Horeca Plus BVBA

Contactgegevens Horeca Plus BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Horeca Plus BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Horeca Plus BVBA

Regio (region): Antwerpen (Hoboken), België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 116-118,2660, België

Telefoon (phone): 03 825 28 28; 03 827 65 72 03 825 28 28; 03 827 65 72

Fax (fax): 03 828 01 11 03 828 01 11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Horeca Plus BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Horeca Plus BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Horeca Plus BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Horeca Plus BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Horeca Plus BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Horeca Plus BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Horeca Plus BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Horeca Plus BVBA
Products information Horeca Plus BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09583343505
Ondernemingsnummer: 5570861816
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 327,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Horeca Plus BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Horeca Plus BVBA
(Get full report from official database of BE for Horeca Plus BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Horeca Plus BVBA
Addition kinds of activities for Horeca Plus BVBA

5551. Boothandelaars | Boat dealers
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
14990500. Talc mining | Talc mining
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
22111216. Typewriter lintdoek | Typewriter ribbon cloth
34420000. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim

Werken bij Horeca Plus BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Horeca Plus BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Horeca Plus BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Horeca Plus BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • operator 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Operator productie, voor een onderneming in Poperinge, tewerkstelling in 2 ploegen. Je wordt als operator, machinebediener ingezet in 2 ploegen. Je controleert de machine, stuurt bij waar nodig. Je vult materialen aan, volgt het proces op. Je werkt afwisselend in de vroege en in de late ploeg.

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • thuishulp (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: DCO Kluisbergen vzw

    Type: Studentenjob

    thuishulp in REGIO WORTEGEM-PETEGEM, ANZEGEM en KLUISBERGEN bij DCO Kluisbergen vzw

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • VERKOPER-CHAUFFEUR RIJBEWIJS B (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: BOFROST

    Type: Vaste Job

    Zegt het je wel wat, een uurtje later aan je werkdag beginnen? Nadat je de kids naar school hebt gebracht, in alle rust hebt ontbeten of de krant hebt gelezen? Om daarna in je bestelwagen te stappen en - niet gehinderd door de ochtendfiles - koers te zetten naar die vele trouwe en nieuwe klanten? Die je allemaal met plezier zien komen? Zit verkopen in je bloed? Dan heb je alvast de juiste mindset om een succesvolle bofrost*-verkoper-chauffeur te worden... Je klanten situreren zich hoofdzakelijk in de regio Kortenberg, Zaventem, Bertem.

  • Product Engineer (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    Doelstelling Als Product Engineer ben je verantwoordelijk voor het opvolgen, ontwerpen en verbeteren van (nieuwe) productieprocessen en werkmethodes en het industrialiseren, up-scalen en klant specifiek maken van producten/processen komende van de R&D-ontwerpfase om alzo de toegewezen productgroepen/productieprocessen zo efficiënt en effectief mogelijk te beheren, zowel nationaal als internationaal. Taken: Je bent binnen het Product Engineering team de stuwende kracht om de nieuwe ontwikkelingen doorheen de verschillende fasen van ontwerp tot en met effectieve implementatie in productie te laten verlopen Je bent verantwoordelijk voor het productinhoudelijk opvolgen van alle PTA’s van de toegewezen productgroep Je verbetert de aan u toegewezen producten en productieprocessen, ontwikkelt u nieuwe processen, definieert innovatieve productiemiddelen en implementeert de daaruit voortvloeiende investeringsprojecten Je staat in voor de verdere uitbouw van onze know-how op het vlak van materialen, processen en producten Je bent samen met het Product Engineering team verantwoordelijk voor het behandelen en nemen van corrigerende actie van alle niet-conformiteiten van jullie productgroep Je werkt nauw samen met de Process Engineers, Project Engineers mbt Equipment, R&D project Managers en externe leveranciers Als Product Engineer zorg je mede voor implementatie van nieuwe producten en proces de diverse HEN filialen wereldwijd en de daarbij behorende kennisoverdracht

  • Logopedist(e) (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Motion Center

    Type: Zelfstandige activiteit

    Motion Center is een multidisciplinaire groepspraktijk in hartje Tienen. Onze visie is "een gezonde geest in een gezond lichaam", we werken met de combinatie beweging, voeding en mentaal. Het team bestaat uit kinesitherapeuten, personal trainers, voedingsdeskundigen, psychotherapeuten en logopedisten. We bieden zowel begeleiding aan volwassenen en kinderen Wegens sterke groei van onze patiëntenbestand zijn we opzoek naar een gemotiveerde collega Logopedist(e) ter versterking van ons team. Als logopedist(e) werk je voornamelijk in de praktijk zelf maar in functie van de noden van de patiënt kan dit ook aan huis of op de school van de patiënt zijn. We werken nauw samen met scholen, CLB en andere hulpverleners om de beste dienstverlening te kunnen geven. Heb jij een Bachelor of Master diploma in de logopedische wetenschappen en heb je het zelfstandig statuut? Ben je flexibel en gemotiveerd? Kan je vlot communiceren en werk je graag samen als een hecht team? Spreek je bovendien naast de Nederlands taal ook een aardig woordje Frans? Dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken. Wij bieden jou: - Een zelfstandige activiteit in het hartje van Tienen - De mogelijkheid om je werkuren zelf te bepalen in samenspraak met het team en de patiënt - Je komt terecht in een jong en dynamisch team met toffe collega’s - Pas afgestudeerden zijn ook welkom Heb jij interesse: stuur dan je CV naar [email protected] .

  • Kinesitherapeut (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

Zoek naar antwoorden van Horeca Plus BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Horeca Plus BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Horeca Plus BVBA. Laat een reactie achter voor Horeca Plus BVBA. Horeca Plus BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Horeca Plus BVBA. Leave a respond for Horeca Plus BVBA. Horeca Plus BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Horeca Plus BVBA op de google maps. Adres en contacten Horeca Plus BVBA
Location of Horeca Plus BVBA on the google maps. Address and contacts of Horeca Plus BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Horeca Plus BVBA Horeca Plus BVBA: Dedoncker R | Field & Concept | GANDAGAS/LAMBRECHT M | REIZEN DE TOERIST | Castelein Déménagements

Other related companies as Horeca Plus BVBA: Dedoncker R | Field & Concept | GANDAGAS/LAMBRECHT M | REIZEN DE TOERIST | Castelein Déménagements

Horeca Plus BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Antwerpen (Hoboken), België. De volledige naam van het bedrijf is Horeca Plus BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09583343505. Het bedrijf Horeca Plus BVBA bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 116-118,2660. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 327,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Horeca Plus BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Horeca Plus BVBA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Horeca Plus BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Horeca Plus BVBA, openstaande posities, locatie van Horeca Plus BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Horeca Plus BVBA is a company, that was registered 1990 in Antwerpen (Hoboken) region, Belgium. Full name of company is Horeca Plus BVBA, company assigned to the tax number BE09583343505. The company Horeca Plus BVBA is located at the address: Antwerpsesteenweg 116-118,2660. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 327,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Horeca Plus BVBA were not found.
The main activity of Horeca Plus BVBA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Horeca Plus BVBA is not available. You also can look at reviews of Horeca Plus BVBA, open positions, location of Horeca Plus BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Horeca Plus BVBA, Antwerpen (Hoboken): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Horeca Plus BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Horeca Plus BVBA, Antwerpen (Hoboken): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Horeca Plus BVBA, employees, financial statistics.