Modulight SPRL

Contactgegevens Modulight SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Modulight SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Modulight SPRL

Regio (region): Liège 1, België

Adres (address): Rue Saint-Paul 26-28,4000, België

Telefoon (phone): 04 223 54 38 04 223 54 38

Fax (fax): 04 223 33 27 04 223 33 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Modulight SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Modulight SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Modulight SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Modulight SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Modulight SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Modulight SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Modulight SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Modulight SPRL
Products information Modulight SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04849884033
Ondernemingsnummer: 8569580078
Hoofdstad (capital): 851,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 888,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Modulight SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Modulight SPRL
(Get full report from official database of BE for Modulight SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Modulight SPRL
Addition kinds of activities for Modulight SPRL

413100. Intercity en landelijke busvervoer | Intercity and rural bus transportation
953199. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
24990808. Skewers, hout | Skewers, wood
35550102. Persen, gravure | Presses, gravure
35670300. Inductie- en diëlektrische verwarmingsapparatuur | Induction and dielectric heating equipment
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture
51440000. Pluimvee en pluimvee producten | Poultry and poultry products

Werken bij Modulight SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Modulight SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Modulight SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Modulight SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, Greenyard in Bree, zijn wij op zoek naar kandidaten voor de bediening van de depalletiseermachine. Je bent operator en stelt de machine correct in en zorgt voor de bediening ervan zodat de producten van de pallet afgestapeld worden en op de productielijn terechtkomen.

  • MAGAZIJNIER - SAMSONITE- NACHTWERK (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf met internationale afzetmarkt zoeken wij een lader losser, zowel manueel als met de transpallet. Je zal instaan voor het laden en lossen in het magazijn, alsook het verpakken van goederen (op vraag van de klant) en orderpicken. Je werkt vlot met de pc en kan zelfstandig werken, neemt initiatief en verantwoordelijkheid op. Nachtwerk van zondag tot donderdagnacht (22u - 6u)

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale Grondwerker kan zich terugvinden in het onderstaand profiel: fysieke arbeid kan verrichten graag buiten werken in team werken een bouwplan kan lezen (PLUSPUNT)

  • bakkerij medewerkster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de bakkerijafdeling van een supermarkt. Elke dag bakt u de broodjes en koeken af en presenteert u ze mooi in de rekken. U plaatst de bestellingen en stelt tekorten vast. De werkruimte met de ovens houdt u proper en hygiënisch. Naast uw taken in de bakkerij helpt u ook regelmatig mee in de rekken of aan de kassa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Nele en Cindy zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Nele is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Oostduinkerke. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Docent koken aan kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Gezond en beleefd" geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. U gaat 20 weken met de kinderen koken en 8 weken werken rond het beleefde aspect. U mag zelf voorstellen doen of krijgt van ons een aantal opties om zaken klaar te maken.

  • Voltijds verpleegkundige overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige: Voer jij je verpleegtechnische taken uit (wondzorg, bloednames..) Kan je op een zelfstandige manier werken Vind je kwalitatieve zorg belangrijk Communiceer je op een correcte manier met je hoofdverpleegkundige ...

  • System engineer met interesse in cyber security (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Als System Engineer ben jij dé vertrouwenspartner en hét aanspreekpunt van de klant. Elke dag ondersteun je hen met raad en daad bij de uitbouw en ondersteuning van hun IT-infrastructuur. Je hebt een extra focus op alles wat IT security aangaat en bouwt hierin een diepgaande expertise uit die je deelt met klanten én collega's. Concreet takenpakket: Je analyseert de behoeftes van de je klanten ter plaatse en stelt een actieplan op. Je implementeert op een kwalitatieve manier de aangeboden oplossing binnen de vooropgestelde timing. Je geeft een continue en proactieve ondersteuning aan de klant. Hiervoor denk je steeds mee naar oplossingen voor de verschillende IT-uitdagingen. Je zorgt voor een correcte documentatie van je projecten, zodat je collega's je klanten kunnen ondersteunen als je er even tussen uit bent. Je verdiept je in IT Security en bouwt hierin een expertise uit. Je bent 75% van de tijd werkzaam bij de klant ter plaatse. Je rapporteert aan de Operations Manager.

  • SUPERVISOR 2PL M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een supervisor. Het takenpakket bestaat uit: - Je neemt de leiding van een bepaalde productieafdeling ter harte - Je begeleidt een groep productiemedewerkers, lijnverantwoordelijken en activiteitenverantwoordelijken (+- 50) binnen een shift - Je ziet erop toe dat de productiedoelstellingen behaald worden met het oog op kwaliteit, veiligheid en hygiëne - Je werkt nauw samen met de andere supervisors en de productieleider

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van Modulight SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Modulight SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Modulight SPRL. Laat een reactie achter voor Modulight SPRL. Modulight SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Modulight SPRL. Leave a respond for Modulight SPRL. Modulight SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Modulight SPRL op de google maps. Adres en contacten Modulight SPRL
Location of Modulight SPRL on the google maps. Address and contacts of Modulight SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Modulight SPRL Modulight SPRL: Neuprez Vincent | VERSWIJVER/MDB NV | Van Der Poorten BVBA | LEROU IJZERWAREN NV | Jean-Pol Dupont

Other related companies as Modulight SPRL: Neuprez Vincent | VERSWIJVER/MDB NV | Van Der Poorten BVBA | LEROU IJZERWAREN NV | Jean-Pol Dupont

Modulight SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Liège 1, België. De volledige naam van het bedrijf is Modulight SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04849884033. Het bedrijf Modulight SPRL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Paul 26-28,4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 851,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 888,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Modulight SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Modulight SPRL is Algemene Merchandise Stores, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Modulight SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Modulight SPRL, openstaande posities, locatie van Modulight SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Modulight SPRL is a company, that was registered 2010 in Liège 1 region, Belgium. Full name of company is Modulight SPRL, company assigned to the tax number BE04849884033. The company Modulight SPRL is located at the address: Rue Saint-Paul 26-28,4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 851,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 888,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Modulight SPRL were not found.
The main activity of Modulight SPRL is General Merchandise Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Modulight SPRL is not available. You also can look at reviews of Modulight SPRL, open positions, location of Modulight SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Modulight SPRL, Liège 1: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Modulight SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Modulight SPRL, Liège 1: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Modulight SPRL, employees, financial statistics.