR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06127593994. Het bedrijf EBR bevindt zich op het adres: Auguste Reyerslaan 167,1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 143,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in EBR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EBR is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EBR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EBR, openstaande posities, locatie van EBR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EBR is a company, that was registered 1989 in Brussel (Schaarbeek) region, Belgium. Full name of company is EBR, company assigned to the tax number BE06127593994. The company EBR is located at the address: Auguste Reyerslaan 167,1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 143,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in EBR were not found.
The main activity of EBR is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EBR is not available. You also can look at reviews of EBR, open positions, location of EBR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EBR, Brussel (Schaarbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EBR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EBR, Brussel (Schaarbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EBR, employees, financial statistics.