Promo Site Technology s.p.r.l

Contactgegevens Promo Site Technology s.p.r.l: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Promo Site Technology s.p.r.l: address, phone, fax, email, website, opening hours

Promo Site Technology s.p.r.l

Regio (region): Ghlin, 7011 - BE, België

Adres (address): 4 , route de Wallonie, België

Telefoon (phone): 32 65 401 180 32 65 401 180

Fax (fax): 32 65 401 187 32 65 401 187

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Promo Site Technology s.p.r.l: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Promo Site Technology s.p.r.l"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Promo Site Technology s.p.r.l"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Promo Site Technology s.p.r.l, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Promo Site Technology s.p.r.l. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Promo Site Technology s.p.r.l, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Promo Site Technology s.p.r.l. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Promo Site Technology s.p.r.l
Products information Promo Site Technology s.p.r.l

BTW identificatienummer (tax): BE06693115234
Ondernemingsnummer: 5524993896
Hoofdstad (capital): 339,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1995
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Promo Site Technology s.p.r.l zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Promo Site Technology s.p.r.l
(Get full report from official database of BE for Promo Site Technology s.p.r.l)

Aanvulling soorten activiteiten voor Promo Site Technology s.p.r.l
Addition kinds of activities for Promo Site Technology s.p.r.l

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
32110304. Structurele glas | Structural glass
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
35320303. Grinders, steen: stationair | Grinders, stone: stationary
75490000. Automotive diensten, nec | Automotive services, nec

Werken bij Promo Site Technology s.p.r.l: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Promo Site Technology s.p.r.l: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Promo Site Technology s.p.r.l. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Promo Site Technology s.p.r.l. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende-Verkoper supermarkt Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Lier zijn we op zoek naar een bediende verkoper. Je taken zullen bestaan uit het verwerken van de levering, bedienen van klanten, onderhouden van het winkelbeeld en kassataken.

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Lassers, Pijpfitters of Monteurs gezocht (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in Metaal, totaalprojecten in de bouw, Elektriciteit en HVAC zijn we op zoek naar verschillende profielen zoals Lassers, Pijpfitters of Monteur, Maar ook flensmonteurs, loodgieters en elektriciens zijn welkom.

  • Huishoudhulp regio Lembeke- voltijds / deeltijds (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Kaprijke zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • vrachtwagenchauffeur CE (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: CVB RECYCLING

    Type: Vaste Job

    De vrachtwagenchauffeur houdt zich bezig met het wisselen van containers oud papier en karton bij klanten en alle bijbehorende werkzaamheden in België.

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • MECHANIEKER VRACHTWAGEN/BESTELWAGENS (M/V) vaste aanwerving (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MENTOR hr

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei van de activiteiten rekruteert en selecteert HR MENTOR voor haar klant een MECHANIEKER VRACHTWAGENS/BESTELWAGENS voor de garage te Deinze. De tewerkstelling is voor onmiddellijke aanwerving onder contract van onbepaalde duur (geen interim contracten). Je staat in voor het onderhoud/herstellingen van de vrachtwagens en bestelwagens in het wagenpark. Je werkt in een beurtrolsysteem waarbij zaterdagwerk en standby-dienst je niet afschrikken.

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Schrijnwerker Vlaams-Brabant Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

Zoek naar antwoorden van Promo Site Technology s.p.r.l in sociale netwerken
Look for responds of Promo Site Technology s.p.r.l in social networks

Lees alle opmerkingen voor Promo Site Technology s.p.r.l. Laat een reactie achter voor Promo Site Technology s.p.r.l. Promo Site Technology s.p.r.l bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Promo Site Technology s.p.r.l. Leave a respond for Promo Site Technology s.p.r.l. Promo Site Technology s.p.r.l on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Promo Site Technology s.p.r.l op de google maps. Adres en contacten Promo Site Technology s.p.r.l
Location of Promo Site Technology s.p.r.l on the google maps. Address and contacts of Promo Site Technology s.p.r.l

Andere gerelateerde bedrijven als come Promo Site Technology s.p.r.l Promo Site Technology s.p.r.l: Forêt Funérailles SA | ELECTRATEC SPRL | Horeca Plus BVBA | Lebeau Courally-Verrees SA | Logiplus S.P.R.L.

Other related companies as Promo Site Technology s.p.r.l: Forêt Funérailles SA | ELECTRATEC SPRL | Horeca Plus BVBA | Lebeau Courally-Verrees SA | Logiplus S.P.R.L.

Promo Site Technology s.p.r.l is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Ghlin, 7011 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Promo Site Technology s.p.r.l, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06693115234. Het bedrijf Promo Site Technology s.p.r.l bevindt zich op het adres: 4 , route de Wallonie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 339,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 129,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Promo Site Technology s.p.r.l zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Promo Site Technology s.p.r.l is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Promo Site Technology s.p.r.l is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Promo Site Technology s.p.r.l, openstaande posities, locatie van Promo Site Technology s.p.r.l op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Promo Site Technology s.p.r.l is a company, that was registered 1995 in Ghlin, 7011 - BE region, Belgium. Full name of company is Promo Site Technology s.p.r.l, company assigned to the tax number BE06693115234. The company Promo Site Technology s.p.r.l is located at the address: 4 , route de Wallonie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 339,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 129,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Promo Site Technology s.p.r.l were not found.
The main activity of Promo Site Technology s.p.r.l is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Promo Site Technology s.p.r.l is not available. You also can look at reviews of Promo Site Technology s.p.r.l, open positions, location of Promo Site Technology s.p.r.l on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Promo Site Technology s.p.r.l, Ghlin, 7011 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Promo Site Technology s.p.r.l, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Promo Site Technology s.p.r.l, Ghlin, 7011 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Promo Site Technology s.p.r.l, employees, financial statistics.