Hendrik Falepin

Contactgegevens Hendrik Falepin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hendrik Falepin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hendrik Falepin

Regio (region): 8880 - Ledegem - Belgium, België

Adres (address): Hemelhoek 10, België

Telefoon (phone): 32 56 50 01 63 32 56 50 01 63

Fax (fax): +32 (63) 854-88-58 +32 (63) 854-88-58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hendrik Falepin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hendrik Falepin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hendrik Falepin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hendrik Falepin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hendrik Falepin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hendrik Falepin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hendrik Falepin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hendrik Falepin
Products information Hendrik Falepin

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Hendrik Falepin zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hendrik Falepin
(Get full report from official database of BE for Hendrik Falepin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hendrik Falepin
Addition kinds of activities for Hendrik Falepin

336699. Kopergieterijen, nec | Copper foundries, nec
573101. antennes | Antennas
753903. Elektrische diensten | Electrical services
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
20130207. Varkensvoeten, gekookt en gepekeld: Van gekocht vlees | Pigs' feet, cooked and pickled: from purchased meat
22960000. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
50320601. Kalk, behalve landbouw | Lime, except agricultural
73349904. Multilithing | Multilithing

Werken bij Hendrik Falepin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hendrik Falepin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hendrik Falepin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hendrik Falepin. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers 2-ploegen Olen/Heultje (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het distributiecentrum in Olen en Heultje (Westerlo) voorziet de CASA winkels over heel Europa van hun voorraad interieurartikelen. Wij zoeken orderpickers die in een groeiend bedrijf voltijds aan de slag willen. Je maakt de bestellingen klaar voor de winkels. Je werkt zelfstandig en je bent voortdurend in beweging. Je werkt met een manuele of elektrische transpallet. Ervaring is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Bij jouw opstart wordt er een goed uitgewerkte opleiding voorzien. Wij bieden jouw: Een snelle opstart met goede begeleiding in een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum. Een marktconform loon met maaltijdcheques en fietsvergoeding.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • KOK te Huizingen (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kok ben jij dé man of vrouw die ervoor zorgt dat er elke dag opnieuw verse en lekkere maaltijden klaar staan voor de klant. Samen met je collega's sta je in voor de koude en de warme bereidingen (± 350/dag). Je taken zijn: assisteren en samenwerken met de chef/eigenaar in het voorbereiden van de gerechten (mee) organiseren van mis en place en keukenservice samen de dienst verzorgen en de gerechten doorgeven creatief meedenken over nieuwe suggesties zorgen voor een vlotte service waken over de kwaliteit van alle gerechten

  • Aanvuller MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een voltijdse aanvullers. Je zal samen met je collega's instaan voor het aanvullen van de rekken, plaatsten van prijskaartjes, datum- en kwaliteitscontroles, helpen van klanten, onderhoud van de rayons, ...

  • Heftruckbestuurder V/L (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een heftruckbestuurder.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk! (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

Zoek naar antwoorden van Hendrik Falepin in sociale netwerken
Look for responds of Hendrik Falepin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hendrik Falepin. Laat een reactie achter voor Hendrik Falepin. Hendrik Falepin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hendrik Falepin. Leave a respond for Hendrik Falepin. Hendrik Falepin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hendrik Falepin op de google maps. Adres en contacten Hendrik Falepin
Location of Hendrik Falepin on the google maps. Address and contacts of Hendrik Falepin

Andere gerelateerde bedrijven als come Hendrik Falepin Hendrik Falepin: Accountantskantoor Audenaert BVBA | Lemeire N | PTR Industrie SPRL | Centre Touristique de la Laine et de la Mode- | Al Copley

Other related companies as Hendrik Falepin: Accountantskantoor Audenaert BVBA | Lemeire N | PTR Industrie SPRL | Centre Touristique de la Laine et de la Mode- | Al Copley

Hendrik Falepin is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 8880 - Ledegem - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Hendrik Falepin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf Hendrik Falepin bevindt zich op het adres: Hemelhoek 10. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Hendrik Falepin zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Hendrik Falepin is Transportuitrusting, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hendrik Falepin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hendrik Falepin, openstaande posities, locatie van Hendrik Falepin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hendrik Falepin is a company, that was registered 1986 in 8880 - Ledegem - Belgium region, Belgium. Full name of company is Hendrik Falepin, company assigned to the tax number BE07836517333. The company Hendrik Falepin is located at the address: Hemelhoek 10. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Hendrik Falepin were not found.
The main activity of Hendrik Falepin is Transportation Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Hendrik Falepin is not available. You also can look at reviews of Hendrik Falepin, open positions, location of Hendrik Falepin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hendrik Falepin, 8880 - Ledegem - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hendrik Falepin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hendrik Falepin, 8880 - Ledegem - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hendrik Falepin, employees, financial statistics.