Century 21 De Woondienst NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • Century 21 De Woondienst NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • Century 21 De Woondienst NV

Contactgegevens Century 21 De Woondienst NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Century 21 De Woondienst NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Century 21 De Woondienst NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Charles de Kerchovelaan 187,9000, België

Telefoon (phone): 09 233 63 20 09 233 63 20

Fax (fax): 09 233 48 12 09 233 48 12

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Century 21 De Woondienst NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Century 21 De Woondienst NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Century 21 De Woondienst NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Century 21 De Woondienst NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Century 21 De Woondienst NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Century 21 De Woondienst NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Century 21 De Woondienst NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Century 21 De Woondienst NV
Products information Century 21 De Woondienst NV

BTW identificatienummer (tax): BE07519561767
Ondernemingsnummer: 2019531250
Hoofdstad (capital): 486,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 171,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Century 21 De Woondienst NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Century 21 De Woondienst NV
(Get full report from official database of BE for Century 21 De Woondienst NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Century 21 De Woondienst NV
Addition kinds of activities for Century 21 De Woondienst NV

238199. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
349902. Metalen huishoudelijke artikelen | Metal household articles
38420100. Persoonlijke veiligheidsuitrusting | Personal safety equipment
38610305. Zaklampapparatuur voor fotografen, behalve lampen | Flashlight apparatus for photographers, except bulbs
39990809. Miniaturen | Miniatures
47299901. Carpool / vanpool arrangement | Carpool/vanpool arrangement
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij Century 21 De Woondienst NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Century 21 De Woondienst NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Century 21 De Woondienst NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Century 21 De Woondienst NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (LEUVEN) (m/v/x) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Belader (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat mee de baan op het beladen van het inzamelvoertuig, waaronder verschillende afvalproducten mogelijk zijn. Je assisteert de chauffeur bij het ledigen, lossen en manuvreren. Je bedient de persinstallatie volgens de correcte werk- en veiligheidsprocedures.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Student - Bakkerij Heusden (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Heusden. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • (Assistent) Architect (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een architectenbureau regio Gent is dringend op zoek naar een (assistent) architect om op zelfstandige basis in hun bureau aan de slag te gaan. Als (assistent) architect zal je takenpakket er als volgt uitzien: Ondersteuning van de project-architect Opmetingen en uittekenen van bestaande gebouwen Bouwaanvraagdossiers Aanbestedingsdossiers Bijstand bij opvolging van de uitvoering Contact met klanten Bedoeling om door te groeien naar project-architect

  • Lesgever/lesgeefster pilates (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft pilates in een praktijk waar reeds personal training en small group training gegeven wordt. Door uitbreiding van het groepslesaanbod zijn we op zoek naar gemotiveerde lesgevers. Deelnemers worden via de praktijk aangetrokken, MAAR je staat zelf ook in voor het werven van nieuwe klanten. Dit kan door reclame maken, flyeren,...

Zoek naar antwoorden van Century 21 De Woondienst NV in sociale netwerken
Look for responds of Century 21 De Woondienst NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Century 21 De Woondienst NV. Laat een reactie achter voor Century 21 De Woondienst NV. Century 21 De Woondienst NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Century 21 De Woondienst NV. Leave a respond for Century 21 De Woondienst NV. Century 21 De Woondienst NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Century 21 De Woondienst NV op de google maps. Adres en contacten Century 21 De Woondienst NV
Location of Century 21 De Woondienst NV on the google maps. Address and contacts of Century 21 De Woondienst NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Century 21 De Woondienst NV Century 21 De Woondienst NV: ESPACE LANGUES | Modulight SPRL | Roman Zakenkantoor BVBA | Living Stone NV | Walter Croux

Other related companies as Century 21 De Woondienst NV: ESPACE LANGUES | Modulight SPRL | Roman Zakenkantoor BVBA | Living Stone NV | Walter Croux

Century 21 De Woondienst NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Century 21 De Woondienst NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07519561767. Het bedrijf Century 21 De Woondienst NV bevindt zich op het adres: Charles de Kerchovelaan 187,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 486,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 171,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Century 21 De Woondienst NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Century 21 De Woondienst NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Century 21 De Woondienst NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Century 21 De Woondienst NV, openstaande posities, locatie van Century 21 De Woondienst NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

Century 21 De Woondienst NV is a company, that was registered 1987 in Gent region, Belgium. Full name of company is Century 21 De Woondienst NV, company assigned to the tax number BE07519561767. The company Century 21 De Woondienst NV is located at the address: Charles de Kerchovelaan 187,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 486,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 171,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Century 21 De Woondienst NV were not found.
The main activity of Century 21 De Woondienst NV is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Century 21 De Woondienst NV is not available. You also can look at reviews of Century 21 De Woondienst NV, open positions, location of Century 21 De Woondienst NV on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Century 21 De Woondienst NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Century 21 De Woondienst NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Century 21 De Woondienst NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Century 21 De Woondienst NV, employees, financial statistics.