Pragma Solutions NV

Contactgegevens Pragma Solutions NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pragma Solutions NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pragma Solutions NV

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Begijnhofstraat 9,2500, België

Telefoon (phone): 03 489 23 48 03 489 23 48

Fax (fax): 03 480 98 61 03 480 98 61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pragma Solutions NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pragma Solutions NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pragma Solutions NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pragma Solutions NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pragma Solutions NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pragma Solutions NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pragma Solutions NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pragma Solutions NV
Products information Pragma Solutions NV

BTW identificatienummer (tax): BE04272827148
Ondernemingsnummer: 1544647216
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 346,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Pragma Solutions NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pragma Solutions NV
(Get full report from official database of BE for Pragma Solutions NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pragma Solutions NV
Addition kinds of activities for Pragma Solutions NV

02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
34849902. Pistolen (vuurwapens) of pistooldelen, 30 mm. | Guns (firearms) or gun parts, 30 mm. and below
36940104. Motor generator sets, auto | Motor generator sets, automotive
58120103. Chinees restaurant | Chinese restaurant

Werken bij Pragma Solutions NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pragma Solutions NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pragma Solutions NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pragma Solutions NV. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Arbeiders algemene wegenbouw regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot wegenbouwbedrijf zoeken wij dringend wegenwerkers voor de regio Limburg. Je maakt deel uit van een ploeg arbeiders en voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van de weg: aansluitingen, kolken, boordstenen, funderingen, afwerkingen, ... Er zijn opstapplaatsen voorzien in de volgende gemeenten: Bocholt, Sint-Truiden, Lummen, Herk-de-Stad, Genk (of net buiten Limburg = Diest en Scherpenheuvel). Goede verloning volgens PC 124 ! Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en lijkt dit jou interessant ? Bel ons vrijblijvend op voor meer informatie ! 089/500090

  • Commercieel assistent (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Oostrozebeke zijn wij op zoek naar een sales assistant. Je zal de commerciële buitendienst ondersteunen. Bovendien plan je de afspraken in voor de vertegenwoordigers. Je zal instaan voor het dagelijks beheer van het adressenbestand. Je zal actief op zoek gaan naar nieuwe klanten en je bent niet bang om te bellen. Bovendien zal je de showroom klaarmaken indien er klanten komen. Je zal instaan voor de Waalse & de Franse markt.

  • Huishoudhulp/poetshulp Tongeren (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Melsen (MELSEN)

    Regio: MELSEN

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Jobstudenten M/V - Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze nieuwe vestiging te Sint Katelijne zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Studiebegeleider rechten (Brussel) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • winkelbediende (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Brood en Banket Bosent

    Type: Flexijob

    Bestellingen maken, broodjes maken, klanten bedienen, orde houden in de winkel en opruimen

Zoek naar antwoorden van Pragma Solutions NV in sociale netwerken
Look for responds of Pragma Solutions NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pragma Solutions NV. Laat een reactie achter voor Pragma Solutions NV. Pragma Solutions NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pragma Solutions NV. Leave a respond for Pragma Solutions NV. Pragma Solutions NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pragma Solutions NV op de google maps. Adres en contacten Pragma Solutions NV
Location of Pragma Solutions NV on the google maps. Address and contacts of Pragma Solutions NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Pragma Solutions NV Pragma Solutions NV: Licence to Build BVBA | Soria Bel | Bost-Degeco | Kunstschool Genk | Arinus BVBA

Other related companies as Pragma Solutions NV: Licence to Build BVBA | Soria Bel | Bost-Degeco | Kunstschool Genk | Arinus BVBA

Pragma Solutions NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is Pragma Solutions NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04272827148. Het bedrijf Pragma Solutions NV bevindt zich op het adres: Begijnhofstraat 9,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 346,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Pragma Solutions NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pragma Solutions NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pragma Solutions NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pragma Solutions NV, openstaande posities, locatie van Pragma Solutions NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Pragma Solutions NV is a company, that was registered 1989 in Lier region, Belgium. Full name of company is Pragma Solutions NV, company assigned to the tax number BE04272827148. The company Pragma Solutions NV is located at the address: Begijnhofstraat 9,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 346,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Pragma Solutions NV were not found.
The main activity of Pragma Solutions NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pragma Solutions NV is not available. You also can look at reviews of Pragma Solutions NV, open positions, location of Pragma Solutions NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pragma Solutions NV, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pragma Solutions NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pragma Solutions NV, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pragma Solutions NV, employees, financial statistics.