C P L Trans NV

Contactgegevens C P L Trans NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C P L Trans NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C P L Trans NV

Regio (region): Zaventem (Nossegem), België

Adres (address): Mechelsesteenweg 406,1930, België

Telefoon (phone): 02 753 47 00; 02 757 92 91 02 753 47 00; 02 757 92 91

Fax (fax): 02 753 47 03 02 753 47 03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C P L Trans NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C P L Trans NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C P L Trans NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C P L Trans NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C P L Trans NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C P L Trans NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C P L Trans NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C P L Trans NV
Products information C P L Trans NV

BTW identificatienummer (tax): BE02401306152
Ondernemingsnummer: 9817901611
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in C P L Trans NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C P L Trans NV
(Get full report from official database of BE for C P L Trans NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C P L Trans NV
Addition kinds of activities for C P L Trans NV

162301. Olie- en gasleiding en compressorstationbouw | Oil and gas line and compressor station construction
351102. Turbines en turbine generator sets en onderdelen | Turbines and turbine generator sets and parts
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
36340101. Broilers, elektrisch | Broilers, electric
48129900. Radiotelefoon communicatie, nec | Radiotelephone communication, nec

Werken bij C P L Trans NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C P L Trans NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C P L Trans NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C P L Trans NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Toonbankverkoper (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Tewerkstelling bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbieden van technische oplossingen op het vlak van verlichting, HVAC, datanetwerken,... Je wordt tewerkgesteld in het filiaal in Wilrijk. De functie bestaat uit toonbankverkoop. Je krijgt een divers takenpakket: - Je komt dagelijks rechtstreeks in contact met klanten en dit voor zowel commerciële als technische productinformatie: via de toonbank, via telefoon of via e-mail. - Je peilt naar de behoeften van de klant en reikt de klant een praktijkgerichte oplossing aan. - Je geeft technisch advies. - Je bewaakt de lokale voorraad van goederen en je garandeert een correcte opvolging. - Je detecteert nieuwe opportuniteiten in de markt ter bevordering van de prospectie door de vertegenwoordiger.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten Catering (M/V) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar energieke, enthousiaste studenten om ons team te versterken. Gastvriendelijkheid is een must. Gerechten en dranken opdienen in de zaal. Klaarmaken van bestellingen aan de bar. Je maakt de rekening en rekent af. Je hebt een verzorgd voorkomen, bent flexibel en vindt het niet erg om in het weekend te werken

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Host/hostess jaarbeurs Roeselare (student) 1-11/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarbeurs te Roeselare zoekt Randstad een communicatieve student om mee te helpen bij een standhouder. De standhouder is een gespecialiseerde groothandel in ICT en electromateriaal 1 tot 11 november telkens van 14.00h tot 19h. Donderdag 8 november tot 22h

  • ALL ROUND ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: DEPANNAGE LELEU

    Type: Vaste Job

    Uw takenpakket Telefonische oproepen beantwoorden en uitvoeren – permanent in contact staan met officiële instanties waaronder de politie Call intake van de takelopdrachten Takelopdrachten dispatchen Dossiers navolgen (verzekeringsbijstanden) Administratieve taken uitvoeren aan de hand van onze database en computersoftware Geven en terugnemen van een vervangwagen + wassen Uw profiel U bent stressbestendig en in staat om verschillende taken op u te nemen U heeft teamspirit en kan goed communiceren U bent flexibel en sterk in organiseren U bent vriendelijk, beleefd en professioneel naar klanten toe U bent betrouwbaar en eerlijk Geografische kennis van de omgeving is een plus U woont het liefst in het Antwerpse We bieden aan Voltijds vast contract van onbepaalde duur

  • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van C P L Trans NV in sociale netwerken
Look for responds of C P L Trans NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C P L Trans NV. Laat een reactie achter voor C P L Trans NV. C P L Trans NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C P L Trans NV. Leave a respond for C P L Trans NV. C P L Trans NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C P L Trans NV op de google maps. Adres en contacten C P L Trans NV
Location of C P L Trans NV on the google maps. Address and contacts of C P L Trans NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C P L Trans NV C P L Trans NV: Verhamme Advocatenkantoor | Baby-Lux | VERSCHOOTEN HERMAN | IDE JORIS/ PLASTIMETAL | Eggermont Philippe Timmer & Schrijnwerk

Other related companies as C P L Trans NV: Verhamme Advocatenkantoor | Baby-Lux | VERSCHOOTEN HERMAN | IDE JORIS/ PLASTIMETAL | Eggermont Philippe Timmer & Schrijnwerk

C P L Trans NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Zaventem (Nossegem), België. De volledige naam van het bedrijf is C P L Trans NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02401306152. Het bedrijf C P L Trans NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 406,1930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in C P L Trans NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C P L Trans NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C P L Trans NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C P L Trans NV, openstaande posities, locatie van C P L Trans NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C P L Trans NV is a company, that was registered 2016 in Zaventem (Nossegem) region, Belgium. Full name of company is C P L Trans NV, company assigned to the tax number BE02401306152. The company C P L Trans NV is located at the address: Mechelsesteenweg 406,1930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in C P L Trans NV were not found.
The main activity of C P L Trans NV is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C P L Trans NV is not available. You also can look at reviews of C P L Trans NV, open positions, location of C P L Trans NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C P L Trans NV, Zaventem (Nossegem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C P L Trans NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C P L Trans NV, Zaventem (Nossegem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C P L Trans NV, employees, financial statistics.