Forêt Funérailles SA

Contactgegevens Forêt Funérailles SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Forêt Funérailles SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Forêt Funérailles SA

Regio (region): Grâce-Hollogne (Bierset), België

Adres (address): Rue de Hollogne 35,4460, België

Telefoon (phone): 04 227 16 01; 04 250 38 44 04 227 16 01; 04 250 38 44

Fax (fax): +32 (10) 965-66-39 +32 (10) 965-66-39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Forêt Funérailles SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Forêt Funérailles SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Forêt Funérailles SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Forêt Funérailles SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Forêt Funérailles SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Forêt Funérailles SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Forêt Funérailles SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Forêt Funérailles SA
Products information Forêt Funérailles SA

BTW identificatienummer (tax): BE04726013183
Ondernemingsnummer: 4988311767
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Forêt Funérailles SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Forêt Funérailles SA
(Get full report from official database of BE for Forêt Funérailles SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Forêt Funérailles SA
Addition kinds of activities for Forêt Funérailles SA

8231. bibliotheken | Libraries
23999901. Schorten, borst (harnas) | Aprons, breast (harness)
28510108. Kunststof basisverf en lak | Plastics base paints and varnishes
35359903. Overhead transportsystemen | Overhead conveyor systems
36340113. Percolators, elektrisch | Percolators, electric
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental
50990201. cordwood | Cordwood
73899963. Fiets montage service | Bicycle assembly service

Werken bij Forêt Funérailles SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Forêt Funérailles SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Forêt Funérailles SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Forêt Funérailles SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Elektricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Brugge zijn wij op zoek naar een Industrieel Elektricien om in regio Antwerpen te werken. je staat in voor de kablage en bordenbouw. je vertrekt 's morgens vroeg om 05u00 en komt 's avonds wel laat thuis, daar staat natuurlijk wel een remuneratie tegenover!

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • Gyprocplaatser (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een ervaren gyprocplaatser

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student Bakkerij (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij te Herentals rekruteert Forum Jobs STUDENTEN voor het helpen in de winkel. Takepakket: Het bedienen van klanten in de winkel De toonbank klaarzetten en onderhouden De winkel op orde houden Betalingen ontvangen aan de hand van een elektronisch kassasysteem

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • zelfstandig logopedist (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PRAKTIJK VOOR LOGOPEDIE - WIGWAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze praktijk voor logopedie zijn we op zoek naar een logopedist. Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en jongeren met articulatieproblemen, taalontwikkelingsmoeilijkheden, moeilijkheden op gebied van schoolse vaardigheden: lezen, spellen, rekenen...

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • keukenmedewerker flexi (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: CAFÉ BRASSERIE DE ROOS

    Type: Flexijob

    De Roos is een gezellige en stijlvolle brasserie in Bonheiden. Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar een keukenmedewerker. Je helpt mee bij de bereiding van de maaltijden.

Zoek naar antwoorden van Forêt Funérailles SA in sociale netwerken
Look for responds of Forêt Funérailles SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Forêt Funérailles SA. Laat een reactie achter voor Forêt Funérailles SA. Forêt Funérailles SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Forêt Funérailles SA. Leave a respond for Forêt Funérailles SA. Forêt Funérailles SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Forêt Funérailles SA op de google maps. Adres en contacten Forêt Funérailles SA
Location of Forêt Funérailles SA on the google maps. Address and contacts of Forêt Funérailles SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Forêt Funérailles SA Forêt Funérailles SA: Pragma Solutions NV | Soetewey Studiebureel NV | Bonamie Shop Design BVBA | TRUCK & TRAILER MARKET BVBA | Orpsy B.V.B.A.

Other related companies as Forêt Funérailles SA: Pragma Solutions NV | Soetewey Studiebureel NV | Bonamie Shop Design BVBA | TRUCK & TRAILER MARKET BVBA | Orpsy B.V.B.A.

Forêt Funérailles SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Grâce-Hollogne (Bierset), België. De volledige naam van het bedrijf is Forêt Funérailles SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04726013183. Het bedrijf Forêt Funérailles SA bevindt zich op het adres: Rue de Hollogne 35,4460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Forêt Funérailles SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Forêt Funérailles SA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Forêt Funérailles SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Forêt Funérailles SA, openstaande posities, locatie van Forêt Funérailles SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Forêt Funérailles SA is a company, that was registered 2006 in Grâce-Hollogne (Bierset) region, Belgium. Full name of company is Forêt Funérailles SA, company assigned to the tax number BE04726013183. The company Forêt Funérailles SA is located at the address: Rue de Hollogne 35,4460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Forêt Funérailles SA were not found.
The main activity of Forêt Funérailles SA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Forêt Funérailles SA is not available. You also can look at reviews of Forêt Funérailles SA, open positions, location of Forêt Funérailles SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Forêt Funérailles SA, Grâce-Hollogne (Bierset): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Forêt Funérailles SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Forêt Funérailles SA, Grâce-Hollogne (Bierset): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Forêt Funérailles SA, employees, financial statistics.