SOGEM SA

Contactgegevens SOGEM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOGEM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOGEM SA

Regio (region): JUMET HAINAUT 6040 - BE, België

Adres (address): ZONE IND. 2 RUE, België

Telefoon (phone): 003271253960 003271253960

Fax (fax): 003271253972 003271253972

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOGEM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOGEM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOGEM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOGEM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOGEM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOGEM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOGEM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOGEM SA
Products information SOGEM SA

BTW identificatienummer (tax): BE04083038330
Ondernemingsnummer: 3680664062
Hoofdstad (capital): 224,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in SOGEM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOGEM SA
(Get full report from official database of BE for SOGEM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOGEM SA
Addition kinds of activities for SOGEM SA

721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
35520301. Bleekmachines, textiel | Bleaching machinery, textile
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
63110100. Wederzijdse vereniging levensverzekering | Mutual association life insurance

Werken bij SOGEM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOGEM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOGEM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOGEM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (Dienst na verkoop) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur en duurzame klimaatsystemen, zijn wij op zoek naar een technieker ter ondersteuning voor de dienst na verkoop. Je staat in voor het herstellen en onderhouden van verwarming- en ventilatietoestellen. Je stelt de nodige rapporten op. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van materialen voor de opdrachten. Tevens zorg je voor elektrische aansluitingen. Je draagt de eindverantwoordelijkheid voor de werf ter plaatse.

  • Heftruckchauffeur M/V (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een job als heftruckchauffeur in de regio Aalst - Dendermonde - Wetteren, heb je ervaring en wil je in 2 ploegen werken? Voor een firma in de automotive sector zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde heftruckchauffeurs (m/v). Het takenpakket bestaat o.a. uit: * het bevoorraden van de operatoren * het weg zetten van de volledige verpakkingen (kisten) * laden en lossen vrachtwagens * checken nodige documenten

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Lesgever om jongeren een website te leren bouwen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in om jongeren de wondere wereld van websites maken te leren kennen? Je leert jongeren met html5 en css te werken, en je geeft hen inzicht in de basis van javascript. Je begeleidt hen bij het maken van hun eerste website en tegen het einde van de lessenreeks staat deze live! Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Lesmateriaal wordt door ons voorzien. Deze lessen gaan door na schooltijd tussen 16 en 17 uur op een school in Mechelen. Max 12 leerlingen van 14 -16 jaar.

  • polyvalent verkoopsmedewerker (jobstudent) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    kassa bedienen van de klanten aan de traiteur afdeling maken van diverse bereidingen Klantgericht en beleefd adviseren van klanten. Onderhoud van de winkel.

  • Expediteur import luchtvracht (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: GEODIS FF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Algemeen De Import Air Freight afdeling is verantwoordelijk voor de uitvoering van alle algemene importzendingen volgens de gemaakte afspraken met de klant of voor on the spotzendingen. De expediteur voert de ontvangen vervoersopdrachten (import luchtvracht) uit vanaf het moment van aanvraag door de klant tot en met de facturatie en klassement. De vervoersopdrachten worden op een efficiënte en klantvriendelijke basis uitgevoerd met aandacht voor de prijs- en kwaliteitsverhouding. Taakomschrijving Dagelijks communiceren met klanten en leveranciers Openen/aanvaarden boekingen/dossiers Plaatsen boekingen bij leveranciers (aan de hand van door klant goedgekeurde offerte Pricing team) Afhandelen van expeditiedossiers t/m facturatie Beheren en juist gebruiken documenten en wettelijke vergunningen Opmaken douane-instructies Doorgeven van afhaling – ophaling bij interne afdeling of bij externe transporteur Opvolgen van de zending tot op de eindbestemming Coördineren problemen tijdens de uitvoering Verzekeren 100% Freight Monitor Compliance Functionele kennis en vaardigheden Inzicht of 2-tal jaren ervaring met de operationele processen van luchtvracht Kennis Incoterms Kennis IATA Inzicht luchtvrachtactiviteiten op Brucargo Flexibel in werkuren (geen 9-5 mentaliteit) Teamplayer Stressbestendig Accuraat Spreek – en schrijfvaardig, ook in Franse en Engelse taal Kennis en ervaring met MS Office (vnl. outlook en excel) Doorzetter Zelfstarter Onafhankelijk

  • Accountmanager W- en O-Vl met technische affiniteit | prachtig bedrijf (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleidings- en inwerkperiode, ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en vergroten van ons klantenbestand. Je krijgt een vaste klantenportefeuille in West- en Oost-Vlaanderen, deze bestaat onder meer uit: houthandels, verandabouwers,... Je neemt de verkoop in West- en Oost-Vlaanderen in handen. Je luistert naar de behoeften van je klanten en geeft gepaste informatie en advies. Je biedt technische ondersteuning aan klanten. Je maakt hen enthousiast over de verschillende producten en toont de voordelen die deze bieden op alle vlakken. Je neemt actief deel aan commerciële vergaderingen waar de stand van zaken bekeken wordt en de doelen voor de toekomst vastgelegd worden. Je rapporteert aan de commercieel directeur.

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

Zoek naar antwoorden van SOGEM SA in sociale netwerken
Look for responds of SOGEM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOGEM SA. Laat een reactie achter voor SOGEM SA. SOGEM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOGEM SA. Leave a respond for SOGEM SA. SOGEM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOGEM SA op de google maps. Adres en contacten SOGEM SA
Location of SOGEM SA on the google maps. Address and contacts of SOGEM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come SOGEM SA SOGEM SA: Mylena Atelier | A.L.M. | Horomeca | Horeca Plus BVBA | Avis

Other related companies as SOGEM SA: Mylena Atelier | A.L.M. | Horomeca | Horeca Plus BVBA | Avis

SOGEM SA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio JUMET HAINAUT 6040 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is SOGEM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04083038330. Het bedrijf SOGEM SA bevindt zich op het adres: ZONE IND. 2 RUE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 224,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 378,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in SOGEM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOGEM SA is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOGEM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOGEM SA, openstaande posities, locatie van SOGEM SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SOGEM SA is a company, that was registered 1989 in JUMET HAINAUT 6040 - BE region, Belgium. Full name of company is SOGEM SA, company assigned to the tax number BE04083038330. The company SOGEM SA is located at the address: ZONE IND. 2 RUE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 224,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 378,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in SOGEM SA were not found.
The main activity of SOGEM SA is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SOGEM SA is not available. You also can look at reviews of SOGEM SA, open positions, location of SOGEM SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOGEM SA, JUMET HAINAUT 6040 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOGEM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOGEM SA, JUMET HAINAUT 6040 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOGEM SA, employees, financial statistics.