PH LIquid Belgium n.v

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PH LIquid Belgium n.v
Private companiesApparel and Accessory Stores • PH LIquid Belgium n.v

Contactgegevens PH LIquid Belgium n.v: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PH LIquid Belgium n.v: address, phone, fax, email, website, opening hours

PH LIquid Belgium n.v

Regio (region): Knesselare, 9910 - BE, België

Adres (address): Oude Brugseweg 2, België

Telefoon (phone): 32 9 375 07 80 32 9 375 07 80

Fax (fax): 32 9 375 08 80 32 9 375 08 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PH LIquid Belgium n.v: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PH LIquid Belgium n.v"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PH LIquid Belgium n.v"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PH LIquid Belgium n.v, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PH LIquid Belgium n.v. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PH LIquid Belgium n.v, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PH LIquid Belgium n.v. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PH LIquid Belgium n.v
Products information PH LIquid Belgium n.v

BTW identificatienummer (tax): BE06538482666
Ondernemingsnummer: 2211791992
Hoofdstad (capital): 577,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in PH LIquid Belgium n.v zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PH LIquid Belgium n.v
(Get full report from official database of BE for PH LIquid Belgium n.v)

Aanvulling soorten activiteiten voor PH LIquid Belgium n.v
Addition kinds of activities for PH LIquid Belgium n.v

1741. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
35450306. Broaches (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Broaches (machine tool accessories)
87210202. Payroll accounting service | Payroll accounting service

Werken bij PH LIquid Belgium n.v: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PH LIquid Belgium n.v: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PH LIquid Belgium n.v. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PH LIquid Belgium n.v. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • Tekenaar (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Kapellen zijn wij op zoek naar een tuinarchitect Functieomschrijving: U maakt plannen en ontwerpen op van tuinen. Tevens bent u actief met calculatie en het opmaken van offerten. Hiervoor hebt u dagelijks contact met leveranciers voor onderhandelingen op gebied van planten, tuinverlichting, draadafsluiting,... Ook onderhoud u contact met de landmeter voor het opmeten van de tuinen Bij onduidelijkheden hebt u ook telefonisch contact met de klant

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • SAP Business Objects Cloud Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten! Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Business Objects Cloud Consultant. Binnen ons BO-team ondersteun je onze klanten in de transitie naar Cloud-oplossingen. Als SAP BO Cloud Consultant zorg je voor het uittekenen van hun Cloud-strategie en managet de implementatie. Op basis van jouw analyse beoordeel je de diverse mogelijkheden aan oplossingen en neem je de lead in het uitrollen ervan. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • sportkinesitherapeut (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINEPOINT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jong en dynamische groepspraktijk zoekt sportief aangelegde persoonlijkheid die voeling heeft met oefentherapie en functionele revalidatie als aanvulling op manuele behandelingen.

  • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Flexi medewerker horeca zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een flexi medewerker om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

Zoek naar antwoorden van PH LIquid Belgium n.v in sociale netwerken
Look for responds of PH LIquid Belgium n.v in social networks

Lees alle opmerkingen voor PH LIquid Belgium n.v. Laat een reactie achter voor PH LIquid Belgium n.v. PH LIquid Belgium n.v bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PH LIquid Belgium n.v. Leave a respond for PH LIquid Belgium n.v. PH LIquid Belgium n.v on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PH LIquid Belgium n.v op de google maps. Adres en contacten PH LIquid Belgium n.v
Location of PH LIquid Belgium n.v on the google maps. Address and contacts of PH LIquid Belgium n.v

Andere gerelateerde bedrijven als come PH LIquid Belgium n.v PH LIquid Belgium n.v: CAR 2001 SA | Hill & Knowlton International Belgium | Janssen NV | Vulkoprin N.V. | ACTUAL CASE SOLUTION

Other related companies as PH LIquid Belgium n.v: CAR 2001 SA | Hill & Knowlton International Belgium | Janssen NV | Vulkoprin N.V. | ACTUAL CASE SOLUTION

PH LIquid Belgium n.v is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Knesselare, 9910 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is PH LIquid Belgium n.v, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06538482666. Het bedrijf PH LIquid Belgium n.v bevindt zich op het adres: Oude Brugseweg 2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 577,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in PH LIquid Belgium n.v zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PH LIquid Belgium n.v is Kleding en accessoires, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PH LIquid Belgium n.v is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PH LIquid Belgium n.v, openstaande posities, locatie van PH LIquid Belgium n.v op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PH LIquid Belgium n.v is a company, that was registered 2006 in Knesselare, 9910 - BE region, Belgium. Full name of company is PH LIquid Belgium n.v, company assigned to the tax number BE06538482666. The company PH LIquid Belgium n.v is located at the address: Oude Brugseweg 2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 577,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in PH LIquid Belgium n.v were not found.
The main activity of PH LIquid Belgium n.v is Apparel and Accessory Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PH LIquid Belgium n.v is not available. You also can look at reviews of PH LIquid Belgium n.v, open positions, location of PH LIquid Belgium n.v on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PH LIquid Belgium n.v, Knesselare, 9910 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PH LIquid Belgium n.v, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PH LIquid Belgium n.v, Knesselare, 9910 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PH LIquid Belgium n.v, employees, financial statistics.