Hendrik Falepin

Contactgegevens Hendrik Falepin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hendrik Falepin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hendrik Falepin

Regio (region): 8880 - Ledegem - Belgium, België

Adres (address): Hemelhoek 10, België

Telefoon (phone): +32 56 50 01 63 +32 56 50 01 63

Fax (fax): +32 (87) 127-19-29 +32 (87) 127-19-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hendrik Falepin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hendrik Falepin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hendrik Falepin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hendrik Falepin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hendrik Falepin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hendrik Falepin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hendrik Falepin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hendrik Falepin
Products information Hendrik Falepin

BTW identificatienummer (tax): BE07143554687
Ondernemingsnummer: 5456878662
Hoofdstad (capital): 837,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 159,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Hendrik Falepin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hendrik Falepin
(Get full report from official database of BE for Hendrik Falepin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hendrik Falepin
Addition kinds of activities for Hendrik Falepin

3624. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
721802. Industriële kledingwasmachines | Industrial clothing launderers
822299. Junior colleges, nec | Junior colleges, nec
28139905. Waterstof | Hydrogen
36210112. Rotorbeugels of behuizingen | Rotor retainers or housings

Werken bij Hendrik Falepin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hendrik Falepin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hendrik Falepin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hendrik Falepin. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende firma in de regio Waregem zijn we dringend op zoek naar een machine operator voor in de lijnzaadproductie.

  • Productiearbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven in en rondom Ninove zoeken we regelmatig productiearbeiders. Je bent flexibel inzetbaar en hebt geen probleem met tijdelijke contracten. Je kan werken in ploegen (6u-14u en 14u-22u) en indien mogelijk de nacht

  • Torenkraanmachinist (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hoeselt zijn we op zoek naar een ervaren torenkraanmachinist

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Achel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ACHEL)

    Regio: ACHEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent M/V bij Malysse in Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Studentenjob

    Start People is op zoek naar jobstudenten voor een industriële wasserij te Aarschot * Je zal worden ingezet tijdens de schoolvakanties Je werkt in een industriële wasserij en je sorteert gewassen kledij per klant en soort. Naast sorteren, sta je ook aan de strijkmachine/mangel of inpakmachine. Je staat in voor het opplooien en afhandelen van het gewassen goed.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Elektrisch ingenieur (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    WAT IS DE REDEN VAN DE VACATURE? Omwille van de aanhoudende groei van het aantal simultaan lopende projecten zoekt de afdeling Automatisatie & Sturing een extra collega voor het opnemen van het elektrisch gedeelte van de projecten. WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? In samenwerking met de projectleider, ben jij naast het mechanisch gedeelte van een project, verantwoordelijk voor het elektrisch gedeelte van de machinebouw of andere automatisatieprojecten. Concreet sta je in voor: Het elektrisch ontwerp van een machine Het maken van berekeningen: elektrisch, vermogens, … Het opstellen van elektrische schema’s De keuze van de componenten, merk, leverancier en bijhorende opvolging De keuze PLC of andere sturing in nauwe samenwerking met het team Automatisatie/Sturing De uitvoering nauwgezet opvolgen in het atelier Daarnaast kan het ook zijn dat je zelf de handen uit de mouwen steekt in het atelier zodat je ook zelf voeling krijgt met de praktijk en dit kan meenemen in je bureauwerk.

  • Technisch/administratief bediende (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: KG Elektro BVBA

    Type: Vaste Job

    Binnen KG Elektro zijn we op zoek naar een technisch/administratief bediende die de verantwoordelijkheid draagt over volgende zaken: - Werkcoördinatie en planning van 4 ploegen en de servicetechnieker(s) - Contact met klanten inzake service (alarmsystemen, domotica, ventilatie,...) - Verwerking werkbonnen van 4 uitvoerende ploegen - Voorbereiding facturatie - Aankoop en magazijnbeheer Kortom, u bent het interne aanspreekpunt voor de werfleiders, arbeiders, leveranciers en voor servicedoeleinden de eindklant.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van Hendrik Falepin in sociale netwerken
Look for responds of Hendrik Falepin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hendrik Falepin. Laat een reactie achter voor Hendrik Falepin. Hendrik Falepin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hendrik Falepin. Leave a respond for Hendrik Falepin. Hendrik Falepin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hendrik Falepin op de google maps. Adres en contacten Hendrik Falepin
Location of Hendrik Falepin on the google maps. Address and contacts of Hendrik Falepin

Andere gerelateerde bedrijven als come Hendrik Falepin Hendrik Falepin: Somati Group | Pixel | C P L Trans NV | Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. | bvba ROELEC

Other related companies as Hendrik Falepin: Somati Group | Pixel | C P L Trans NV | Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. | bvba ROELEC

Hendrik Falepin is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio 8880 - Ledegem - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hendrik Falepin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07143554687. Het bedrijf Hendrik Falepin bevindt zich op het adres: Hemelhoek 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 837,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 159,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Hendrik Falepin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hendrik Falepin is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hendrik Falepin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hendrik Falepin, openstaande posities, locatie van Hendrik Falepin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hendrik Falepin is a company, that was registered 2016 in 8880 - Ledegem - Belgium region, Belgium. Full name of company is Hendrik Falepin, company assigned to the tax number BE07143554687. The company Hendrik Falepin is located at the address: Hemelhoek 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 837,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 159,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Hendrik Falepin were not found.
The main activity of Hendrik Falepin is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Hendrik Falepin is not available. You also can look at reviews of Hendrik Falepin, open positions, location of Hendrik Falepin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hendrik Falepin, 8880 - Ledegem - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hendrik Falepin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hendrik Falepin, 8880 - Ledegem - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hendrik Falepin, employees, financial statistics.