Lebbe International Agencies BVBA

Particuliere bedrijvenPetroleumraffinage en aanverwante industrieën • Lebbe International Agencies BVBA
Private companiesPetroleum Refining and Related Industries • Lebbe International Agencies BVBA

Contactgegevens Lebbe International Agencies BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lebbe International Agencies BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lebbe International Agencies BVBA

Regio (region): Brugge 8000 - BE, België

Adres (address): Sint-Annaplein 3, België

Telefoon (phone): +32 50 33 52 83 +32 50 33 52 83

Fax (fax): +32 50 33 74 40 +32 50 33 74 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lebbe International Agencies BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lebbe International Agencies BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lebbe International Agencies BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lebbe International Agencies BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lebbe International Agencies BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lebbe International Agencies BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lebbe International Agencies BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lebbe International Agencies BVBA
Products information Lebbe International Agencies BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04514801025
Ondernemingsnummer: 3132446289
Hoofdstad (capital): 382,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Lebbe International Agencies BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lebbe International Agencies BVBA
(Get full report from official database of BE for Lebbe International Agencies BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lebbe International Agencies BVBA
Addition kinds of activities for Lebbe International Agencies BVBA

22319908. Wollen breedgeweven stoffen | Wool broadwoven fabrics
28939901. Duplicerende inkt | Duplicating ink
32639906. Witwaren, fijne soorten zwaardere tafel- of keukenartikelen | Whiteware, fine type semivitreous table or kitchen articles
35230416. Schaapscharen, kracht | Sheep shears, power
35540103. Vouwmachines, papier | Folding machines, paper
50849908. Het drukken van machines, uitrusting en benodigdheden | Printing trades machinery, equipment, and supplies
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses

Werken bij Lebbe International Agencies BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lebbe International Agencies BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lebbe International Agencies BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lebbe International Agencies BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • National Accountmanager (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als national accountmanager sta je in voor volgende taken: Je bent enerzijds verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het klantenbestand en hebt ook aandacht voor de bestaande klantrelaties; Dankzij jouw contactvaardigheid weet je vlot nieuwe afspraken te genereren; Je beschikt over sterk technisch inzicht en bent in staat om mee te denken met je klant; Dankzij je productkennis kan je oplossingen op maat aanbieden aan je klanten; Je brengt op gestructureerde wijze verslag uit over de marktsituatie en bepaalt in overleg de verkoopsstrategie; Je behoort tot een salesteam van een 8-tal personen die rechtstreeks onder de directie werken en ook rechtstreeks rapporteren. Samen met dit team en de directie wordt het plan van aanpak opgesteld.

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN MET RIJBEWIJS C (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Plaatsen van ramen en deuren in alu en pvc - Zorgen voor de afwerking van het ramen. - Plaatsen van gordijnbakken en venstertabletten.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

  • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: MAES ADIEL

    Type: Vaste Job

    Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

  • Second line support medewerker (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons, een geronommeerde retail keten, zijn wij op zoek naar een second line support medewerker. Hun group IT services is een jong en dynamisch team die voor alle bedrijven van de group in de vier verschillende landen, IT en digital experience oplossingen bouwt. Alle oplossingen vertrekken vanuit vernieuwende ideeën waarbij ze innovatief willen zijn op de markt, door op zoek te gaan naar nieuwe efficiëntere bedrijfsprocessen en technologieën. Binnen het team krijgen de mensen de ruimte om te experimenteren, hun visie op medewerkers is dat iedereen zich ten volle moet kunnen ontplooien door de mensen de vrijheid te geven om buiten hun strikte taakomschrijving mee initiatief te kunnen nemen. Als bedrijf zijn ze heel Agile, gebruiken ze de SCRUM methodologie volledig. Al hun ontwikkelingen hebben een heel korte ‘time to market’. Door de continue groei en in functie van de strategische opbouw van het ICT-team, hebben zij op vandaag heel wat jobopportuniteiten. Zin in een nieuw avontuur als Application Support Engineer? Je bent de brug tussen de IT helpdesk, business analisten en de development teams (intern en extern). Je biedt functionele ondersteuning met betrekking tot het gebruik van de diverse custom made core applicaties die in gebruik zijn op het hoofdkantoor, magazijnen, winkels en website. Je bent medeverantwoordelijk voor het adviseren van de interne medewerkers i.v.m. het gebruik, onderhoud en beheer van deze applicaties. Je stelt documentatie op voor het helpdesk team en interne gebruikers. Je werkt in een team van 3, waarbij teamwork en een goede communicatie cruciaal is. Je rapporteert aan de Group ICT Manager. Je werkt vanuit de hoofdzetel in Hoboken, maar je reist af en toe naar de andere vennootschappen (Nederland, UK, Duitsland).

  • KELNER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Flexijob

    wij zoeken nog een kelner flexi-job (bij voorkeur met enige ervaring) die instaat voor de bediening van het klienteel tijdens de week en week-ends. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van Lebbe International Agencies BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Lebbe International Agencies BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lebbe International Agencies BVBA. Laat een reactie achter voor Lebbe International Agencies BVBA. Lebbe International Agencies BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lebbe International Agencies BVBA. Leave a respond for Lebbe International Agencies BVBA. Lebbe International Agencies BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lebbe International Agencies BVBA op de google maps. Adres en contacten Lebbe International Agencies BVBA
Location of Lebbe International Agencies BVBA on the google maps. Address and contacts of Lebbe International Agencies BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Lebbe International Agencies BVBA Lebbe International Agencies BVBA: Branders G | Mercatron Communication NV | I.L.S. SPRL | Houtman Zakenkantoor BVBA | D'Heur Et Fils S.A.

Other related companies as Lebbe International Agencies BVBA: Branders G | Mercatron Communication NV | I.L.S. SPRL | Houtman Zakenkantoor BVBA | D'Heur Et Fils S.A.

Lebbe International Agencies BVBA is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brugge 8000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Lebbe International Agencies BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04514801025. Het bedrijf Lebbe International Agencies BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Annaplein 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 382,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lebbe International Agencies BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lebbe International Agencies BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lebbe International Agencies BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lebbe International Agencies BVBA, openstaande posities, locatie van Lebbe International Agencies BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lebbe International Agencies BVBA is a company, that was registered 2007 in Brugge 8000 - BE region, Belgium. Full name of company is Lebbe International Agencies BVBA, company assigned to the tax number BE04514801025. The company Lebbe International Agencies BVBA is located at the address: Sint-Annaplein 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 382,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lebbe International Agencies BVBA were not found.
The main activity of Lebbe International Agencies BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Lebbe International Agencies BVBA is not available. You also can look at reviews of Lebbe International Agencies BVBA, open positions, location of Lebbe International Agencies BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lebbe International Agencies BVBA, Brugge 8000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lebbe International Agencies BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lebbe International Agencies BVBA, Brugge 8000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lebbe International Agencies BVBA, employees, financial statistics.