TV Agentschap Guenter nv

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • TV Agentschap Guenter nv
Private companiesApparel and Accessory Stores • TV Agentschap Guenter nv

Contactgegevens TV Agentschap Guenter nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TV Agentschap Guenter nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

TV Agentschap Guenter nv

Regio (region): Gent Eur 9040 - BE, België

Adres (address): F. Van Mellestraat 9, België

Telefoon (phone): +32 9 218 95 95 +32 9 218 95 95

Fax (fax): +32 9 218 95 99 +32 9 218 95 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TV Agentschap Guenter nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TV Agentschap Guenter nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TV Agentschap Guenter nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TV Agentschap Guenter nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TV Agentschap Guenter nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TV Agentschap Guenter nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TV Agentschap Guenter nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TV Agentschap Guenter nv
Products information TV Agentschap Guenter nv

BTW identificatienummer (tax): BE02591918945
Ondernemingsnummer: 3335418701
Hoofdstad (capital): 297,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in TV Agentschap Guenter nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TV Agentschap Guenter nv
(Get full report from official database of BE for TV Agentschap Guenter nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor TV Agentschap Guenter nv
Addition kinds of activities for TV Agentschap Guenter nv

751300. Vrachtverhuur en verhuur, geen chauffeurs | Truck rental and leasing, no drivers
871300. Surveying services | Surveying services
23920602. Strijkplanken: gemaakt van aangekochte materialen | Ironing board pads: made from purchased materials
27820200. Scrapbooks, albums en dagboeken | Scrapbooks, albums, and diaries
35590107. Ritssluitende machines | Zipper making machinery
39520102. Kleurpotloden: krijt, gips, houtskool, fusains, pastel, was, enz. | Crayons: chalk, gypsum, charcoal, fusains, pastel, wax, etc.
51930100. Bloemistenbenodigdheden | Florists' supplies

Werken bij TV Agentschap Guenter nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TV Agentschap Guenter nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TV Agentschap Guenter nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TV Agentschap Guenter nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Field service technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Sint-truiden, zijn we op zoek naar een Field Service Technieker Stroomaggregaten. Als Field Service Technieker stroomaggregaten sta je in voor: • Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten • Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan • Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen • Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd • Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf • Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud • Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Administratieve bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Hoboken zijn we op zoek naar een administratieve bediende om hun tem Procurement & Transportation team te versterken. Wat wordt er van u verwacht ? Maandelijkse controle van het kostenrapport Opmaak en bijsturing van het budget Meewerken aan de verbetering van de aankoop- en transport gerelateerde processen. Verzamelen van data, rapportage hiervan, etc Etc. Klinkt aantrekkelijk ? Lees zeker verder

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Gepassioneerde elektriciens/fiberlassers! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een dynamisch en sterk groeiend bedrijf, gespecialiseerd in oa. het plaatsen van elektrotechnische installaties (bv. op vliegvelden en spoorwegen), zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's die als elektricien/fiberlasser hun leuk team willen komen versterken! Zowel binnen- als buitenwerk: Glasvezelkabels aan elkaar lassen, glasvezelmetingen doen Takenpakket : Plaatsen van glasvezelkabels ( langs de sporten, in stations, etc ) Blazen van glasvezelkabels Plaatsen van kasten en uitrusting Laswerk van glasvezelkabels Uitvoeren van OTDR metingen ( metingen van verlies op kabel )

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • Jobstudent (m/v) Kortenberg (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Calculator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    Onze klant is in 1989 gestart als algemeen bouwbedrijf en is vandaag uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met ongeveer 30 werknemers. Waar de focus aanvankelijk lag op industriebouw, is de firma de laatste jaren steeds actiever in de openbare sector, waar zij uiteenlopende nieuwbouw- en renovatieprojecten uitvoert. Onze klant heeft ook de nodige ervaring met het coördineren van het volledige bouwproces van particuliere projecten. Jobomschrijving • Opmaken van kostprijscalculaties van algemene bouwprojecten met het oog op de opmaak van offertes voor openbare aanbestedingen t.e.m. erkenningsklasse 6. • Analyseren van bouwdossiers en ontleden van lastenboeken, plannen en meetstaten. • Uitvoeren van prijsaanvragen bij onderaannemers. • Vergelijken van offertes en nagaan of deze conform het lastenboek zijn. • Bekijken welke uitvoeringsmoeilijkheden zich kunnen voordoen en welke alternatieve uitvoeringsmethodes mogelijk zijn.

  • ICT Helpdesk / Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: US CONNECT

    Type: Vaste Job

    Als externe ICT partner voor KMO’s zijn wij op zoek naar een Support Engineer die kan instaan voor het veelzijdige takenpakket van ICT Support aan onze klanten. In de job als ICT Support Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze Business klanten. Onderhoudsinterventies op gebruikersinfrastructuur van op afstand en soms ook ter plaatse, afhankelijk van de complexiteit van het probleem Ticketing systeem: allerlei vragen beantwoorden i.v.m. storingen, incidenten en corrigerende maatregelen Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, netwerkbeheer, virtualisatie en VoIP. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, HyperV, Sonicwall, Acronis, 3CX en HP. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen.

Zoek naar antwoorden van TV Agentschap Guenter nv in sociale netwerken
Look for responds of TV Agentschap Guenter nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor TV Agentschap Guenter nv. Laat een reactie achter voor TV Agentschap Guenter nv. TV Agentschap Guenter nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TV Agentschap Guenter nv. Leave a respond for TV Agentschap Guenter nv. TV Agentschap Guenter nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TV Agentschap Guenter nv op de google maps. Adres en contacten TV Agentschap Guenter nv
Location of TV Agentschap Guenter nv on the google maps. Address and contacts of TV Agentschap Guenter nv

Andere gerelateerde bedrijven als come TV Agentschap Guenter nv TV Agentschap Guenter nv: D.Logistics Services | INDUSTRIAL LIFTING SA | GARAGE VERSCHAEREN BVBA | Airco Radeco NV | SIC BELGIUM

Other related companies as TV Agentschap Guenter nv: D.Logistics Services | INDUSTRIAL LIFTING SA | GARAGE VERSCHAEREN BVBA | Airco Radeco NV | SIC BELGIUM

TV Agentschap Guenter nv is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent Eur 9040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is TV Agentschap Guenter nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02591918945. Het bedrijf TV Agentschap Guenter nv bevindt zich op het adres: F. Van Mellestraat 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 297,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in TV Agentschap Guenter nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TV Agentschap Guenter nv is Kleding en accessoires, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TV Agentschap Guenter nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TV Agentschap Guenter nv, openstaande posities, locatie van TV Agentschap Guenter nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TV Agentschap Guenter nv is a company, that was registered 2014 in Gent Eur 9040 - BE region, Belgium. Full name of company is TV Agentschap Guenter nv, company assigned to the tax number BE02591918945. The company TV Agentschap Guenter nv is located at the address: F. Van Mellestraat 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 297,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in TV Agentschap Guenter nv were not found.
The main activity of TV Agentschap Guenter nv is Apparel and Accessory Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of TV Agentschap Guenter nv is not available. You also can look at reviews of TV Agentschap Guenter nv, open positions, location of TV Agentschap Guenter nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TV Agentschap Guenter nv, Gent Eur 9040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TV Agentschap Guenter nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TV Agentschap Guenter nv, Gent Eur 9040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TV Agentschap Guenter nv, employees, financial statistics.