Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.

Contactgegevens Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Boomse Steenweg 2, B-2627 Schelle, België

Telefoon (phone): (03) 8876973 (03) 8876973

Fax (fax): (03) 8770690 (03) 8770690

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.
Products information Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE05248962402
Ondernemingsnummer: 9431182861
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 409,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.

0783. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
01610000. Groenten en meloenen | Vegetables and melons
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
35330101. Bits, olie en gas veld gereedschap: rock | Bits, oil and gas field tools: rock
37130201. Ziekenhuislichamen | Ambulance bodies
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads
49119907. Fossiele brandstof elektrische stroomgeneratie | Fossil fuel electric power generation
50879901. Carnaval en pretpark apparatuur | Carnival and amusement park equipment

Werken bij Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Customer Care Agent (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Viavera - Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je biedt de nodige ondersteuning van nieuwe klanten bij de activatie en stelt de nodige procedures op. Je ontvangt en behandelt verschillende oproepen en mail met betrekking tot onze Technical Solutions. Je zoekt remote naar oplossingen, indien nodig escaleer je de aanvraag naar de installateur en volg je op. Je verzorgt de administratieve opvolging van de inkomende incidenten en service requests. Je formuleert voorstellen om de kwaliteit van de dienstverlening voor de klant te verbeteren en het werk van de operatoren van de meldkamer te optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Security

  • Huishoudhulp (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DCO Dienst aan Huis Melle

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in om bij mensen thuis te poetsen met dienstencheques. je bent gemotiveerd en poetsen is jouw passie je kunt zelfstandig werken je kunt je flexibel verplaatsen je hebt een stralende glimlach en je bent enthousiast

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Gentbrugge - Melle (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Nachtchauffeur CE (VAC195) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE die bereid is om geregeld wat fysiek werk te doen. Je zal voor het bedrijf Fun rondrijden. Je start +/- tussen 20 à 23h en werkt gemiddeld 11h/dag. Je zal gemiddeld tussen de 2 – 8 stops doen. Je hebt de codes en sleutels van deze winkels en levert hier voornamelijk pallets, rolkarren,.. Het bedrijf waarvoor je werkt is een topbedrijf, heeft oog voor de chauffeur, je wordt gehoord, van de collega’s tot de directrice. Iedereen helpt je graag. Materiaal is altijd Tip-Top onderhouden, dit wordt ook van jou verwacht. Je krijgt een interne opleiding en wordt pas losgelaten als je het kent.

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Fastlane Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Voor het uitbrengen van offertes die tot de scope van het fastlane team behoren, onderzoek je de situatie bij de klant (site visit) en geef je de nodige informatie door aan de technisch com­mer­ciële medewerker van de fastlane. Indien nodig vraag je informatie en prijzen aan bij onderaannemers. Je voert de fastlane opdrachten volledig zelfstandig uit: Je bereidt de opdracht technisch voor (detailonderzoek configuratie bij de klant), en stemt voorbereidende info af met de klant. Je voert QC uit voor de producten, installeert deze bij de klant en brengt ze in werking (incl. installatie en con­fi­gu­ra­tie van BLITS software). Indien er onderaannemers betrokken zijn, stem je vooraf met hen af, en zorg je voor de nodige aansturing en opvolging. Je plant en coördineert de activiteiten die nodig zijn in het kader van de fastlane opdracht: Je maakt afspraken met de klant rond uitvoering van de werkzaamheden en de voorbe­rei­din­gen die hiervoor moeten worden getroffen (bekabeling, kabelgoten, doorboringen, hoogtes, …). Je coördineert de praktische uitvoering met even­tuele onderaannemers. Indien relevant kaart je meerwerken aan bij de klant, en vraagt zijn akkoord hiervoor. Bij het einde van de werken sluit je de opdracht ter plaatse af door de klant te laten verifiëren of alles ok is. Je zorgt voor een update van de interne info bij de klant. Je staat in voor de controle van de werken uitgevoerd door onderaannemers en de verificatie van de hiervoor ontvangen facturen. Je past de bestaande configuratieschema’s aan binnen de firma zodat collega’s over up to date info beschikken. Je zorgt voor een strikte bewaking van de kwaliteit van het afgeleverde werk en houdt je aan de veiligheidsregels en procedures in het kader van het VCA** certificaat.

  • BIJVERDIENSTE OK-verpleegkundige (Bornem) - Zelfstandige basis (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, ziekenhuis te Bornem zijn we op zoek naar verpleegkundigen (zowel A1 en A2) die willen bijwerken op het operatiekwartier. We schakelen je in voor voornamelijk korte opdrachten, op basis van jouw voorkeuren (vroege, late, dag, nacht, weekend, ...) en beschikbaarheid. Ervaring op OK is een vereiste. Je komt terecht in de wervingsreserve en bellen je op van zodra er opdrachten binnenkomen!

  • Administratief medewerker (M/V) voor de Provinciale Raad Antwerpen - wervingsreserve (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ORDE VAN ARCHITEKTEN VD PROV. ANTWE

    Type: Werfreserve

    Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad van Antwerpen. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel).

Zoek naar antwoorden van Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Leave a respond for Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.. Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.
Location of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: Frigocenter BVBA | Century 21 De Woondienst NV | AMARO-PHILIPPE de BIOLLEY | Verhaegen | Ace-CSI Belgium bvba

Other related companies as Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A.: Frigocenter BVBA | Century 21 De Woondienst NV | AMARO-PHILIPPE de BIOLLEY | Verhaegen | Ace-CSI Belgium bvba

Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05248962402. Het bedrijf Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Boomse Steenweg 2, B-2627 Schelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 409,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE05248962402. The company Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is located at the address: Boomse Steenweg 2, B-2627 Schelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 409,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. were not found.
The main activity of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., open positions, location of Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vleeswaren Paul Peters & Zonen B.V.B.A., employees, financial statistics.