HOSTELLERIE DU CHENEUX

Contactgegevens HOSTELLERIE DU CHENEUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOSTELLERIE DU CHENEUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOSTELLERIE DU CHENEUX

Regio (region): Weismes (Robertville), België

Adres (address): Chemin du Cheneux 32,4950, België

Telefoon (phone): 080 44 04 00 080 44 04 00

Fax (fax): 080 44 04 10 080 44 04 10

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOSTELLERIE DU CHENEUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOSTELLERIE DU CHENEUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOSTELLERIE DU CHENEUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOSTELLERIE DU CHENEUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOSTELLERIE DU CHENEUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOSTELLERIE DU CHENEUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOSTELLERIE DU CHENEUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOSTELLERIE DU CHENEUX
Products information HOSTELLERIE DU CHENEUX

BTW identificatienummer (tax): BE08148254394
Ondernemingsnummer: 6665924072
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in HOSTELLERIE DU CHENEUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOSTELLERIE DU CHENEUX
(Get full report from official database of BE for HOSTELLERIE DU CHENEUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOSTELLERIE DU CHENEUX
Addition kinds of activities for HOSTELLERIE DU CHENEUX

35770302. Diskette of toetsenbord apparatuur | Diskette or key-disk equipment
38299902. breathalyzers | Breathalyzers
50130118. Veren, schokdempers en stutten | Springs, shock absorbers and struts
50840604. Brandstofinjectiesystemen | Fuel injection systems
57369901. Band instrumenten | Band instruments
72130200. Linnengoed, kleding | Linen supply, clothing
75390203. Torque converter reparatie, automotive | Torque converter repair, automotive

Werken bij HOSTELLERIE DU CHENEUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOSTELLERIE DU CHENEUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOSTELLERIE DU CHENEUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOSTELLERIE DU CHENEUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Orderpicker DHL (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DHL te Bornem zijn we op zoek orderpickers. Je zal voltijds werken in een afwisselend vroege/late ploeg (6u-14u, 14u-22u) of daguren (8u-16u30) of een vaste nacht (22u-6u) Taken: Orderpicking via orderpickbrief of voice-pick systeem; Met elektrische traspalet dozen of zakken ophalen op de vermelde locaties in de loods; Overstapelen van dozen/zakken van de ene pallet op de andere; Manueel lossen van vrachtwagens; Gepickte producten controleren, scannen en herinpakken; Controle/tellen van aantallen en producten op pallets.

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Jobstudent verkoop Hema Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Geraardsbergen is op zoek naar studenten die minstens 1 dag door de week heen kunnen werken

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

    Type: Werfreserve

    Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van HOSTELLERIE DU CHENEUX in sociale netwerken
Look for responds of HOSTELLERIE DU CHENEUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOSTELLERIE DU CHENEUX. Laat een reactie achter voor HOSTELLERIE DU CHENEUX. HOSTELLERIE DU CHENEUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOSTELLERIE DU CHENEUX. Leave a respond for HOSTELLERIE DU CHENEUX. HOSTELLERIE DU CHENEUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOSTELLERIE DU CHENEUX op de google maps. Adres en contacten HOSTELLERIE DU CHENEUX
Location of HOSTELLERIE DU CHENEUX on the google maps. Address and contacts of HOSTELLERIE DU CHENEUX

Andere gerelateerde bedrijven als come HOSTELLERIE DU CHENEUX HOSTELLERIE DU CHENEUX: G-Line | Lemca NV | INST.FORMAT.PERM.CLASS.MOYENNES | Vivaldi Hotel | Interelectra

Other related companies as HOSTELLERIE DU CHENEUX: G-Line | Lemca NV | INST.FORMAT.PERM.CLASS.MOYENNES | Vivaldi Hotel | Interelectra

HOSTELLERIE DU CHENEUX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Weismes (Robertville), België. De volledige naam van het bedrijf is HOSTELLERIE DU CHENEUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08148254394. Het bedrijf HOSTELLERIE DU CHENEUX bevindt zich op het adres: Chemin du Cheneux 32,4950. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 415,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in HOSTELLERIE DU CHENEUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOSTELLERIE DU CHENEUX is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOSTELLERIE DU CHENEUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOSTELLERIE DU CHENEUX, openstaande posities, locatie van HOSTELLERIE DU CHENEUX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HOSTELLERIE DU CHENEUX is a company, that was registered 1993 in Weismes (Robertville) region, Belgium. Full name of company is HOSTELLERIE DU CHENEUX, company assigned to the tax number BE08148254394. The company HOSTELLERIE DU CHENEUX is located at the address: Chemin du Cheneux 32,4950. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 415,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in HOSTELLERIE DU CHENEUX were not found.
The main activity of HOSTELLERIE DU CHENEUX is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOSTELLERIE DU CHENEUX is not available. You also can look at reviews of HOSTELLERIE DU CHENEUX, open positions, location of HOSTELLERIE DU CHENEUX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOSTELLERIE DU CHENEUX, Weismes (Robertville): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOSTELLERIE DU CHENEUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOSTELLERIE DU CHENEUX, Weismes (Robertville): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOSTELLERIE DU CHENEUX, employees, financial statistics.