Opleidingscentrum Kruikenburg

Contactgegevens Opleidingscentrum Kruikenburg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Opleidingscentrum Kruikenburg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Opleidingscentrum Kruikenburg

Regio (region): Ternat, België

Adres (address): Stationstraat 37,1740, België

Telefoon (phone): 02 582 86 29 02 582 86 29

Fax (fax): 02 582 86 29 02 582 86 29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Opleidingscentrum Kruikenburg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Opleidingscentrum Kruikenburg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Opleidingscentrum Kruikenburg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Opleidingscentrum Kruikenburg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Opleidingscentrum Kruikenburg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Opleidingscentrum Kruikenburg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Opleidingscentrum Kruikenburg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Opleidingscentrum Kruikenburg
Products information Opleidingscentrum Kruikenburg

BTW identificatienummer (tax): BE06427795410
Ondernemingsnummer: 1087066650
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Opleidingscentrum Kruikenburg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Opleidingscentrum Kruikenburg
(Get full report from official database of BE for Opleidingscentrum Kruikenburg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Opleidingscentrum Kruikenburg
Addition kinds of activities for Opleidingscentrum Kruikenburg

872102. Boekhoudkundige diensten, uitgezonderd audit | Accounting services, except auditing
17510000. Timmerwerk | Carpentry work
28420404. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations
33519903. Brons rollen en tekenen | Bronze rolling and drawing
73839900. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
87330102. Biotechnisch onderzoek, niet-commercieel | Biotechnical research, noncommercial

Werken bij Opleidingscentrum Kruikenburg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Opleidingscentrum Kruikenburg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Opleidingscentrum Kruikenburg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Opleidingscentrum Kruikenburg. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker sportvoeding (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Gemotiveerde productiemedewerker gezocht voor de productie van sportvoeding. Je staat in voor het beheren van het magazijn, verpakken van voeding en afwegen van recepturen. Je wordt intern voorzien van een opleiding, doorgroeimogelijkheden zijn er naar de toekomst toe.

  • FT verkoopster textiel Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingwinkel in Roeselare zijn we op zoek naar een modebewuste fulltime verkoopster . U werkt 38h/week.

  • Montage technieker (M/V) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma combineert al bijna 48 jaar ervaring met hoge kwaliteit, functionaliteit en een aantrekkelijk ontwerp. Door een continue vooruitgang en een sterke organisatie zijn wij erin geslaagd onze positie als toonaangevende producent van kwaliteitsvolle industriële sectionaalpoorten te handhaven. Taken: Monteren van onze producten en -toebehoren.Je werkt samen in een team, bestaande uit 2 monteurs en vertrekt vanuit jullie woonplaats naar de werven toe.

  • Onderhoudstechnieker matrijzen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Preventief onderhoud van de hotrunners - Preventief onderhoud van matrijzen, robots & het machinepark - Controle van de matrijzen m.b.t. problemen, onzuiverheden en slijtage - Versleten onderdelen vervangen - Ombouwen van de matrijzen & robots - Uitvoeren van kleine herstellingen - Wisselen van inzetstukken tijdens productie - Actief meewerken aan de verschillende verbeteringsprojecten - Verzendklaar maken van de matrijzen

  • JOBSTUDENT FRITUUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een frituur te Mechelen. Om hun groeiend succes verder te ondersteunen zijn zij momenteel op zoek naar een jobstudent. Tot jouw taken behoort: Opnemen van bestellingen; Afrekenen van bestellingen; Bakken van ingrediënten; Helpen met het klaarzetten van producten; ... Je werkt elke zondag van 17u tot 20u, in samenspraak is extra uren/dagen mogelijk naar de toekomst toe.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • Student verkoper VERO MODA Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is een dynamische groepspraktijk voor algemeen welzijn. Bent u als kinderpsycholoog / kinderpsychologe op zoek naar een sfeervolle en inspirerende ruimte om uw klanten te begeleiden? Een plaats die vlot bereikbaar en heel toegankelijk is? Dan is Fokus PraktijkHuis ideaal. Wij verhuren in een mooi, rustig en praktisch huis 2 ingerichte gesprekskamers, 1 ingerichte kamer voor behandelingen, een ruime polyvalente kamer met ingerichte keuken en een prachtige tuin in een groene, rustige en discrete omgeving. Wij zoeken een kinderpsycholoog / kinderpsychologe die zich op zelfstandige basis (minimum 2 dagen per week) kan vestigen in onze praktijk. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

  • Onderhoud en verpakking (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    Verpakken van vlees en vleeswaren Reiniging en ontsmetten van ruimtes en machines en tafels.

Zoek naar antwoorden van Opleidingscentrum Kruikenburg in sociale netwerken
Look for responds of Opleidingscentrum Kruikenburg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Opleidingscentrum Kruikenburg. Laat een reactie achter voor Opleidingscentrum Kruikenburg. Opleidingscentrum Kruikenburg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Opleidingscentrum Kruikenburg. Leave a respond for Opleidingscentrum Kruikenburg. Opleidingscentrum Kruikenburg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Opleidingscentrum Kruikenburg op de google maps. Adres en contacten Opleidingscentrum Kruikenburg
Location of Opleidingscentrum Kruikenburg on the google maps. Address and contacts of Opleidingscentrum Kruikenburg

Andere gerelateerde bedrijven als come Opleidingscentrum Kruikenburg Opleidingscentrum Kruikenburg: Crowne Plaza Brussels Europa | SINNAEVE FRANK | Derycker John Kroonslager | Gerling Namur Assur du Credit S.A. | Pairoux NV

Other related companies as Opleidingscentrum Kruikenburg: Crowne Plaza Brussels Europa | SINNAEVE FRANK | Derycker John Kroonslager | Gerling Namur Assur du Credit S.A. | Pairoux NV

Opleidingscentrum Kruikenburg is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Ternat, België. De volledige naam van het bedrijf is Opleidingscentrum Kruikenburg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06427795410. Het bedrijf Opleidingscentrum Kruikenburg bevindt zich op het adres: Stationstraat 37,1740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 165,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Opleidingscentrum Kruikenburg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Opleidingscentrum Kruikenburg is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Opleidingscentrum Kruikenburg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Opleidingscentrum Kruikenburg, openstaande posities, locatie van Opleidingscentrum Kruikenburg op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Opleidingscentrum Kruikenburg is a company, that was registered 2015 in Ternat region, Belgium. Full name of company is Opleidingscentrum Kruikenburg, company assigned to the tax number BE06427795410. The company Opleidingscentrum Kruikenburg is located at the address: Stationstraat 37,1740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 165,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Opleidingscentrum Kruikenburg were not found.
The main activity of Opleidingscentrum Kruikenburg is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Opleidingscentrum Kruikenburg is not available. You also can look at reviews of Opleidingscentrum Kruikenburg, open positions, location of Opleidingscentrum Kruikenburg on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Opleidingscentrum Kruikenburg, Ternat: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Opleidingscentrum Kruikenburg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Opleidingscentrum Kruikenburg, Ternat: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Opleidingscentrum Kruikenburg, employees, financial statistics.