Airco Radeco NV

Contactgegevens Airco Radeco NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Airco Radeco NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Airco Radeco NV

Regio (region): Borsbeek, België

Adres (address): Manebruggestraat 296,2150, België

Telefoon (phone): 03 320 98 20; 03 320 98 25 03 320 98 20; 03 320 98 25

Fax (fax): 03 320 98 21 03 320 98 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Airco Radeco NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Airco Radeco NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Airco Radeco NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Airco Radeco NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Airco Radeco NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Airco Radeco NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Airco Radeco NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Airco Radeco NV
Products information Airco Radeco NV

BTW identificatienummer (tax): BE06373962402
Ondernemingsnummer: 6056182861
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Airco Radeco NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Airco Radeco NV
(Get full report from official database of BE for Airco Radeco NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Airco Radeco NV
Addition kinds of activities for Airco Radeco NV

2259. Breiwerkfabrieken, nec | Knitting mills, nec
23290302. Basketbal uniformen: mannen, jongeren en jongens | Basketball uniforms: men's, youths', and boys'
25990204. Voedselwagens, restaurant | Food wagons, restaurant
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
37249906. Uitlaat systemen, vliegtuigen | Exhaust systems, aircraft
39999917. Gouden stempelen, behalve boeken | Gold stamping, except books
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)
59949901. Magazine stand | Magazine stand
80490301. Spraakpatholoog | Speech pathologist

Werken bij Airco Radeco NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Airco Radeco NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Airco Radeco NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Airco Radeco NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Assistent Dienst Naverkoop (NED/ENG) Evere (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Administratief Assistent Dienst Naverkoop (M/V). Onze klant is een bedrijf gelegen in Evere. Als Administratief Assistent Dienst Naverkoop heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers; Je behandelt alle aanvragen van klanten; je biedt de eerste service aan klanten; Je overlegt met het werkatelier welke herstellingen er uitgevoerd moeten worden; Je brengt de klant op de hoogte van de stand van zaken (duurtijd herstelling, kosten, proces,...); Je handelt alle dossiers af en zorgt voor de volledige administratie. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Winkelmedewerker gezocht voltijds regio Schoten M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant te Schoten is op zoek naar een fulltime winkelmedewerk(st)er. Hun activiteit verleent zich tot gespecialiseerde winkelverkoop van food en non-food (supermarkt).

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • PROJECTLEIDER (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider ben je verantwoordelijk voor een aantal werven. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen van ploegbazen en werfleiders; Opvolgen van de dagelijkse werking op de werven; Toezien op planning organisatie budget veiligheid en kwaliteit; In de voormiddag ben je aanwezig op de werven in de namiddag beheer je administratie op kantoor; Je rapporteert aan de technisch directeur.

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • PLOEGBAZEN sector Magazijninrichting (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: HARDY'S INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een groep medewerkers op de werven. Je zorgt ervoor dat je team werkt volgens vastgestelde procedures. Je rapporteert dagelijks aan je manager over ondernomen acties. Je bent verantwoordelijk voor het bekendmaken van de veiligheidsvoorschriften en de naleving daarvan door je team. Je zorgt ervoor dat de dagelijkse taken door het team op tijd (planning) en volgens de juiste procedures / werkwijze worden uitgevoerd. Je werkt actief mee aan de verbetering van de resultaten. Je staat in voor de evaluatie en ontwikkeling van de aan jou toegewezen medewerkers. Je stuurt gedreven je team met het juiste organisatorisch inzicht. Je bent een flexibel lid van het team. Ook onder tijdsdruk handel je rustig en beheerst naar je mensen toe, zonder daarbij je doel/deadlines uit het oog te verliezen.

  • SALES / ACCOUNT MANAGER 360 / VR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Poppr

    Type: Vaste Job

    360 tours, 360 photo, 360 video, 3D, Virtual Reality. Helemaal warm gekregen? Goed. Wij van Poppr zijn de go-to guys voor 360 VR. We waren er vroeg bij, en hebben meer dan 1000 projecten op ons palmares. Tot onze klanten mogen we rekenen: Belfius, ArcelorMittal, Accor Hotels, Center Parcs, Engie, Stad Gent, Stad Mechelen, Medialaan, VRT, Europcar, Niko, Telenet, Disney en nog een pak meer. Onze vrij beestige loft kijkt uit op de Leie en de torens van Gent. We groeien, en we zijn (behoorlijk dringend) op zoek naar een ervaren Sales slash Account Manager met wat technisch inzicht, interesse in dit soort technologieën en de MacGyver attitude. Insert theme song. Onze ideale collega: is een medior Sales Account Manager, dus met al wat ervaring achter de kiezen; vertaalt noden en opportuniteiten naar projecten; begrijpt snel de business van de klant; verkoopt oplossingen, en denkt creatief mee met de klant; wordt licht opgewonden door alles 360 / VR / 3D; de CRM is je beste vriend; heeft een goed oog voor design, fotografie, architectuur; houdt van technologie en digital marketing; bouwt positieve relaties uit met klanten en heeft een langetermijnvisie; is niet bang om zijn/haar handen vuil te maken en GTD; heeft een helicopter. Maar dat is geen must. Testen als je nog leest. Geslaagd; kan zich vloeiend uitdrukken in het Nederlands, praat heel goed Engels en een mondje Frans. Versnelde ademhaling en hartslag 140? Super. In ruil krijg je geweldige opportuniteiten en projecten in een booming sector, een knoert van een loft, stevig materiaal, gedreven collega’s en veel avontuur.

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Airco Radeco NV in sociale netwerken
Look for responds of Airco Radeco NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Airco Radeco NV. Laat een reactie achter voor Airco Radeco NV. Airco Radeco NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Airco Radeco NV. Leave a respond for Airco Radeco NV. Airco Radeco NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Airco Radeco NV op de google maps. Adres en contacten Airco Radeco NV
Location of Airco Radeco NV on the google maps. Address and contacts of Airco Radeco NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Airco Radeco NV Airco Radeco NV: Gonzalez | Driesen Jos BVBA | Verbruggen A | Javana NV | PPDC SPRL

Other related companies as Airco Radeco NV: Gonzalez | Driesen Jos BVBA | Verbruggen A | Javana NV | PPDC SPRL

Airco Radeco NV is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Borsbeek, België. De volledige naam van het bedrijf is Airco Radeco NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06373962402. Het bedrijf Airco Radeco NV bevindt zich op het adres: Manebruggestraat 296,2150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Airco Radeco NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Airco Radeco NV is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Airco Radeco NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Airco Radeco NV, openstaande posities, locatie van Airco Radeco NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Airco Radeco NV is a company, that was registered 1999 in Borsbeek region, Belgium. Full name of company is Airco Radeco NV, company assigned to the tax number BE06373962402. The company Airco Radeco NV is located at the address: Manebruggestraat 296,2150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Airco Radeco NV were not found.
The main activity of Airco Radeco NV is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Airco Radeco NV is not available. You also can look at reviews of Airco Radeco NV, open positions, location of Airco Radeco NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Airco Radeco NV, Borsbeek: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Airco Radeco NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Airco Radeco NV, Borsbeek: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Airco Radeco NV, employees, financial statistics.