Horomeca

Contactgegevens Horomeca: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horomeca: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horomeca

Regio (region): Brussel (Jette), België

Adres (address): Jetse Steenweg 464-466,1090, België

Telefoon (phone): 02 426 20 26 02 426 20 26

Fax (fax): 02 426 20 26 02 426 20 26

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horomeca: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horomeca"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horomeca"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horomeca, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horomeca. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horomeca, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horomeca. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horomeca
Products information Horomeca

BTW identificatienummer (tax): BE07060882568
Ondernemingsnummer: 9552307128
Hoofdstad (capital): 951,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 316,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Horomeca zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horomeca
(Get full report from official database of BE for Horomeca)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horomeca
Addition kinds of activities for Horomeca

802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
07119900. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
24260108. Tafelglazen, voor verlengtafels: hout | Table slides, for extension tables: wood
28510400. Removers en schoonmakers | Removers and cleaners
33989903. Metalen brandend | Metal burning
35319902. Luchthaven bouwmachines | Airport construction machinery
36750000. Elektronische condensatoren | Electronic capacitors
37519900. Motorfietsen, fietsen en onderdelen, nec | Motorcycles, bicycles, and parts, nec
63519903. Aansprakelijkheidsverzekering | Liability insurance

Werken bij Horomeca: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horomeca: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horomeca. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horomeca. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker in een koud magazijn (8°). U werkt lijsten met bestellingen af en zet ze klaar voor de vrachtwagenchauffeurs. U helpt klanten bij het inladen van materiaal. Indien u beschikt over een rijbewijs B of C is dit een pluspunt. U werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag (8u30-12u en 13u-17u30)

  • Analyste Hypothecaire kredieten (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat zijn uw taken ? • Screening van de haalbaarheid van het kredietdossier op basis van de encodage van de makelaar • Controle van de documenten van het kredietdossier • Analyse van het kredietdossier: 1) Inschatten van de geboden waarborgen 2) Inschatten van de terugbetalingscapaciteit 3) Controle van het doel van het krediet 4) Nazicht van het kredietprofiel van de kredietnemers Toetsen van bovenvermelde elementen aan het acceptatiebeleid en erover waken dat de wettelijke bepalingen worden gerespecteerd, alsook de fraude en compliance voorschriften. • Beslissen van het kredietdossier binnen de grenzen van de toegestane beslissingsvolmacht. • Indien het gaat om een kredietdossier buiten eigen beslissingsvolmacht: verlenen van een gemotiveerd advies door de positieve en negatieve elementen in het dossier tegen elkaar af te wegen. • Het meedelen en toelichten van de beslissing aan de makelaar en de commerciële lijn, en dit op een constructieve en commerciële wijze. • Oplossingsgericht zijn door maximaal te zoeken naar mogelijke oplossingen om een kredietaanvraag te kunnen realiseren. • Het verwerken van de beslissing in de informaticatool. • Bij aanvaarding: opmaak van de akkoordbrief en versturen van de documenten naar de notaris via de informaticatool. • Telefonische contacten met de makelaars en de commerciële lijn in het kader van de behandeling van hun ingediend kredietdossier. • Op termijn polyvalentie naar het analyseren en beslissen van consumentenkredieten ingediend door makelaars, vendors & garages, alsook analyseren en beslissen van gemengde kredieten en niet-wet kredieten ingediend door makelaars.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Magazijnarbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, laden en lossen camions, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Daarnaast zal je ook de reachtruck besturen. Ben jij de persoon die wij zoeken? Bel dan snel naar het nummer 052/25.85.00 of mail je CV naar [email protected]!

  • Magazijnier - Verkoper (m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je beschikt over een zeer goede kennis van sanitair en verwarming en je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten - Je beantwoordt de vragen van de klanten en geeft hen de nodige inlichtingen - Je bent de contactpersoon voor de leveranciers - Je bent verantwoordelijk voor de verkoop aan de balie en het stockbeheer

  • HUISHOUDHULP (M/V) MERELBEKE (voltijds) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Bijlesgever kwantitatieve beleidsmethode (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor kwantitatieve beleidsmethode aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Calculator in de bouw (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: BROUX HOUTCONSTRUCTIES

    Type: Vaste Job

    Functie: Je zorgt voor de kostprijsberekening van onze projecten en werkt een totaalofferte uit voor de klant. Dit alles doe je aan de hand van de beschikbare software en in nauwe samenwerking met je collega’s van divisie ‘verkoop’. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en je licht hen de details van de offerte toe. Voor het dossier naar Divisie ‘Productie’ gaat stel je een correct en volledig werkdossier samen.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van Horomeca in sociale netwerken
Look for responds of Horomeca in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horomeca. Laat een reactie achter voor Horomeca. Horomeca bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horomeca. Leave a respond for Horomeca. Horomeca on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horomeca op de google maps. Adres en contacten Horomeca
Location of Horomeca on the google maps. Address and contacts of Horomeca

Andere gerelateerde bedrijven als come Horomeca Horomeca: Business Development BVBA | FLANDRIA LABORATORIA NV | Graine de Kobold | VAN AKEN, KOEN | Duclert

Other related companies as Horomeca: Business Development BVBA | FLANDRIA LABORATORIA NV | Graine de Kobold | VAN AKEN, KOEN | Duclert

Horomeca is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel (Jette), België. De volledige naam van het bedrijf is Horomeca, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07060882568. Het bedrijf Horomeca bevindt zich op het adres: Jetse Steenweg 464-466,1090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 951,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 316,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Horomeca zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horomeca is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horomeca is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horomeca, openstaande posities, locatie van Horomeca op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horomeca is a company, that was registered 2013 in Brussel (Jette) region, Belgium. Full name of company is Horomeca, company assigned to the tax number BE07060882568. The company Horomeca is located at the address: Jetse Steenweg 464-466,1090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 951,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 316,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Horomeca were not found.
The main activity of Horomeca is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Horomeca is not available. You also can look at reviews of Horomeca, open positions, location of Horomeca on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horomeca, Brussel (Jette): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horomeca, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horomeca, Brussel (Jette): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horomeca, employees, financial statistics.