Liekens, Patrick

Contactgegevens Liekens, Patrick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liekens, Patrick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liekens, Patrick

Regio (region): Sint Katelijne Waver Sint Katelijne Waver - BE, België

Adres (address): Katelijnestraat 9, België

Telefoon (phone): +32495537555 +32495537555

Fax (fax): +32 (53) 291-18-44 +32 (53) 291-18-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liekens, Patrick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liekens, Patrick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liekens, Patrick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liekens, Patrick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liekens, Patrick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liekens, Patrick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liekens, Patrick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liekens, Patrick
Products information Liekens, Patrick

BTW identificatienummer (tax): BE04631805419
Ondernemingsnummer: 6934265136
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Liekens, Patrick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liekens, Patrick
(Get full report from official database of BE for Liekens, Patrick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liekens, Patrick
Addition kinds of activities for Liekens, Patrick

2311. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
414200. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
36740102. Diodes, vaste toestand (germanium, silicium, enz.) | Diodes, solid state (germanium, silicon, etc.)
42129902. Kolenvervoer, lokaal | Coal haulage, local

Werken bij Liekens, Patrick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liekens, Patrick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liekens, Patrick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liekens, Patrick. Looking for open vacancies in other companies

  • Deinze - Chauffeur CE (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Deinze, zoeken wij een chauffeur CE voor de distributie van palletgoederen. Je levert aan klanten in Belgie en Noord-Frankrijk, maar doet geen overnachtingen. -Start om 6:00 uur. -Gemiddeld 12 uur / dag -gemiddeld 7 à 10 klanten per dag -laden en lossen Palletvervoer Opligger Laden/lossen

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • zaalmedewerker onbijtbar Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van zaalmedewerker onbijtbar te Knokke zoeken wij het volgende. Je bent een ochtendmens en eet graag gezond? Je kan verantwoordelijkheid aan? Dan ben jij de kelner die we zoeken in Le Pain Quotidien te Knokke! Le Pain Quotidien is een gerenommeerde bakkerij in België, waar men ook kan ontbijten. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Knokke. Als kelner ben je de host en bedien je de klanten. Verder krijg je ook de verantwoordelijkheid om de zaak te openen en/of te sluiten. Als kelner gaat het niet om het feit dat je een snelle bediening geeft, maar wel dat de klanten zeer gastvrij ontvangen worden. Je vertegenwoordigt het merk en staat volledig achter de producten die verkocht worden!

  • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Grembergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GREMBERGEN)

    Regio: GREMBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • winkelmedewerker - student (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Commercieel bediende (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Heb je ervaring als customer service medewerker en wil je werken voor een grote speler? Onze klant biedt jou een onmiddellijk vast contract! Je werkt in een voltijds regime en verzorgt hierbij volgende taken: invoeren en opvolgen van orders (van bestelling tot levering) contacten onderhouden met interne afdelingen - productie, kwaliteit, logistiek optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten m.b.t. prijzen, leveringen, klachten onderhouden van klantencontacten, zowel mondeling als schriftelijk (telefoon, mail..) verzorgen van alle nodig administratie

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Studiebegeleider rechten (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding geven voor rechtsvakken (algemeen recht, staatsrecht, verbintenissenrecht, mensenrechten, publiekrecht, privaatrecht, economisch recht, enz.) aan studenten uit 1e, 2e, soms 3e bachelor Rechten of Rechtspraktijk. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

Zoek naar antwoorden van Liekens, Patrick in sociale netwerken
Look for responds of Liekens, Patrick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liekens, Patrick. Laat een reactie achter voor Liekens, Patrick. Liekens, Patrick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liekens, Patrick. Leave a respond for Liekens, Patrick. Liekens, Patrick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liekens, Patrick op de google maps. Adres en contacten Liekens, Patrick
Location of Liekens, Patrick on the google maps. Address and contacts of Liekens, Patrick

Andere gerelateerde bedrijven als come Liekens, Patrick Liekens, Patrick: KEMP IMMO NV | HOSTELLERIE DU CHENEUX | A E B BVBA | ABIMO-BLANKENBERGE BVBA | LEKENS GARAGE NV

Other related companies as Liekens, Patrick: KEMP IMMO NV | HOSTELLERIE DU CHENEUX | A E B BVBA | ABIMO-BLANKENBERGE BVBA | LEKENS GARAGE NV

Liekens, Patrick is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Sint Katelijne Waver Sint Katelijne Waver - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Liekens, Patrick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04631805419. Het bedrijf Liekens, Patrick bevindt zich op het adres: Katelijnestraat 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Liekens, Patrick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liekens, Patrick is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liekens, Patrick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liekens, Patrick, openstaande posities, locatie van Liekens, Patrick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Liekens, Patrick is a company, that was registered 1988 in Sint Katelijne Waver Sint Katelijne Waver - BE region, Belgium. Full name of company is Liekens, Patrick, company assigned to the tax number BE04631805419. The company Liekens, Patrick is located at the address: Katelijnestraat 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Liekens, Patrick were not found.
The main activity of Liekens, Patrick is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Liekens, Patrick is not available. You also can look at reviews of Liekens, Patrick, open positions, location of Liekens, Patrick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liekens, Patrick, Sint Katelijne Waver Sint Katelijne Waver - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liekens, Patrick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liekens, Patrick, Sint Katelijne Waver Sint Katelijne Waver - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liekens, Patrick, employees, financial statistics.