Martine Nieste

Contactgegevens Martine Nieste: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Martine Nieste: address, phone, fax, email, website, opening hours

Martine Nieste

Regio (region): Malle, Eur 2390 - BE, België

Adres (address): Nijverheidsstraat 22, België

Telefoon (phone): 32 3 309 28 70 32 3 309 28 70

Fax (fax): 32 3 309 20 92 32 3 309 20 92

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Martine Nieste: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Martine Nieste"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Martine Nieste"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Martine Nieste, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Martine Nieste. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Martine Nieste, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Martine Nieste. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Martine Nieste
Products information Martine Nieste

BTW identificatienummer (tax): BE01052185058
Ondernemingsnummer: 7431671142
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 768,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Martine Nieste zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Martine Nieste
(Get full report from official database of BE for Martine Nieste)

Aanvulling soorten activiteiten voor Martine Nieste
Addition kinds of activities for Martine Nieste

352400. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
874201. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services
961199. Administratie van algemene economische programma's, nv | Administration of general economic programs, nec
23890200. Uniformen en kledingstukken | Uniforms and vestments
27540000. Commercieel drukwerk, gravure | Commercial printing, gravure
29510100. Plaveiselblokken | Paving blocks
73129902. Poster reclame, buiten | Poster advertising, outdoor
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij Martine Nieste: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Martine Nieste: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Martine Nieste. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Martine Nieste. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote drukkerij zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een C rijbewijs. Deze chauffeur zal elke maandag en dinsdag drukwerk leveren over gans België en Nederland tot Amsterdam. Klanten zijn meestal bedrijven of De Post of een verzendfirma. Deze firma's situeren zich op bedrijventerreinen. Nooit leveren bij particulieren. 4 à 12 stops/dag. De chauffeur vertrekt 's ochtends tussen 6u en 8u, terug ten laatste tegen 18u00. Soms werkdagen van 11 uur, soms ook maar 7 à 8 uur. De starttijd en het aantal werkuren is afhankelijk van de bestemming en bestellingen die geleverd moeten worden. Het drukwerk staat op pallets en deze staan 's ochtends klaar, de chauffeur laadt zelf de vrachtwagen a.d.h.v. de afleverbonnen. Lossen doe je met elektrische transpallet en gebeurt via de laadklep. Manueel lossen kan voorkomen.

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen, Sint-Niklaas - Temse - Kruibeke - Beveren (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent winkelmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Studentenjob

    Voor Pelckmans Lommel zoeken wij gemotiveerde jobstudenten die in het weekend (zaterdag en/of zondag) op regelmatige basis een centje willen bijverdienen. Je komt terecht in een dynamisch familiebedrijf waar je op verschillende afdelingen tewerkgesteld kan worden. Wij zoeken kandidaten die houden van afwisseling en graag de handen uit de mouwen steken. Een eerdere werkervaring binnen de verkoop is een pluspunt, maar de job wordt vooral ter plaatse aangeleerd. Ideaal dus om een eerste werkervaring op te doen!

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Customer Support medewerker (ziekenhuizen) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Customer Support medewerker voor onze administratieve toepassingen sta je in voor de functionele afhandelingvan incidenten/requests van klanten (ziekenhuizen) binnen de vastgelegde procedures en service level agreements. Je bent de eerste of tweede contactpersoon van onze klanten inzake functioneel support van onze OAZIS toepassing (patiëntadministratie/facturatie/tarificatie). Je ondersteunt, stuurt en begeleidt gebruikers en lost zoveel mogelijk incidenten/requests zelfstandig op. Je werkt mee aan het problem management van de ondersteunde toepassingen. Je werkt in een team van +10 medewerkers en je rapporteert aan de teamleader Customer Support.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

Zoek naar antwoorden van Martine Nieste in sociale netwerken
Look for responds of Martine Nieste in social networks

Lees alle opmerkingen voor Martine Nieste. Laat een reactie achter voor Martine Nieste. Martine Nieste bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Martine Nieste. Leave a respond for Martine Nieste. Martine Nieste on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Martine Nieste op de google maps. Adres en contacten Martine Nieste
Location of Martine Nieste on the google maps. Address and contacts of Martine Nieste

Andere gerelateerde bedrijven als come Martine Nieste Martine Nieste: Vandenbulcke NV | Stievenart Anne | ZEEBRUGGE CARAVANS NV | Opleidingscentrum Kruikenburg | Lebbe International Agencies BVBA

Other related companies as Martine Nieste: Vandenbulcke NV | Stievenart Anne | ZEEBRUGGE CARAVANS NV | Opleidingscentrum Kruikenburg | Lebbe International Agencies BVBA

Martine Nieste is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Malle, Eur 2390 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Martine Nieste, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01052185058. Het bedrijf Martine Nieste bevindt zich op het adres: Nijverheidsstraat 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 768,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Martine Nieste zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Martine Nieste is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Martine Nieste is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Martine Nieste, openstaande posities, locatie van Martine Nieste op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Martine Nieste is a company, that was registered 2016 in Malle, Eur 2390 - BE region, Belgium. Full name of company is Martine Nieste, company assigned to the tax number BE01052185058. The company Martine Nieste is located at the address: Nijverheidsstraat 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 768,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Martine Nieste were not found.
The main activity of Martine Nieste is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Martine Nieste is not available. You also can look at reviews of Martine Nieste, open positions, location of Martine Nieste on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Martine Nieste, Malle, Eur 2390 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Martine Nieste, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Martine Nieste, Malle, Eur 2390 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Martine Nieste, employees, financial statistics.