ABIMO-BLANKENBERGE BVBA

Contactgegevens ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABIMO-BLANKENBERGE BVBA

Regio (region): Blankenberge, België

Adres (address): Zeedijk 190,8370, België

Telefoon (phone): 050 42 60 60 050 42 60 60

Fax (fax): 050 42 78 48 050 42 78 48

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABIMO-BLANKENBERGE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABIMO-BLANKENBERGE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABIMO-BLANKENBERGE BVBA
Products information ABIMO-BLANKENBERGE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03735321044
Ondernemingsnummer: 1889343261
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ABIMO-BLANKENBERGE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABIMO-BLANKENBERGE BVBA
(Get full report from official database of BE for ABIMO-BLANKENBERGE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABIMO-BLANKENBERGE BVBA
Addition kinds of activities for ABIMO-BLANKENBERGE BVBA

734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
737599. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
28990301. Gelatine capsules | Gelatin capsules
38250213. Instrument relais, alle typen | Instrument relays, all types
39490605. Waterskiën apparatuur en benodigdheden, behalve ski's | Water skiing equipment and supplies, except skis

Werken bij ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp in Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Baliemedewerker Sportoase Duinenwater (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • Service Techniekers rolbruggen en hijstoestellen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: KONECRANES NV

    Type: Vaste Job

    Konecranes, een multinational met hoofdzetel in Finland, is wereldleider in het fabriceren, onderhouden en het moderniseren van rolbruggen en hijstoestellen. In de afgelopen decennia is Konecranes N.V. in de Benelux uitgegroeid tot de grootste serviceorganisatie voor hijsinstallaties en zijn één van de marktleiders voor de verkoop en installatie van deze producten. Ons kantoor is gevestigd in Lummen. Wegens uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar techniekers voor de installatie, onderhoud en herstelling van hijsinstallaties. Dit voor heel België. Doel: Je zal samen met collega’s instaan voor: * het uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud op verschillende types kranen * het doen van interventies en herstellingen bij storingen aan kranen * het analyseren en oplossen van problemen

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • Mystery Shopper (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van ABIMO-BLANKENBERGE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. Laat een reactie achter voor ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. ABIMO-BLANKENBERGE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. Leave a respond for ABIMO-BLANKENBERGE BVBA. ABIMO-BLANKENBERGE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABIMO-BLANKENBERGE BVBA op de google maps. Adres en contacten ABIMO-BLANKENBERGE BVBA
Location of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA on the google maps. Address and contacts of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABIMO-BLANKENBERGE BVBA ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: Milo Schilderwerken | Sanistock SPRL | Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. | Flandersweavers | top nv

Other related companies as ABIMO-BLANKENBERGE BVBA: Milo Schilderwerken | Sanistock SPRL | Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. | Flandersweavers | top nv

ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Blankenberge, België. De volledige naam van het bedrijf is ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03735321044. Het bedrijf ABIMO-BLANKENBERGE BVBA bevindt zich op het adres: Zeedijk 190,8370. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 566,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ABIMO-BLANKENBERGE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, openstaande posities, locatie van ABIMO-BLANKENBERGE BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is a company, that was registered 2006 in Blankenberge region, Belgium. Full name of company is ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, company assigned to the tax number BE03735321044. The company ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is located at the address: Zeedijk 190,8370. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 566,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ABIMO-BLANKENBERGE BVBA were not found.
The main activity of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA is not available. You also can look at reviews of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, open positions, location of ABIMO-BLANKENBERGE BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, Blankenberge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, Blankenberge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABIMO-BLANKENBERGE BVBA, employees, financial statistics.