Navano N.V.

Contactgegevens Navano N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Navano N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Navano N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Waregemstraat 200-202, B-8540 Deerlijk, België

Telefoon (phone): (056) 710603 (056) 710603

Fax (fax): (056) 711368 (056) 711368

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Navano N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Navano N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Navano N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Navano N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Navano N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Navano N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Navano N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Navano N.V.
Products information Navano N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04939147949
Ondernemingsnummer: 5702423095
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Navano N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Navano N.V.
(Get full report from official database of BE for Navano N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Navano N.V.
Addition kinds of activities for Navano N.V.

721202. Garment pressen | Garment pressing
22540100. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
24999902. Batterij afscheiders, hout | Battery separators, wood
31999908. Nieuwigheden, leer | Novelties, leather
34959903. Bekledingveren, niet gemonteerd | Upholstery springs, unassembled

Werken bij Navano N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Navano N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Navano N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Navano N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • ORDERPICKER DOE-HET-ZELF-MATERIAAL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in doe-het-zelfmateriaal te Wommelgem zijn we op zoek naar gemotiveerde. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen d.m.v. een scanner en een elektrische transpalet.

  • POETSHULP HEULTJE. (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp parttime regio Harelbeke (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • student horeca - keuken (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Fotolasser/Lasoperator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je bent vertrouwd met verschillende lasprocessen, zowel manueel als geautomatiseerd (plaatlassen, halfautomaat lassen, machinelassen, ...). Je kan zowel staal als roestvrij staal verwerken Je bent bereid om fysiek zware laswerken uit te voeren Je werkt in een 2-ploegensysteem Bedrijfsprofiel: Onze klant is al tientallen jaren een grote, internationale speler op vlak van apparaatbouw.

  • Technieker elektrisch - Storingstechnieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: United Contractors Team

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar technisch onderlegde mensen die sterk zijn in industriële elektriciteit of mechanica of beide. U bent gemotiveerd en kan zelfstandig uw mannetje/vrouwtje staan. Wij zijn een service bedrijf dat verscheidene takken van de industrie bedient. Wij zijn actief in onderhoud, storingstechnieken, bijstand bij stilstanden, bouwen van metalen constructies, ondersteuning in productie, revisie van machines en constructies, piping zowel metaal als kunststof, montage en demontage, PLC, bordenbouw... kortom alles technisch wat onze klanten wensen daar proberen wij in tegemoet te komen. Contacteer ons vrijblijvend!

  • Onderhoudstechnieker Dagdienst - Regio Kempen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Progressive Recruitment

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een functie als Onderhoudstechnieker in dagdienst? Vind jij daarnaast persoonlijke en technische ontwikkeling zeer belangrijk? Dan ben je hier aan het goede adres! Het gebied waarbinnen jij zal uitblinken: Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en aanpassen van het machinepark. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud: geplande inspecties en herstellingen uitvoeren Je zal instaan voor de begeleiding van toegewezen contractoren Je neemt initiatief en je doet verbeteringsvoorstellen Met deze vaardigheden pas jij perfect in deze functie Bij voorkeur heb je een A2 Elektromechanica / Elektriciteit of je bent gelijkwaardig door ervaring Je hebt al 1 of 2 jaar ervaring als technieker achter de rug Of je bent een schoolverlater met een relevante stage Brede kennis op het gebied van mechanica en elektriciteit 3 redenen waarom je hier zou willen werken! Zeer aantrekkelijk salarispakket (bediendecontract) Leercultuur: interne en externe opleidingen Internationaal familiebedrijf Waar het allemaal gebeurt Je zal hier tewerkgesteld worden in een familiebedrijf dat een enorme groei heeft gekend en ondertussen vestigingen heeft over de hele wereld. In deze onderneming hecht men bovendien enorm veel belang aan persoonlijke ontwikkeling. Met andere woorden heerst er hier een leercultuur, waardoor je de mogelijkheid krijgt om jouw ambities waar te maken. Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie van Technieker Dagdienst? Solliciteer nu CV naar Valérie Diesbecq via Als je meer informatie wilt over deze functie of vergelijkbare functies, bel dan Valérie Diesbecq via +32 3 613 31 13.

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van Navano N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Navano N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Navano N.V.. Laat een reactie achter voor Navano N.V.. Navano N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Navano N.V.. Leave a respond for Navano N.V.. Navano N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Navano N.V. op de google maps. Adres en contacten Navano N.V.
Location of Navano N.V. on the google maps. Address and contacts of Navano N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Navano N.V. Navano N.V.: Néon Bischoff SPRLU | Nijsmans Carrosserie NV | A VERBEKE & Fils | Eurofoil NV | Paul Becker

Other related companies as Navano N.V.: Néon Bischoff SPRLU | Nijsmans Carrosserie NV | A VERBEKE & Fils | Eurofoil NV | Paul Becker

Navano N.V. is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Navano N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939147949. Het bedrijf Navano N.V. bevindt zich op het adres: Waregemstraat 200-202, B-8540 Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Navano N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Navano N.V. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Navano N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Navano N.V., openstaande posities, locatie van Navano N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Navano N.V. is a company, that was registered 2002 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Navano N.V., company assigned to the tax number BE04939147949. The company Navano N.V. is located at the address: Waregemstraat 200-202, B-8540 Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Navano N.V. were not found.
The main activity of Navano N.V. is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Navano N.V. is not available. You also can look at reviews of Navano N.V., open positions, location of Navano N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Navano N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Navano N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Navano N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Navano N.V., employees, financial statistics.