Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.

Contactgegevens Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Capouillet 50-58, B-1060 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 535 12 11 (02) 535 12 11

Fax (fax): (02) 535 13 31 (02) 535 13 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.
Products information Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08722564697
Ondernemingsnummer: 1179077148
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.
(Get full report from official database of BE for Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.
Addition kinds of activities for Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.

27310102. Boek muziek: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Book music: publishing only, not printed on site
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
32990200. Zandkalkproducten | Sand lime products
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
56999904. Formele kleding | Formal wear
59999932. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental

Werken bij Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALBEWERKER (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Veurne

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Veurne zijn we op zoek naar een metaalbewerker dagploeg (m/v). Je kan nauwkeurig werken, staat in voor de verpakking van de stukken en de controle van de afgewerkte artikelen. Je draagt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Je werkt van maandag tot en met vrijdag in de dagploeg. Je bent flexibel ingesteld, gemotiveerd, je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en bent snel beschikbaar om op te starten Het gaat om een tijdelijke vacature tem. februari. Interesse? Neem dan zeker contact met ons op.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Metalliseerder (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Bree zijn wij op zoek naar een metalliseerder. Takenpakket: - Je brengt een zinklaag aan op staal - De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op het oppervlak - De zink wordt als draad van een spoel afgerold en door een opening van het vlamspuitpistool geschoven - Vervolgens wordt het in een vlam gesmolten en dmv een krachtige luchtstroom op het materiaal gespoten

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Administratief Bediende Customer Service (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Start People Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Administratief Bediende op het departement Customer Service, zal hij of zij voornamelijk instaan voor het administratieve beheer van data. Meer specifiek: klantengegevens, contractbeheer en facturatie. Hij of zij beantwoordt af en toe telefonische oproepen en onderhoudt contact met de andere afdelingen. • Je werkt in een team van 7 personen • Je registreert contractgegevens • Je vergelijkt de ingegeven prestaties met de geldende tarieven • Je factureert uitgevoerde controles • Je klasseert documenten digitaal en manueel • Je behandelt eventuele klachten en helpt onze klanten zo goed mogelijk verder

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Aankoper (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: DRYLOCK TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Als aankoper op groepsniveau ben je verantwoordelijk voor het behartigen van het centrale aankoopproces van onze verschillende productie-eenheden. Je zoekt actief mee naar nieuwe opportuniteiten met het oog op kostverbetering Je supporteert de lokale aankoopteams en volgt nauwgezet planning en forecasts op Je onderhandelt met huidige en nieuwe leveranciers Je volgt nauwgezet alle offerteaanvragen op en je verzorgt deze aanvragen ook via RFIs / RFQs Je werkt nauw samen met Supply Chain, Sales, IT, Marketing, Finance,... Je ontwikkelt een goede product- en leverancierskennis Je volgt commerciele opportuniteiten en evalueert deze binnen het team Je beheert het grondstofarchief, de centrale prijslijsten en aankoopcontracten Je rapporteert aan de Aankoopmanager

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Laat een reactie achter voor Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Leave a respond for Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.. Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. op de google maps. Adres en contacten Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.
Location of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. on the google maps. Address and contacts of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: Diet Centers Group | Toiture Dumont Daniël SPRL | MS PC-Service | Wim Training Services | Interpat BVBA

Other related companies as Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V.: Diet Centers Group | Toiture Dumont Daniël SPRL | MS PC-Service | Wim Training Services | Interpat BVBA

Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08722564697. Het bedrijf Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. bevindt zich op het adres: Rue Capouillet 50-58, B-1060 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 214,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., openstaande posities, locatie van Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., company assigned to the tax number BE08722564697. The company Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is located at the address: Rue Capouillet 50-58, B-1060 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 214,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. were not found.
The main activity of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. is not available. You also can look at reviews of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., open positions, location of Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hamon-Thermal Europe S.A.-N.V., employees, financial statistics.