Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard
Private companiesApparel and Accessory Stores • Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard

Contactgegevens Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard

Regio (region): Fléron (Magnée), België

Adres (address): Avenue des Sorbiers 32,4623, België

Telefoon (phone): 04 358 19 34; 04 358 34 96 04 358 19 34; 04 358 34 96

Fax (fax): 04 358 52 25 04 358 52 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard
Products information Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard

BTW identificatienummer (tax): BE07469573974
Ondernemingsnummer: 4705139160
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 433,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard
(Get full report from official database of BE for Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard
Addition kinds of activities for Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard

154202. Landbouwbedrijven | Agricultural building contractors
478902. Passagiers trein diensten | Passenger train services
28999952. Drug test kits, bloed en urine | Drug testing kits, blood and urine
38250201. Analoge-digitale omzetters, elektronisch instrumentatie type | Analog-digital converters, electronic instrumentation type
45229904. Helikopter dragers, onopgelost | Helicopter carriers, nonscheduled
51940100. Roken tabak | Smoking tobacco
59419906. Zwembad en biljarttafels | Pool and billiard tables
73890103. Makelaars, contract diensten | Brokers, contract services
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Monteur-Demonteur Parasols (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Voor onze klant te Beveren zoeken we momenteel iemand om parasols te (de)monteren en kleine herstellingen uit te voeren. Het werk is in daguren en al zeker voor een drietal weken. Indien het positief verloopt is zeker verlenging mogelijk. Je werkt in daguren: Maandag tot donderdag van 8u tot 16u30, vrijdag 8u tot 14u30. Je komt terecht in een klein team.

  • On-site Contractmanager m/v - Laakdal (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Als on-site contractmanager sta ja dicht bij de klant en is een hoog serviceniveau uw eerste prioriteit. - Je uitdaging is om een integrale benadering voor het onderhoudsbeheer na te streven. - Je speelt in op de behoeften van de klant via dagelijkse klantencontacten en stuurt bij daar waar nodig. - Je bent in staat extra opportuniteiten te detecteren en hierop te anticiperen - Je organiseert en controleert het werk van de eigen ploegen op de diverse sites. - Je ploeg medewerkers varieert van 3 tot 8 medewerkers, afhankelijk van het seizoen. - We verwachten dat je als leidinggevende het goeie voorbeeld geeft en meewerkt met je ploegen. - Je draagt bij aan de realisatie en opvolging van de ecologie- en biodiversiteitsdoelstellingen van onze klant.

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

Zoek naar antwoorden van Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard in sociale netwerken
Look for responds of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Laat een reactie achter voor Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Leave a respond for Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard. Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard op de google maps. Adres en contacten Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard
Location of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard on the google maps. Address and contacts of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard

Andere gerelateerde bedrijven als come Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: Décor & d'Esprit | Cafe d'Anvers NV | ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS | Artesia Leasing en Renting N.V.-S.A. | Chalcedone nv

Other related companies as Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard: Décor & d'Esprit | Cafe d'Anvers NV | ALNO/ GULDENTOPS GEBROEDERS | Artesia Leasing en Renting N.V.-S.A. | Chalcedone nv

Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Fléron (Magnée), België. De volledige naam van het bedrijf is Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07469573974. Het bedrijf Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard bevindt zich op het adres: Avenue des Sorbiers 32,4623. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 433,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, openstaande posities, locatie van Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is a company, that was registered 2000 in Fléron (Magnée) region, Belgium. Full name of company is Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, company assigned to the tax number BE07469573974. The company Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is located at the address: Avenue des Sorbiers 32,4623. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 433,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard were not found.
The main activity of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard is not available. You also can look at reviews of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, open positions, location of Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, Fléron (Magnée): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, Fléron (Magnée): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cabinet d'Expertise Comptable D Gasquard, employees, financial statistics.