Avis

Contactgegevens Avis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avis

Regio (region): Brussel (Oudergem), België

Adres (address): Waverse steenweg 1442,1160, België

Telefoon (phone): 02 662 04 98 02 662 04 98

Fax (fax): +32 (11) 374-22-40 +32 (11) 374-22-40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avis
Products information Avis

BTW identificatienummer (tax): BE08695373535
Ondernemingsnummer: 9612457275
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 793,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Avis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avis
(Get full report from official database of BE for Avis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avis
Addition kinds of activities for Avis

17710102. Grouting werk | Grouting work
27599900. Commercieel drukwerk, nec, nec | Commercial printing, nec, nec
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
50440200. Kopieerapparatuur | Copying equipment
50659903. Beveiligingsapparatuur en -systemen | Security control equipment and systems
50851002. Zegels, industrieel | Seals, industrial
72119901. Wasserij verzamelen en distribueren van de uitlaat | Laundry collecting and distributing outlet

Werken bij Avis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avis. Looking for open vacancies in other companies

  • kinderbegeleider (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kinderbegeleider organiseer je het groepsgebeuren in een leefgroep. Je staat in voor de verzorging, ontplooiing, ontwikkeling en begeleiding van de kinderen (0-3 jaar), in overleg met de teamleider en samen met een groep kinderbegeleiders. In samenspraak met de ouders verzeker je de opvoeding en opvang van het kind en draag je op die manier bij tot zijn harmonische persoonlijkheidsontplooiing. Je fungeert als vertrouwenspersoon voor de ouders en hun kind. Op pedagogisch verantwoorde wijze begeleid je een groep kinderen, waarbij je hierover reflecteert en rapporteert. Bedrijfsprofiel: Je rapporteert als kinderbegeleider rechtstreeks aan de teamleider. Je werkt nauw samen met de kinderbegeleiders binnen je eigen team en met de pedagogisch directeur. Als kinderbegeleider ben je flexibel inzetbaar in de 4 vestigingen van de Universitaire Kinderdagverblijven.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • VUURWERK zoekt KNALLERS (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant "Zena vuurwerk" staat al jaren garant om vele mensen te voorzien van een spetterend einde jaar! Zena blinkt uit in alles wat knalt, spettert, ontploft en blinkt!! Zena is gewoon een topper van de toppers, mensen komen van ver om hier hun voorraad vuurwerk op te slaan. Voor de vestiging in Olen zijn wij op zoek naar: *Polyvalente medewerkers, orderpickers voor het samenstellen van de bestellingen vuurwerk. *Toonbankmedewerkers voor het afleveren van het vuurwerk *Chauffeurs met ervaring om met een camionette te rijden.

  • Administratief medewerker verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dienstenplatform voor makelaars, verzekeraars en banken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor de afdeling schadebeheer. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar klantgerichtheid, teamwork en een positieve sfeer centraal staan. Jouw functie bestaat uit het verwerken van schadeaangiftes. Openen en beheren van nieuwe schadedossiers brand en auto van A tot Z. Opmaken offertes arbeidsongevallen. Schadevergoedingsprocedures opstarten. Opvolging van schadedossiers. Indexeren van digitale post van een verzekeringsmaatschappij, dit betekent dat je aan de documenten een code toekent en deze dan digitaal terugstuurt naar de maatschappij.

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • Technisch Operator bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Estée Lauder zijn wij op zoek naar een technisch operator. Je bent verantwoordelijk voor het operationeel houden van de productielijnen zodat de productie verzekerd blijft. Concreet sta je in voor onderstaand taken: bedienen van de productielijn storingen oplossen van zowel technische, mechanische als elektrische aard voeren van preventief onderhoud en actief meewerken aan de verbetering van het productieproces. kwaliteitscontroles uitvoeren en de nodige actienemen indien deze niet voldoen aanvullen van producten zoals verpakkingsmaterialen aan de machines op orde houden van jouw werkpost

  • Textiel: ploegchef 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld bij een producent van kamerbreed designtapijt; afdeling 'Ververij', waar de textiele designvloer geverfd wordt. Functie: je staat in voor de opvolging, aansturing en motivering van je team (6 à 7 mensen), maar werkt zelf niet veel mee in de productie. Je zorgt voro de uitvoering en opvolging van de productieplanning, rendement en kwaliteitscontrole. Je hebt interesse in techniek zodat je kleine technische storingen zo veel mogelijk zelf kan oplossen.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van Avis in sociale netwerken
Look for responds of Avis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avis. Laat een reactie achter voor Avis. Avis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avis. Leave a respond for Avis. Avis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avis op de google maps. Adres en contacten Avis
Location of Avis on the google maps. Address and contacts of Avis

Andere gerelateerde bedrijven als come Avis Avis: Redant Bandenbedrijf NV | Aqua Relax | De Roos Metaalwerken BVBA | Arcoo BVBA | modern car SPRL

Other related companies as Avis: Redant Bandenbedrijf NV | Aqua Relax | De Roos Metaalwerken BVBA | Arcoo BVBA | modern car SPRL

Avis is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Brussel (Oudergem), België. De volledige naam van het bedrijf is Avis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08695373535. Het bedrijf Avis bevindt zich op het adres: Waverse steenweg 1442,1160. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 793,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Avis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avis is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avis, openstaande posities, locatie van Avis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avis is a company, that was registered 1995 in Brussel (Oudergem) region, Belgium. Full name of company is Avis, company assigned to the tax number BE08695373535. The company Avis is located at the address: Waverse steenweg 1442,1160. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 793,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Avis were not found.
The main activity of Avis is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Avis is not available. You also can look at reviews of Avis, open positions, location of Avis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avis, Brussel (Oudergem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avis, Brussel (Oudergem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avis, employees, financial statistics.